Salam kepada semua... orang baru Tumpang Lalu..

View previous topic View next topic Go down

Salam kepada semua... orang baru Tumpang Lalu..

Post by adamfikri on Sat 17 Jul - 11:56

Salam semua warga ZZRians.. Saya orang baru disini.. harap rakan2 dapat memberi tunjuk ajar dan panduan yang berguna.

adamfikri

Posts : 4
Join date : 17/07/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam kepada semua... orang baru Tumpang Lalu..

Post by adambikers on Sat 17 Jul - 14:21

SELAMAT DATANG INCIK ADAM!!! cheers

jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai..
lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara razis..

jika soalan incik adam tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan disini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

jika ada kelapangan, boleh la saudara adam turun ke TTS (teh tarik session) kat sec 13 shah alam setiap hari jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

di page zzrianz rider listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan incik adam boleh la memberikan maklumat kepada saudara razis untuk diupdate didalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda,

didalam group zzrians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga)diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam kepada semua... orang baru Tumpang Lalu..

Post by xxx on Sat 17 Jul - 17:09

salam...
welcome adamfitri...

adambikers..skrg ni dah ada dah nm sama..dah xle pggil adam dah..nant dua2 paling...hehehe...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam kepada semua... orang baru Tumpang Lalu..

Post by Sponsored content Today at 19:38


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum