Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Wed 25 Aug - 16:08

hi-wayMAN wrote:
ariff908 wrote:
kudud wrote:
en.yg bijaksana,cuba story skit cana ye blh ilang(mmg la da takdir,hee)..ade lock,solex suma ker?kat tmpt keje kena rembat? bdk mana la bulan baik ni wat keje x baik ceni..ape2 kita doakan jela yer yg terbaik utk en,aripp kiter nie..

moto aku parking dr pagi kat parking basement opis aku.dah kunci depan.ada CCTV lagi.tp tu la.rasanya diaorg ni tak takut kot.guard pun kenal moto aku tp nak dijadikan cerita ilang masa dia meronda.dia ingat aku bawak g mendespatch...tghari ni nak g tgk cctv tu mana la tau bole nampak muka malaun yg rembat moto aku tuh...kot dpt gambar nanti aku upload...jumpa kita wat pekasam ramai.pantang tul aku org mencurik nih

kalu dah jumpa, kabo kat aku yob...
boleh layan 'taboh' mamat tu...lama gak x 'taboh' org ni...huhuhu Twisted Evil

siap lr sapa yg curik moto bang arip tu...kek sini ramai yg gengster paradise..
sapa xknl geng parang terebang tlk intan..tu...ehihihi...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jefnoka1 on Wed 25 Aug - 16:11

jimf wrote:bang long...
ni kedai mail pomen rawang tu ko?

[You must be registered and logged in to see this link.]
kompom Mail Motor dukun Bedah den Very Happy

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Wed 25 Aug - 16:15

kudud wrote:OO MANGAII!! TORKOJUT DEN.. akubikin ka nie Razz

sek baek ada G idak kalu Mancal bunyi nye..marah nih..seru2 nama den uhuhu... Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Wed 25 Aug - 16:21

jimf wrote:
ManCAL wrote:
Vistana1 wrote:Jom makan satay Endut.......malam raya or malam raya ke dua??? Ok tak??

gilerrr lar...udah lama teman idak perkena satay indut tu..jommm...arrrrrrr yeoppp

agak agak laa kome weii... nk pekena mlm raya..
ate gamak nya endut tu takyah raya ke pun??...
teman rhasa kompom x buka punya... kita pekena mee kari, mee kicap, soya cincau tmn merdeka laa weiii...

Laaa.....kalau x buka........aku bukakkan.........cucu kesayangan dia balik kampung........hehehehehehehe.........

Pakcik aku bukak kedai malam raya kat happy garden...sampai 3 pagi...........

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Wed 25 Aug - 16:23

Salam celah;
mat zzr wrote:selamat hari wanita utk sya...

Thanks Bang MatZacky and all! Mana yg sya rasa leh tolong, sya tolong. Bab Motor sya tak pandai, reti pakai jer....so, ni jer yg blh sy bantu. ~bang Jimf, Redbox after raya!

To all ZZRianz yang dah beristeri sampaikan salam Hari Wanita daripada Ladybikers Sya kepada derang. ~Mood Gembira, mlm ni dapat makan kambing golek...huhu!

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 16:25

Vistana1 wrote:Pakcik aku bukak kedai malam raya kat happy garden...sampai 3 pagi...........

haaa.. kasi roger laa teman nti...
leh ajak samseng rawa yg lain tu...
ate teman bawa bekal sekali balik ye... sian anak teman pun nk merasa... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Wed 25 Aug - 16:29

Amm wrote:Pecal,jom malam ni satay endut.Aku tunggu ko kat R&R Rawang kul 11 malam...

bior betul kak amm...giler meroyan gamak nye si amm ni..napa nk test power dgn teman ke sapa smp dulu kipoh..ehihi.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Wed 25 Aug - 16:30

kat kl ni mana nk cari mee cikap cm ipoh tu haaa...megidam nih... Crying or Very sad

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 16:33

ManCAL wrote:kat kl ni mana nk cari mee cikap cm ipoh tu haaa...megidam nih... Crying or Very sad

sini tak ori bang oooii...
ada zx2 tu kejap aje...jom tts kat ipoh kejap leh melantak mee kicap + togey goreng..

~sya..redbox on~

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Wed 25 Aug - 16:35

jimf wrote:
Vistana1 wrote:Pakcik aku bukak kedai malam raya kat happy garden...sampai 3 pagi...........

haaa.. kasi roger laa teman nti...
leh ajak samseng rawa yg lain tu...
ate teman bawa bekal sekali balik ye... sian anak teman pun nk merasa... Very Happy

Marah keturunan Endut sebab aku mengaku kerabat diorang.......x ada lee bro... aku cuma pernah duduk rumah Banglo Endut kat Manjoi tolong cucuk satay jee....

Makluman...aku tak tahu harga satay belum di bakar kat sana....staff aku kat sini jual satay mentah 25 sen secucuk dengan kuah sekali.....kalau nak order boleh...cuma ambik laa sendiri kat sini...hehehehehe...kalau nak merasa....datang Malim Nawor......aku bakar untuk korang...

Samseng Rawa.......agaknyaaa camna laaaa kalau jumpa samseng mendeling and samseng minang.........indak ado yang dapek wak den katokan.....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by hi-wayMAN on Wed 25 Aug - 16:36

ManCAL wrote:
Vistana1 wrote:
Amm wrote:Kak kam, bawak balik la motot.....Teman cadang nak bawak balik la..Cuti 13 hari....Nanti bolej kite TTS kat geng rawa di ipoh....He..he..

Jom makan satay Endut.......malam raya or malam raya ke dua??? Ok tak??

gilerrr lar...udah lama teman idak perkena satay indut tu..jommm...arrrrrrr yeoppp

teman raye kali ni braye kat ipoh dulu...bole la koling2 kalu nak tts mlm raye... Very Happy

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by hi-wayMAN on Wed 25 Aug - 16:38

skali tts ipoh utk geng rawe je la....salah porem ni....x pe lah... What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Wed 25 Aug - 16:39

Mood raya dah mai ke belum.....rasanya radio dah main lagu raya......hishhhhh....malam ni main meriam buluh laaaa......muncung meriam tu tala kat surau.........kena hambat nanti....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Wed 25 Aug - 16:39

jimf wrote:
ManCAL wrote:kat kl ni mana nk cari mee cikap cm ipoh tu haaa...megidam nih... Crying or Very sad

sini tak ori bang oooii...
ada zx2 tu kejap aje...jom tts kat ipoh kejap leh melantak mee kicap + togey goreng..

~sya..redbox on~

i foloww aje..geng rawa yg lain moh kipoh perkena mee kicap n satay en Wink dut..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ariff908 on Wed 25 Aug - 16:40

hi-wayMAN wrote:
kalu dah jumpa, kabo kat aku yob...
boleh layan 'taboh' mamat tu...lama gak x 'taboh' org ni...huhuhu Twisted Evil

fuh, pahlawan rupenye kawan teman ni.td dah tgk cctv.kejadian berlaku pukul 2.50 ptg...suspen lelaki melayur, kurus berkulit sawo matang, memakai helmet appollo merah, berbaju dua lapis biru dan putih, berseluar jeans hitam dan berkasut hitam....modus operandi macam dah aim moto teman tu...turun lif, tgk moto, godek2...start then terus cabut.pandai plak tu mengelak CCTV...so sesiapa yg berperawakan sedemikian awas yer.... Suspect Suspect

harap2 polis dapat tangkap la mamat nih...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kudud on Wed 25 Aug - 16:40

ManCAL wrote:kat kl ni mana nk cari mee cikap cm ipoh tu haaa...megidam nih... Crying or Very sad

isk,ape susah nye yeop,kome suruh je isteri kome masakkan,kome bayo jer,mesti dua2 puehati cheers

(betui ka slang ni)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Wed 25 Aug - 16:46

mcam mana mee kicap tu? cam best jer bunyiknyer. Sya ni suka cuba makanan yg lain dr kebiasaan... [You must be registered and logged in to see this image.]

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Wed 25 Aug - 16:48

ariff908 wrote:
hi-wayMAN wrote:
kalu dah jumpa, kabo kat aku yob...
boleh layan 'taboh' mamat tu...lama gak x 'taboh' org ni...huhuhu Twisted Evil

fuh, pahlawan rupenye kawan teman ni.td dah tgk cctv.kejadian berlaku pukul 2.50 ptg...suspen lelaki melayur, kurus berkulit sawo matang, memakai helmet appollo merah, berbaju dua lapis biru dan putih, berseluar jeans hitam dan berkasut hitam....modus operandi macam dah aim moto teman tu...turun lif, tgk moto, godek2...start then terus cabut.pandai plak tu mengelak CCTV...so sesiapa yg berperawakan sedemikian awas yer.... Suspect Suspect

harap2 polis dapat tangkap la mamat nih...

errrreee grm nye dgr..mamat tu xknl lagi sapa tuman tu..sapa x knl pendekar parang terbang...
siap je dia biar berpeluh berpaneh telur dia..ada org duk berasap..ni..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Wed 25 Aug - 16:51

ariff908 wrote:
hi-wayMAN wrote:
kalu dah jumpa, kabo kat aku yob...
boleh layan 'taboh' mamat tu...lama gak x 'taboh' org ni...huhuhu Twisted Evil

fuh, pahlawan rupenye kawan teman ni.td dah tgk cctv.kejadian berlaku pukul 2.50 ptg...suspen lelaki melayur, kurus berkulit sawo matang, memakai helmet appollo merah, berbaju dua lapis biru dan putih, berseluar jeans hitam dan berkasut hitam....modus operandi macam dah aim moto teman tu...turun lif, tgk moto, godek2...start then terus cabut.pandai plak tu mengelak CCTV...so sesiapa yg berperawakan sedemikian awas yer.... Suspect Suspect

harap2 polis dapat tangkap la mamat nih...

senang sangat ke nak bukak kunci motor LC ni?..aku baru plan nak beli motor cub...yamaha LC aku rasa terlalu panas...aku pakai yamaha pasolla aje lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Wed 25 Aug - 16:51

syd wrote:mcam mana mee kicap tu? cam best jer bunyiknyer. Sya ni suka cuba makanan yg lain dr kebiasaan... [You must be registered and logged in to see this image.]

Bukan mee kicap ni a.k.a chee cheong fun kee??? Ini bukan kedai cina selalu masak tu kee??? Aduhhhhhhhhh...kegemaran aku ni....masa fly malam panjat pagar asrama....sebungkus seringgit......

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 16:52

syd wrote:mcam mana mee kicap tu? cam best jer bunyiknyer. Sya ni suka cuba makanan yg lain dr kebiasaan... [You must be registered and logged in to see this image.]

senang bebenor sya... mee kuning (mee cina yg bulat kering tu).. gaul aje dgn kicap.. pehtu letak daun sawi selai...
tu aje.. tp yela..kita buat sendri, xde laa sama lak sodap rhaso ek...

mm ramai kot leh tts ipoh raya ni.. teman, vistana, jerman, arip, hiwayman, amm...sapo lai (rajah ado sano leh ajak)...
nti calling2 laa set..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Wed 25 Aug - 16:53

syd wrote:mcam mana mee kicap tu? cam best jer bunyiknyer. Sya ni suka cuba makanan yg lain dr kebiasaan... [You must be registered and logged in to see this image.]

sya..mmg marvellous rase dia..sdp giler..dia mee biasa aje di gaul dgn kicap khas pastu ada ltk paste sikit,taugeh,daun sup pastu ada pilih lr pes kek,tauhu ke bbola ikan ke..mkn sulam dgn sup atau kueh kari...xcaya sdp idak tanya pamam Jimf...

p/s : dud isteri teman xpndai molah mee tu...(molah ckp bhasa swrk buatt)

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Wed 25 Aug - 16:56

Vistana1 wrote:
syd wrote:mcam mana mee kicap tu? cam best jer bunyiknyer. Sya ni suka cuba makanan yg lain dr kebiasaan... [You must be registered and logged in to see this image.]

Bukan mee kicap ni a.k.a chee cheong fun kee??? Ini bukan kedai cina selalu masak tu kee??? Aduhhhhhhhhh...kegemaran aku ni....masa fly malam panjat pagar asrama....sebungkus seringgit......

gamak nye kot...syokkk lyn hirup kuah sup or kari dia...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 17:00

Vistana1 wrote:
Bukan mee kicap ni a.k.a chee cheong fun kee??? Ini bukan kedai cina selalu masak tu kee??? Aduhhhhhhhhh...kegemaran aku ni....masa fly malam panjat pagar asrama....sebungkus seringgit......

chee choeng fun lain yeop.... tu yg kuehteow letak sos + kicap then tabur bijan...
perghh... meleleh dah ni.. teringat masa kecik naik beskal aje gi medan gopeng melantak chee chong fun ni pagi2... hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Wed 25 Aug - 17:02

dah boleh balik dah ni.....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Sponsored content Today at 18:12


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum