Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Wed 25 Aug - 11:30

Amm wrote:
Vistana1 wrote:Tak ada rezeki Arip.....mungkin Allah bagi kita rezeki lain....tak apa laaa kita doakan yang terbaik....

Tak ada rezeki and tak ada jodoh panjang

Tak pe le yang ariff, jodoh mike ngan oghang ghumah mike je yang panjang..Aminnnn

Paman Vistana, teman ghaye pertame dan kedue kat perelis le....petang ghaye 3 baghu kat peghak..,,

aku plak...raya ke 3/4/5/6/7/8 ada kat parit buntaq, peghak...

ape menda aku nak buat kat rumah mertua lama lama ni????????????????.arghhhhhhhhhhhhh....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Wed 25 Aug - 11:36

to adambikers...

dah murah ni....

[You must be registered and logged in to see this link.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Wed 25 Aug - 11:46

Salam... Da boleh pose ker....??? nyam ... nyam... nyam.... Razz

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ni_juan82 on Wed 25 Aug - 11:55

yea..dah buleh buke...huhuhu

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Wed 25 Aug - 12:17

jimf wrote:Vis...ate kalu ye pun jgn laa lock pehtu bawa lari kunci tu weii...
teman nak berborak sini payah bebenor xleh nk post ni...
isshhh...jentik telo tu kaanngg..

Alamak.. sorry Boss....

Jangan leee jentik telo teman......teman jenis cepat teruja....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by azamreeves on Wed 25 Aug - 12:54

fie wrote:salam...
berita xbest
arip baru brthu td muto LC die kene curik...
aku ingatkan z7 ko yg hilangg..fuhhhhh....

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 13:00

mat zzr wrote:aku plak...raya ke 3/4/5/6/7/8 ada kat parit buntaq, peghak...

ape menda aku nak buat kat rumah mertua lama lama ni????????????????.arghhhhhhhhhhhhh....

matzzr... ajis dah rakam, dio kato leh buat blackmail utk 36bln bonus hujung tahun ni...nk kasi settle bal utang R6...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Wed 25 Aug - 13:32

mat zzr wrote:to adambikers...

dah murah ni....

[You must be registered and logged in to see this link.]

mahal lagi la mat zzr..

KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!! KSR!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 13:50

bang long...
ni kedai mail pomen rawang tu ko?

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kudud on Wed 25 Aug - 14:00

otai2!!! ader persoklan dsini

[You must be registered and logged in to see this link.]

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 14:13

kudud wrote:otai2!!! ader persoklan dsini

[You must be registered and logged in to see this link.]

tunggu akubikin jawab.... dia tgh tukar brekpad tu...sat gi dia masuk laa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Wed 25 Aug - 14:23

jimf wrote:bang long...
ni kedai mail pomen rawang tu ko?

[You must be registered and logged in to see this link.]

Tahniah JimF...nanti jadi lider la masa siyem ride yek...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Wed 25 Aug - 14:52

Amm wrote:
jimf wrote:bang long...
ni kedai mail pomen rawang tu ko?

[You must be registered and logged in to see this link.]

Tahniah JimF...nanti jadi lider la masa siyem ride yek...

tahniah jimf pasal plan nak angkat honda pasific....sesuai sangat..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by akubikin on Wed 25 Aug - 15:01

YB Jimf, no comments Razz Razz

akubikin

Posts : 100
Join date : 20/01/2010
Age : 43
Location : PBD

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kudud on Wed 25 Aug - 15:09

OO MANGAII!! TORKOJUT DEN.. akubikin ka nie Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Wed 25 Aug - 15:14

tak yah terkejut...akubikin ni mcm kapal selam...sesekali timbul lah dia...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Wed 25 Aug - 15:40

ASSALAMUALAIKUM ZZRianz

UPDATE BUKA POSER SEGISERI STEAMBOAT +BBQ+ BUFFET:

Meja restoran Segi Seri telah ditempah dengan jumlah pelanggan ZZRIANZ yang hadir dianggarkan seramai 22orang (termasuk budak).

Harga untuk dewasa; RM30/- dan utk Kanak-kanak 6-12 tahun; RM16.

Sekian..... n thank you!

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Wed 25 Aug - 15:48

rajin sungguh sya....terima kasih.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 15:48

kekeke..
eden dah kobar... ekau seru ajo akubikin tu kompom dio muncul...
kiro cam guardian angel dio tu...sentiaso ado tp x nmpk Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Wed 25 Aug - 15:48

selamat hari wanita utk sya...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 15:56

respek laa sya...
sejuk hati nengok kawan tolong menolong...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Wed 25 Aug - 15:58

mat zzr wrote:selamat hari wanita utk sya...
Juga untuk kak wawa, bibik farhana dan mat minah ZZR Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Wed 25 Aug - 16:02

Vistana1 wrote:
Amm wrote:Kak kam, bawak balik la motot.....Teman cadang nak bawak balik la..Cuti 13 hari....Nanti bolej kite TTS kat geng rawa di ipoh....He..he..

Jom makan satay Endut.......malam raya or malam raya ke dua??? Ok tak??

gilerrr lar...udah lama teman idak perkena satay indut tu..jommm...arrrrrrr yeoppp

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Wed 25 Aug - 16:05

Pecal,jom malam ni satay endut.Aku tunggu ko kat R&R Rawang kul 11 malam...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 16:06

ManCAL wrote:
Vistana1 wrote:Jom makan satay Endut.......malam raya or malam raya ke dua??? Ok tak??

gilerrr lar...udah lama teman idak perkena satay indut tu..jommm...arrrrrrr yeoppp

agak agak laa kome weii... nk pekena mlm raya..
ate gamak nya endut tu takyah raya ke pun??...
teman rhasa kompom x buka punya... kita pekena mee kari, mee kicap, soya cincau tmn merdeka laa weiii...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Sponsored content Today at 16:12


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum