Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Raziskov on Tue 24 Aug - 17:39

Abg kek London tu berbuko kek kelab sambil layan strip denser dio msg ni...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 17:42

Raziskov wrote:Abg kek London tu berbuko kek kelab sambil layan strip denser dio msg ni...Razz

sekian

dah tu..
kupon bekpes pun dah 5 paun.
klu tak pakai forfieted.
(dah muka mcm brazil)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Raziskov on Tue 24 Aug - 17:51

Dia cakap dia dtg dari Bombay masa sampai kat London ari tu..hahaha..
Amitaaahhhhh Bacchhaaaannnnnnnn.......Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by fie on Tue 24 Aug - 18:00

salam...
berita xbest
arip baru brthu td muto LC die kene curik...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Tue 24 Aug - 18:03

fie wrote:salam...
berita xbest
arip baru brthu td muto LC die kene curik...

Haaa?!! paking ofis ke?

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by fie on Tue 24 Aug - 18:05

kt opis kot...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Raziskov on Tue 24 Aug - 18:05

HAHHHH....bior betollll... affraid affraid

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 18:08

biar betiqq!!!
aku ingat setan dah kena rantai..
ada gak manusia yg mcam setan.
setan betollah!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by fie on Tue 24 Aug - 18:12

nie cari duit raya cara senang la nie...
menyusahkan org je...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Tue 24 Aug - 18:21

Malaun betoi budak2 ni..........menyusahkan orang je.......curi laaa kete kebal ke....KLCC keee...ini motor LC

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Tue 24 Aug - 18:23

Dah pandai berkata kata tuan vistana sejak dua menjak ni... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Tue 24 Aug - 18:26

Amm wrote:Dah pandai berkata kata tuan vistana sejak dua menjak ni... Smile

Alamak....dah kena sound dah.....baiklah....Pak Cik Am....orang muda memohon berundur diri....nanti kena ketegur....bukan senang nak cari orang pandai samprah sekarang ni.........nak cari kunyit hidup bukan senang........

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Tue 24 Aug - 18:38

Rip, buat repot wpun kemungkinan tak dapek da muto tu.. Kalu kwsn bandar mmg tak dapekla, kalau kwsn kg bgtau member2 kot sempat dselamatkn.. Da dokek rayo ni jago2 rete memasing.. Malaun mmg ramai, kalau nk balik kg tu, muto yg mana bleh lock, lock la bbyk.. Takpun masuk terus dlm rumah..

Da masuk bln poso ko? Ni bln rejab kan?

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 18:43

Gban,
klu nak simpan moto kek balai masa cuti ghayo buleh ko?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Tue 24 Aug - 19:01

kamalia wrote:Gban,
klu nak simpan moto kek balai masa cuti ghayo buleh ko?

Bleh, tp org balai biasonyo tak galakkan sbb takut ramai bona plak kang nak lotak kek balai... (kalau ko ado konal org kek balai tu biaso bleh sgt...)... Very Happy

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Tue 24 Aug - 19:24

Kak kam, bawak balik la motot.....Teman cadang nak bawak balik la..Cuti 13 hari....Nanti bolej kite TTS kat geng rawa di ipoh....He..he..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Tue 24 Aug - 19:45

aku ada kenal, nama che lan.. tatau la bole ke tak simpan moto reput aku tu..

kamal,
kalau terdesak sgt, ko bagi aku bawak balik kg je laa.. bole gak tunjuk kat org kg hasil keje kat kl 47 taun ni dapat gak beli moto besar sebijik Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Tue 24 Aug - 21:08

Amm wrote:Kak kam, bawak balik la motot.....Teman cadang nak bawak balik la..Cuti 13 hari....Nanti bolej kite TTS kat geng rawa di ipoh....He..he..

iye.. teman setuju sangat

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 21:14

kat mana laa aku nak parking anak badak aku ni...nak tolak masuk rumah mmg tak daya....berat ooo....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Tue 24 Aug - 21:18

takkan beruang sarkis tak larat nak tolak anak badak? Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ariff908 on Tue 24 Aug - 21:27

report dah buat.esok nak mintak adik ipar aku amik salinan insurans kat JPJ.then nak antar geran ngan salinan insurans kat balai esok.terima kasih kawan2 atas sokongan moral.InsyaAllah kot panjang jodoh motor tu jumpa la balik.kot tak aku redha je la.Allah maha mengetahui...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Raziskov on Tue 24 Aug - 21:44

adambikers wrote:takkan beruang sarkis tak larat nak tolak anak badak? Razz

ko ni dam..
terbatal terawih aku baca ni... Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 22:30

Raziskov wrote:
adambikers wrote:takkan beruang sarkis tak larat nak tolak anak badak? Razz

ko ni dam..
terbatal terawih aku baca ni... Razz Razz

sekian

pergh.. rasa nak terkeluar balik ayam serai yg mak ayed masak buka puasa tadi..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 22:42

Amm wrote:Kak kam, bawak balik la motot.....Teman cadang nak bawak balik la..Cuti 13 hari....Nanti bolej kite TTS kat geng rawa di ipoh....He..he..

ate kome,
tak kan nak hangkut semua askor kat dlm kotok givi tu.
tumpo le yeop ..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Tue 24 Aug - 22:53

kamalia wrote:
Raziskov wrote:
adambikers wrote:takkan beruang sarkis tak larat nak tolak anak badak? Razz

ko ni dam..
terbatal terawih aku baca ni... Razz Razz

sekian

pergh.. rasa nak terkeluar balik ayam serai yg mak ayed masak buka puasa tadi..

laju betul ke umah mak ayed!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Sponsored content Today at 8:21


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum