Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by ziex69 on Mon 9 Aug - 13:20

jimf wrote:

drop gear tu kira 'engine breaking"... buka trottlr masa exit kalu terlebih, jadi tyre spin tu baru kira power slide...

wassallam
tokey pomen beskal...

Salam...

tak sama ker? jadi selama ni aku wat power slide x betolla ye, selalu bila tengah laju aku tarik brake depan kuat skit pastu angkat bontot bagi tayar belakang terangkat, pastu baru pulas throtel habis-habisan bagi tayar belakang berpusing baru lepaskan brek depan dan turunkan bontot masa tayar sedang berpusing...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jefnoka1 on Mon 9 Aug - 13:30

ziex69 wrote:
jimf wrote:

drop gear tu kira 'engine breaking"... buka trottlr masa exit kalu terlebih, jadi tyre spin tu baru kira power slide...

wassallam
tokey pomen beskal...

Salam...

tak sama ker? jadi selama ni aku wat power slide x betolla ye, selalu bila tengah laju aku tarik brake depan kuat skit pastu angkat bontot bagi tayar belakang terangkat, pastu baru pulas throtel habis-habisan bagi tayar belakang berpusing baru lepaskan brek depan dan turunkan bontot masa tayar sedang berpusing...
lagi ganah mungggg...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Mon 9 Aug - 13:45

jefnoka1 wrote:
ziex69 wrote:
jimf wrote:

drop gear tu kira 'engine breaking"... buka trottlr masa exit kalu terlebih, jadi tyre spin tu baru kira power slide...

wassallam
tokey pomen beskal...

Salam...

tak sama ker? jadi selama ni aku wat power slide x betolla ye, selalu bila tengah laju aku tarik brake depan kuat skit pastu angkat bontot bagi tayar belakang terangkat, pastu baru pulas throtel habis-habisan bagi tayar belakang berpusing baru lepaskan brek depan dan turunkan bontot masa tayar sedang berpusing...
lagi ganah mungggg...

tu nama nya pawar root!! Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Mon 9 Aug - 13:55

kamalia wrote:
jefnoka1 wrote:
ziex69 wrote:
jimf wrote:

drop gear tu kira 'engine breaking"... buka trottlr masa exit kalu terlebih, jadi tyre spin tu baru kira power slide...

wassallam
tokey pomen beskal...

Salam...

tak sama ker? jadi selama ni aku wat power slide x betolla ye, selalu bila tengah laju aku tarik brake depan kuat skit pastu angkat bontot bagi tayar belakang terangkat, pastu baru pulas throtel habis-habisan bagi tayar belakang berpusing baru lepaskan brek depan dan turunkan bontot masa tayar sedang berpusing...
lagi ganah mungggg...

tu nama nya pawar root!! Razz

salah laa kamal...
maso lc dio tarik zzr2 dongan tali tu laa yg dipanggil power root.... apaaaaaa ris

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by adambikers on Mon 9 Aug - 14:11

banyak sgt la teori pawa slide nih.. pening dah aku drunken

setahu aku kena pakai HANDLE PANAS baru senang nak buat pawa slide..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by adambikers on Mon 9 Aug - 14:12

kudud wrote:adang!! mu nengok neh [You must be registered and logged in to see this link.]

ok jadikkk.. bak duit kat aku wehhh.. Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Mon 9 Aug - 14:16

jefnoka1 wrote:
kamalia wrote:power slide mcm waktu drop gear & throtle bukak masa exit
betol ke?
yupppp... throttle kasi bukak sampai tyre spin...
den tatau sbb takdo jeksebenpaio...

ni kang commando perang tau ni,
siap la bang long..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by hi-wayMAN on Mon 9 Aug - 14:21

kebetulan baru tahu sebentar tadi, arwah razali(puchong bikers) yg xcident di ulu yam smlm merupakan rakan sekelas masa tution SRP dulu2...
x sangka...sesungguhnya MAUT itu akan tiba bila tiba masanya... tidak kurang & tidak didahulukan walaupun sesaat...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by syd on Mon 9 Aug - 14:34

hi-wayMAN wrote:kebetulan baru tahu sebentar tadi, arwah razali(puchong bikers) yg xcident di ulu yam smlm merupakan rakan sekelas masa tution SRP dulu2...
x sangka...sesungguhnya MAUT itu akan tiba bila tiba masanya... tidak kurang & tidak didahulukan walaupun sesaat...

Al-Fatihah buat Allayarham....tengok video bang Nik kat FB, rasa sayu pulak.. [You must be registered and logged in to see this image.]

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by xxx on Mon 9 Aug - 14:37

salam...
takziah kepada yg pergi...
berhati2 lah bawa moto tu...
jan asyik nak power slide jer....(xtaw jadi ke x)

PAWAR SLIDE SATU KALI!!!!!!!
bru jer merdeka...
abis dah exam...fuh...penat sungguh...memerah otak...
hehehe....
dah lama dah x masuk forum gara exam...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by xxx on Mon 9 Aug - 14:37

syd wrote:
hi-wayMAN wrote:kebetulan baru tahu sebentar tadi, arwah razali(puchong bikers) yg xcident di ulu yam smlm merupakan rakan sekelas masa tution SRP dulu2...
x sangka...sesungguhnya MAUT itu akan tiba bila tiba masanya... tidak kurang & tidak didahulukan walaupun sesaat...

Al-Fatihah buat Allayarham....tengok video bang Nik kat FB, rasa sayu pulak.. [You must be registered and logged in to see this image.]

mintak link....nak tgk jugak

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by fie on Mon 9 Aug - 14:38

al fatihah dn takziah buat keluarga..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by fie on Mon 9 Aug - 14:39

nawza wrote:lawo siottt.....bilo laaa nak menghasoooo..

[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]


Laughing

bukan muto tok sideng ke?? aritu cakap baru anta cat..dah siap rupenye....
cun siot....
hehhee

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Mon 9 Aug - 14:41

syd wrote:Al-Fatihah buat Allayarham....tengok video bang Nik kat FB, rasa sayu pulak.. [You must be registered and logged in to see this image.]

al-fatihah utk arwah...
moga dikumpulkan bersama org2 beriman..

video apa tu sya?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by fie on Mon 9 Aug - 14:42

Adam sampi ati ko tinggal kan aku semalam...
aku dah kt hyway plus tunggu ko smlm..
last2 merajuk bawa ati p JB...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by syd on Mon 9 Aug - 14:44

ni link dia....
[You must be registered and logged in to see this link.]

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by xxx on Mon 9 Aug - 14:47

sedih lah tgk...
abis darah kat jalan...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Mon 9 Aug - 14:48

xxx wrote:sedih lah tgk...
abis darah kat jalan...

ooo xpe laa...
x sanggup nak tengok...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by xxx on Mon 9 Aug - 14:53

aku belek2 youtube jumpa lah lawak jepun ni...
mang lawak gler...
cuba tgk...

[You must be registered and logged in to see this link.]

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by syd on Mon 9 Aug - 15:08

Beb! check dis out!! budak ni memang superb laaa.....

[You must be registered and logged in to see this link.]

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Raziskov on Mon 9 Aug - 15:49

haiiii...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Mon 9 Aug - 15:52

sekian..


hai!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Mon 9 Aug - 15:59

buang masa aje eden baco last 2 post tu....hampehhhh

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Mon 9 Aug - 16:02

baru page 19 dah nak spam...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Mon 9 Aug - 16:03

ajis...kau tulis lah kat sini doa niat puasa ramadhan utk sebulan...aku niat makan taulah..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Sponsored content Today at 17:35


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum