Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kudud on Mon 9 Aug - 16:04

salam...

kepada sahabat2 sekalian,sempena nak berpuasa ni,jom kita cek sama2,kot2 mana2 ade yg tertinggal yg perlu dgantikan utk yg lepas2 dan ape2 yang dfikirkan perlu disiapkan utk hadapi yang akan datang ni..

moga2 seharian anda menjadi lebih baik pada hari2 yang berikutnya..
sama2 la berusaha untuk menjadi lebih baik(xkira la dlm ape2 pun,skill ker ape ker)

sekian hai.. Very Happy
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kudud on Mon 9 Aug - 16:08

jefnoka1 wrote:
kudud wrote:
ariff908 wrote:Takdo sapo2 bole bg tuition maso TTS ko?

salam..

MGGU NI XDE TTS LAH!!! Razz


*eh,yeke ni xder scratch
apo takdo plak... lopeh terawikh siap sahur skali cheers

terimo la kasih den bang long..(xsaba nak tggu bang long jeff kiter ni banjerr buffet sahur bln ramadhan kat DE)
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by ariff908 on Mon 9 Aug - 16:14

kamalia wrote:
jefnoka1 wrote:
kamalia wrote:power slide mcm waktu drop gear & throtle bukak masa exit
betol ke?
yupppp... throttle kasi bukak sampai tyre spin...
den tatau sbb takdo jeksebenpaio...

ni kang commando perang tau ni,
siap la bang long..

ado komando perang ye dlm group kita?mesti dah training ngan mejer tenukz nih...
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by ariff908 on Mon 9 Aug - 16:15

dah bole spam ko?

err hai...
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Vistana1 on Mon 9 Aug - 16:15

Amm AA wrote:
jimf wrote:leher sakit... tangan kiri sengal...
ni semuo cam sintom darah tinggi aje bang...
jago kesihatan tu...
jgn ingat yg bangko aje leh kono... Very Happy

Baban, dengau la nasihat orang tua tu....

Amm...border pass dah buat?? Nak balik kampung ni
avatar
Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 45
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Mon 9 Aug - 16:16

ariff908 wrote:dah bole spam ko?

err hai...

spam lah dgn titik peluh sendiri...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Amm on Mon 9 Aug - 16:20

Vistana1 wrote:Amm...border pass dah buat?? Nak balik kampung ni

Vis, bulan pose dlm cermin aktif ko? Berminat ni
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Vistana1 on Mon 9 Aug - 16:22

Amm AA wrote:
Vistana1 wrote:Amm...border pass dah buat?? Nak balik kampung ni

Vis, bulan pose dlm cermin aktif ko? Berminat ni

Bukan kuih dalam cermin.....ini dia berniaga tutup aurat punya... Ramadhan....berhibur sambil menderma...
avatar
Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 45
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Mon 9 Aug - 16:24

selamat menyambut bulan puasa dan hari kemerdekaan...(spam berhemah)..
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by adambikers on Mon 9 Aug - 16:27

saya lock yee
avatar
adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Mon 9 Aug - 16:28

sila lah lock encik adam sebelum ada yg main spam sampai page 21..
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Mon 9 Aug - 16:44

dah pindahhhh

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum