salam perkenalan kepada semua..

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan kepada semua..

Post by pak_dine on Wed 17 Nov - 2:53

salam semua...eden sebona eh dah join dlu...
tapi, ter 'hilang' lah kejap..rindu lak sama ini zzrianz punya group..
baguih2 depa ni..huhu
kat sini eden nak kasi edit sket biodata eden dalam rider listing tu..
70. 4_Dean @Fadhil(pak din)-(Sg.Besi)-012-5084300 = pak_dine @ Fadhil - (kuching) - 012-5084300 afadhil85@yahoo.com
thanks admin....
lagi satu nak wat pengunuman nih .... jemput semua yg mengenali diri ini ke majlis walimatul urus hamba dengan gadis pilihan hati hamba :
pengantin = ahmad fadhil & nor hazreen
tempat = guar chempedak, kedah
tarikh & masa = 12 dec 2010 jam 1200h - 1700h (bg yg datang dari jauh,,masa dilanjutkan)
pakaian = yg bersesuaian..(tidak menjolok mata kucing) Basketball
kehadiran dato'/datin/tuan/puan/encik/cik (*potong yg xberkenaan) amatlah dialu-alukan..tq cheers

pak_dine

Posts : 8
Join date : 16/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by Bongxz on Wed 17 Nov - 12:56

Salam pak din, tahniah......... macam mana la rasa nak kahwin ye..........
Mai la join tts kat Seksyen 13 shah alam hari jumaat malam sabtu, boleh jemput sekali masa tu...... boleh jumpa geng nak kahwin lagi sorg tu......

Nanti kena upkan tts darah manis ni admin............ kat nilai ye... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by Raziskov on Wed 17 Nov - 20:26

mungkin ade yg tertanya2 sape pulak pak dine ni...
Pak dine ni dulu pakai nickname "4_Dean"..
sama2 geng askar ngan Guli,Pian Duck Runner,Aloy,Cempaka,Kuakboy..
sekarang dah posting kat Kuching...tu senyap tetiba sbb tengah sibuk ushar mane2 awek utk jadik bini...Very Happy

Pada Fadhil...SELAMAT PENGANTIN BARU...
Abg ajis tak dapat hadir sbb kena bertugas di perbatasan masa ko kawen tu...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by pak_dine on Wed 17 Nov - 21:59

Bongxz wrote:Salam pak din, tahniah......... macam mana la rasa nak kahwin ye..........
Mai la join tts kat Seksyen 13 shah alam hari jumaat malam sabtu, boleh jemput sekali masa tu...... boleh jumpa geng nak kahwin lagi sorg tu......

Nanti kena upkan tts darah manis ni admin............ kat nilai ye... hehehehe


salam bro Bongxz .. tq2..sori sangat2..xdpt join tts ar...kalo wat kat kuching bleh ar join..huhu..

pak_dine

Posts : 8
Join date : 16/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by pak_dine on Wed 17 Nov - 22:02

Raziskov wrote:mungkin ade yg tertanya2 sape pulak pak dine ni...
Pak dine ni dulu pakai nickname "4_Dean"..
sama2 geng askar ngan Guli,Pian Duck Runner,Aloy,Cempaka,Kuakboy..
sekarang dah posting kat Kuching...tu senyap tetiba sbb tengah sibuk ushar mane2 awek utk jadik bini...Very Happy

Pada Fadhil...SELAMAT PENGANTIN BARU...
Abg ajis tak dapat hadir sbb kena bertugas di perbatasan masa ko kawen tu...Very Happy

sekian



uiksss...ayat tu bahaya abg ajis..saya bertunang sblm dtg kuching..kantoi lak cari skandal kat sini..wakaka Twisted Evil

pak_dine

Posts : 8
Join date : 16/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by jimf on Thu 18 Nov - 10:16

salam pak makan ...(dine tu bahasa melayu "makan" kan)..hehe
welcome back.. ni anak cucu pakdin parang kontot ke..

guar cempadak tu mana pak makan?
kot2 leh buat closing ride utk 2010 ni..
Nasi Minyak Pak Makan ride.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by kudud on Thu 18 Nov - 10:52

uik,otai rupenye kawan ni...
selamat berkenalan en.sojar perbatasan scratch ai! ai! chief..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by ni_juan82 on Thu 18 Nov - 12:45

salam perkenalan pak dine....kucing kat mane? dok Airforce ke...insyaAllah teman dlm minggu depan kesane...ade gak member kat sane tu...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by pak_dine on Fri 19 Nov - 17:54

jimf wrote:salam pak makan ...(dine tu bahasa melayu "makan" kan)..hehe
welcome back.. ni anak cucu pakdin parang kontot ke..

guar cempadak tu mana pak makan?
kot2 leh buat closing ride utk 2010 ni..
Nasi Minyak Pak Makan ride.... Very Happy

adeh2...da jadi 'pak makan' lak..huuuu
bro jimf,,ok gak kalo wat closing ride gi kedah..bleh singgah mkn nasi minyak..huhu
xde la jauh sgt..area gurun..kalo tau kilang modenas & perwaja kira lulus la tu..haha Basketball

pak_dine

Posts : 8
Join date : 16/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by pak_dine on Fri 19 Nov - 17:57

kudud wrote:uik,otai rupenye kawan ni...
selamat berkenalan en.sojar perbatasan scratch ai! ai! chief..


uikss...jgn pggl otai..nnt marah lak bro sham,bro ajis,bro adam,bro jimf,bro tenuk,bro chefbob and yg seangkatan dengan nya..huhu
saya pengikut ja dlu..kira kalo diorg hou nam dalam citer young & dangerous tu, saya chicken ar..wakaka.. Razz
selamat berkenalan bro.. Smile

pak_dine

Posts : 8
Join date : 16/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by pak_dine on Fri 19 Nov - 17:59

ni_juan82 wrote:salam perkenalan pak dine....kucing kat mane? dok Airforce ke...insyaAllah teman dlm minggu depan kesane...ade gak member kat sane tu...

slmt berkenalan bro ni_juan82...sy army..KJLJD..
kalo datang kuching hallo ja..012-5084300..i'allah kalo free sy jmpe bro..tp motot ade kat smnnjung ar..huhu
saya kat kem penrissen batu8...

pak_dine

Posts : 8
Join date : 16/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by mat zzr on Fri 19 Nov - 18:07

pak_dine wrote:
kudud wrote:uik,otai rupenye kawan ni...
selamat berkenalan en.sojar perbatasan scratch ai! ai! chief..


uikss...jgn pggl otai..nnt marah lak bro sham,bro ajis,bro adam,bro jimf,bro tenuk,bro chefbob and yg seangkatan dengan nya..huhu
saya pengikut ja dlu..kira kalo diorg hou nam dalam citer young & dangerous tu, saya chicken ar..wakaka.. Razz
selamat berkenalan bro.. Smile

dah veteren rupanya mereka ni...apsal aku tak pasan....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan kepada semua..

Post by Sponsored content Today at 4:26


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum