Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Raziskov on Tue 4 Oct - 14:43

Version lama:
[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by ManCaL on Tue 4 Oct - 14:44

miowwwwwwwwwwwwwwwww NO 1malaysia

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Raziskov on Tue 4 Oct - 14:46

Apo kato kito ride naik teksi macam ni aaaa....Very Happy

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kudud on Tue 4 Oct - 14:49

-ado amjal ko? ok2, den no duo x dapek nak poei amjal slps kamalia..

-x larat nak toceng la bgnNGAH, stkt ni ja da 3kali ni haa..(cirit birit daa Razz)nak tgk amoi pun xdo selero da ni haa..

bangNGAH, ade perlukan khidmat angkat brg ke? What a Face kita buleh tolong, x byk pun minta, rm300 ja sojam.. Laughing

(ulang balik soklan Razz)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Raziskov on Tue 4 Oct - 14:58

ko nak tolon den angkat barang apo dud?
kang hilang pulak patung2 den nnt...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kudud on Tue 4 Oct - 15:02

alaaa, cana buleh trace ni, huaa...
alah, den amik yg 2nd ja bangNGAH, xkan tu pun xleh?
kodokuit laaa.. ni offer ikhlas ni, tolong la terima offer den ni haa..

(errkk, tapi yg samo sia ngan ado x? kalo xdo, rendang skit pun okeyh!!)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 4 Oct - 15:06

Ajis... den mmg kompom nak tolong ko pindah rumah.... tapi den tolong bahagian tertontu aje la.....especially bab tolong jaga aweks-2 cabin crrew sebolah rumah ko, bole ko...bukan apo, nak sobarkan diorg sobb sodih jiran jantan tersohor dah nak pindah.... so den consider mcm shoulder to cry on la.... sobb.. sob.. sob...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kamalia on Tue 4 Oct - 15:09

bila geng2 dah kahwin bersembang..

kita duduk tepi je lah jimf.. Crying or Very sad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 4 Oct - 15:10

kamalia wrote:bila geng2 dah kahwin bersembang..

kita duduk tepi je lah jimf.. Crying or Very sad

hampes...err mal kamera tu kena curi la.. Razz

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jimf on Tue 4 Oct - 15:24

kamalia wrote:bila geng2 dah kahwin bersembang..

kita duduk tepi je lah jimf.. Crying or Very sad

tq kamal.... mamakkkkkkk bihun goreng telur dadar satuuuuuuuu..... pinggan kosong kasi satu aaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kamalia on Tue 4 Oct - 15:29

ZAM@GHIMEHV wrote:
kamalia wrote:bila geng2 dah kahwin bersembang..

kita duduk tepi je lah jimf.. Crying or Very sad

hampes...err mal kamera tu kena curi la.. Razz

kena curik sekali ngan Fazer ke?

(jimf, ghimeh kim salam)

Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jimf on Tue 4 Oct - 15:46

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
kamalia wrote:bila geng2 dah kahwin bersembang..

kita duduk tepi je lah jimf.. Crying or Very sad

hampes...err mal kamera tu kena curi la.. Razz

kena curik sekali ngan Fazer ke?

(jimf, ghimeh kim salam)

Razz

ko cakap kt dia aku jawab salam tp x nk kawan jugak...
kamal..pinjam moto.. nk makan nasi wangge laa minggu ni

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 4 Oct - 15:53

jimf wrote:
kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
kamalia wrote:bila geng2 dah kahwin bersembang..

kita duduk tepi je lah jimf.. Crying or Very sad

hampes...err mal kamera tu kena curi la.. Razz

kena curik sekali ngan Fazer ke?

(jimf, ghimeh kim salam)

Razz

ko cakap kt dia aku jawab salam tp x nk kawan jugak...
kamal..pinjam moto.. nk makan nasi wangge laa minggu ni

takpe la klu dah cengitu...... mintak ko tolong sampaikan mesej aku ni yer pada org tu yer....aku belanja la makan nasi wangge nanti... tapi aku naik bas la pegi sana.... bole ker?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Raziskov on Tue 4 Oct - 15:56

Apo barang naik bas...naik taxi ni la....Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kudud on Tue 4 Oct - 16:03

trend skrg bideo klip pun nak kono sopan2 ko bangNGAH? samo cam avatar tu..

kalo yo, den x nak da request apo2 bideo la, x besh..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Apai on Tue 4 Oct - 16:04

kudud wrote:trend skrg bideo klip pun nak kono sopan2 ko bangNGAH? samo cam avatar tu..

kalo yo, den x nak da request apo2 bideo la, x besh..

dasar napsu..... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kamalia on Tue 4 Oct - 16:05

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
kamalia wrote:bila geng2 dah kahwin bersembang..

kita duduk tepi je lah jimf.. Crying or Very sad

hampes...err mal kamera tu kena curi la.. Razz

kena curik sekali ngan Fazer ke?

(jimf, ghimeh kim salam)

Razz

ko cakap kt dia aku jawab salam tp x nk kawan jugak...
kamal..pinjam moto.. nk makan nasi wangge laa minggu ni

takpe la klu dah cengitu...... mintak ko tolong sampaikan mesej aku ni yer pada org tu yer....aku belanja la makan nasi wangge nanti... tapi aku naik bas la pegi sana.... bole ker?

bila nak buat trip hitch and hook ni? scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kudud on Tue 4 Oct - 16:07

Apai wrote:
kudud wrote:trend skrg bideo klip pun nak kono sopan2 ko bangNGAH? samo cam avatar tu..

kalo yo, den x nak da request apo2 bideo la, x besh..

dasar napsu..... Razz

bang, list rider kensel utk ride kelantan da buka, abg da masok kan nama ke blom? masuk nama saya skali yer!! cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Raziskov on Tue 4 Oct - 16:11

kudud wrote:trend skrg bideo klip pun nak kono sopan2 ko bangNGAH? samo cam avatar tu..

kalo yo, den x nak da request apo2 bideo la, x besh..

trend totop orat mmg tengah boom kek korea skrg ni dud..Razz
lagi "terkesima" nengok nyer wooooo....
tapi kalau ko nak yg bokak punyo pun adooooooooo....mauuuu kaaaaaaaaa?.. Twisted Evil

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kudud on Tue 4 Oct - 16:38

haiyarkkk.. idum da bedarah ni bangNGAH..
boleh jugak, tp PM je la, kalo UP kat sini, takut ade yg xleh nak buka pulak, ksian kat mereka2 tu.. drunken

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kamalia on Tue 4 Oct - 17:01

forward kat aku dude..Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Amm on Tue 4 Oct - 17:46

kamalia wrote:forward kat aku dude..Razz

Gambo Kudud tengah minum kat DE mau ka... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jimf on Tue 4 Oct - 17:59

jom amjal kat pulau celcom sekarangg....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kamalia on Tue 4 Oct - 18:17

jimf wrote:jom amjal kat pulau celcom sekarangg....

baik kita gi pulau celcom kat amjal .. lagi besh..!! Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 4 Oct - 18:49

meh ler amjal kat sooka sentral nih..... Bongx open table makan daging kambing salai...meh ler...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Sponsored content Today at 5:42


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum