Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by R-Manz on Sun 12 Aug - 10:22

Salam,

Nak. perkenalkan diri... R-Manz dari kajang.. Ada motor zzr250 tapi hampir jadi tukun Sad .nak hidupkan semula motor ni dan. ride semula...


R-Manz

Posts : 3
Join date : 12/08/2012
Location : Kajang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by Amm on Sun 12 Aug - 16:46

welkam bro.......jajahan Angkel Jimf ni... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by jani on Sun 12 Aug - 18:41

hai Farah Natashya.... Razz

eeh lupa lak....slmt mengidupkan motot incik R-Manz...klu x idup gak mintak angkel jimf tolong tolak...sok leh tolong menolong... Very Happy

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by Amm on Mon 13 Aug - 8:25

Angkel jani,jgn la ceroboh umah orang,tak baik tau bulan pose..Angkel Jimf,babab montot Angkel jani..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by ziex69 on Mon 13 Aug - 8:41

welkam bro R-Manz dari kajang,

errr adam, dah boleh ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by jimf on Mon 13 Aug - 9:10

salam R-Manz...
unkel Jani & Amm... eden skrg bermastautin di copenhagen...harap maklong..
eh lupa lak... selamat dtg ke taman skodeng zzrianz oncik R-Manz..
kalu nk pendapat psl zzr250 ni leh tanya chefbob...
dia byk pengalaman..bukan setakad hidupka moto, siap modified zzr jadi GTR pun leh...

eden pakai FiZa 150cc aje...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by mat zzr on Mon 13 Aug - 10:28

jimf wrote:salam R-Manz...
unkel Jani & Amm... eden skrg bermastautin di copenhagen...harap maklong..
eh lupa lak... selamat dtg ke taman skodeng zzrianz oncik R-Manz..
kalu nk pendapat psl zzr250 ni leh tanya chefbob...
dia byk pengalaman..bukan setakad hidupka moto, siap modified zzr jadi GTR pun leh...

eden pakai FiZa 150cc aje...

R-Manz....sedap nama ni...mcm nama sebenar aku jer...

apa pun...selamat menghidupkan semula moto encik...tanya teknikal punya soalan pada JimF.....sekelip mata dia boleh jawap...


eden ni pakai modenas jaguh saja...nak tolong pun tak tau..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by UnoS on Mon 13 Aug - 14:00

tipu lah pakai jaguh... tu avatar gamba KR

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by ziex69 on Mon 13 Aug - 14:07

Adam... dah boleh ke? aku x sabar dah ni....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by jimf on Mon 13 Aug - 14:10

mat zzr wrote:

R-Manz....sedap nama ni...mcm nama sebenar aku jer...

apa pun...selamat menghidupkan semula moto encik...tanya teknikal punya soalan pada JimF.....sekelip mata dia boleh jawap...


eden ni pakai modenas jaguh saja...nak tolong pun tak tau..

salam...oncik matzzr... kalu tanya "ko dah buka posa ke belum" kira soklan teknikal tak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 13 Aug - 14:58

salam R manz... saya Ghimeh... selalu jadi mandsa buli kat sini... motor pun takde...klu ade pun dah empat bulan tak bayar....sok lusa kena tarik ler tu.....

nanti klu dah siap repair bole la join ride , depa ni klu ride meriah... keluarga angkat pun ramai...boleh tidao kat mana-mana ajer... kat gua musang pun ada ... ehh melalut plak aku nih.. sekian

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by mat zzr on Mon 13 Aug - 15:17

jimf wrote:
mat zzr wrote:

R-Manz....sedap nama ni...mcm nama sebenar aku jer...

apa pun...selamat menghidupkan semula moto encik...tanya teknikal punya soalan pada JimF.....sekelip mata dia boleh jawap...


eden ni pakai modenas jaguh saja...nak tolong pun tak tau..

salam...oncik matzzr... kalu tanya "ko dah buka posa ke belum" kira soklan teknikal tak?

aku belum bukak pose lagi hari ni...nak makan A&W lagi ke..?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by Amm on Mon 13 Aug - 15:26

aku bagi pihak angkel R-Manz mengucapkan terima kasih pada angkel semua sebab meriahkan pondok ini.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by jani on Mon 13 Aug - 15:44

Amm wrote:aku bagi pihak angkel R-Manz mengucapkan terima kasih pada angkel semua sebab meriahkan pondok ini.... Smile

dah boleh ke.....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by faizal_bulat on Mon 13 Aug - 17:59

slamat datang bro rzman... potz SOP satuk...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by ziex69 on Tue 14 Aug - 8:22

faizal_bulat wrote:slamat datang bro rzman... potz SOP satuk...

sorry bro, aku cuma layan permintaan adam JER bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by ManCaL on Tue 14 Aug - 8:44

Hi Bro R-Manz hampir2 serupa dgn nama aku hihi..
Dh bole ke idup motor zzr250 anda. say cuma pakai Kips je

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by jani on Tue 14 Aug - 12:53

ziex69 wrote:
faizal_bulat wrote:slamat datang bro rzman... potz SOP satuk...

sorry bro, aku cuma layan permintaan adam JER bounce bounce

pot layan geng laju JER......

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by ziex69 on Tue 14 Aug - 13:01

jani wrote:
ziex69 wrote:
faizal_bulat wrote:slamat datang bro rzman... potz SOP satuk...

sorry bro, aku cuma layan permintaan adam JER bounce bounce

pot layan geng laju JER......

kadang2 layan diri JER

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by mat zzr on Tue 14 Aug - 21:03

layan diri tu mcm kat A&W ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by jimf on Wed 15 Aug - 9:05

mat zzr wrote:layan diri tu mcm kat A&W ke?...

tak laaa... Jani cakap layan diri tu mcm masa time mandi berdiri smbil tangan layan angry bird...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by Amm on Wed 15 Aug - 10:03

jimf wrote:
mat zzr wrote:layan diri tu mcm kat A&W ke?...

tak laaa... Jani cakap layan diri tu mcm masa time mandi berdiri smbil tangan layan angry bird...

Hishhhh....Jimf ni,dah boleh ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by jani on Wed 15 Aug - 14:30

Amm wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:layan diri tu mcm kat A&W ke?...

tak laaa... Jani cakap layan diri tu mcm masa time mandi berdiri smbil tangan layan angry bird...

Hishhhh....Jimf ni,dah boleh ke

pembetulan...bukan layan, tapi cuci la.....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by Apai on Wed 15 Aug - 14:38

ziex69 wrote:
jani wrote:
ziex69 wrote:
faizal_bulat wrote:slamat datang bro rzman... potz SOP satuk...

sorry bro, aku cuma layan permintaan adam JER bounce bounce

pot layan geng laju JER......

kadang2 layan diri JER

Aku la ni malas nak layan.... Razz

Lupa lak!..Welcom Bro R-manz! Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by ziex69 on Wed 15 Aug - 15:26

Apai wrote:
Aku la ni malas nak layan.... Razz
Lupa lak!..Welcom Bro R-manz! Very Happy

Dah tau pun, aku call pun x nak layan.... Crying or Very sad

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by Sponsored content Today at 12:01


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum