BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 2 Mar - 16:27

nawza wrote:
Apai wrote:
Adik Kecil wrote:alah abang apai...malulah .....

Apa yg nak dimalukan...ZZrianz nie bukannya ada syarat2 utk join....yg penting silaturahim!...tapi kalau tak kenal camner nak teman tapi mesra!.... Razz

klau nak joint tts sila PAKAI LAMPIN PAKAI BUANG...psal dikhuatiri anda akan terberak dan tercirit.... Twisted Evil kami tidak akan menanggung segala risiko...harap maklong...." INI BUKAN MARAH...TAPI CADANGAN SAHAJA " (dengan nade marah...hee...hee.. Twisted Evil ..) ...

~ perkara diatas tiada kena mengena dgn unsur2 lucah atau menyinggung mak cik yg buat air kopi..atau pun pak cik jual roti... What a Face

abang nawza ni jahatlah.......jamban dah lock pun datang berak kat sini pulak What a Face

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by nawza on Tue 2 Mar - 16:31

Adik Kecil wrote:
nawza wrote:
Apai wrote:
Adik Kecil wrote:alah abang apai...malulah .....

Apa yg nak dimalukan...ZZrianz nie bukannya ada syarat2 utk join....yg penting silaturahim!...tapi kalau tak kenal camner nak teman tapi mesra!.... Razz

klau nak joint tts sila PAKAI LAMPIN PAKAI BUANG...psal dikhuatiri anda akan terberak dan tercirit.... Twisted Evil kami tidak akan menanggung segala risiko...harap maklong...." INI BUKAN MARAH...TAPI CADANGAN SAHAJA " (dengan nade marah...hee...hee.. Twisted Evil ..) ...

~ perkara diatas tiada kena mengena dgn unsur2 lucah atau menyinggung mak cik yg buat air kopi..atau pun pak cik jual roti... What a Face

abang nawza ni jahatlah.......jamban dah lock pun datang berak kat sini pulak What a Face


alaaa.....adik kechik....nie cam x tau plak...abg pun kuat beghakkkk gak...nie smua gara2 abg bosarrrrr laaaa niee...auwww....beghak bersepah-sepah....haa..haaa...


~ nak kasi porem abis cepat...hee..hee... sure lpas nie ade org balas... affraid

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 2 Mar - 16:36

abang nawza..mungkinkah sejarah akan berulang???? Twisted Evil

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by nawza on Tue 2 Mar - 16:43

Adik Kecil wrote:abang nawza..mungkinkah sejarah akan berulang???? Twisted Evil

sojarah aponyo plak nie...adoyaiii adik kochik nie...kek mlako nie byak bangunan borsojarah...tompek borsojarah...cumo den jooo dapek 7 bab sojarah huaa..haaaa...! yg dah lopeh biar laa lopehhh....alfonso pun dah balik kampung...hang tuah pun dah x do...apo jo yg tinggai...kito jo kannnn ...huaa...haaa... scratch ....


~ ape menda ntah aku merepek....sila apaikan... What a Face

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Apai on Tue 2 Mar - 16:43

Adik Kecil wrote:abang apai kenapa tanya saya jer....ziex6, amm nova, manroti,matzzr,kamalia dan byk lagi pun takder dalam list.....kenapa tak tanyar diaorang sama....

kalu nak kenal saya rajin rajin lah ikut ride samada sootride ataupun longride


Laughing

Sume nama diatas tu ade dlm listlah tapi umah baru nie nickname dah bertukar!...dan sumenya saya kenal sebab dirang selau ada masa TTS...takpelah small bro!....lupakan jelah!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by mat zzr on Tue 2 Mar - 16:56

Apai wrote:
Adik Kecil wrote:abang apai kenapa tanya saya jer....ziex6, amm nova, manroti,matzzr,kamalia dan byk lagi pun takder dalam list.....kenapa tak tanyar diaorang sama....

kalu nak kenal saya rajin rajin lah ikut ride samada sootride ataupun longride


Laughing

Sume nama diatas tu ade dlm listlah tapi umah baru nie nickname dah bertukar!...dan sumenya saya kenal sebab dirang selau ada masa TTS...takpelah small bro!....lupakan jelah!

hehehe...aku tak rajin pi TTS pasal aku tak tau kat mana seksyen 13 shah alam... clown

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by adambikers on Tue 2 Mar - 16:59

kamalia wrote:nak lagi seram, kena layan kona bestari jaya - Bandar Tasik Puteri
klu laju sgt nanti ada org tepuk bahu.

usah di ungkit kisah ni kamal pale cuakkkk!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Apai on Tue 2 Mar - 17:01

mat zzr wrote:

hehehe...aku tak rajin pi TTS pasal aku tak tau kat mana seksyen 13 shah alam... clown

Walaupun baru sekali jumpa ko..aku masih boleh ingat rupa ko sebab rupa ko macam rupa kawan aku kat kampung! siyes!


Last edited by Apai on Tue 2 Mar - 17:02; edited 1 time in total

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by nawza on Tue 2 Mar - 17:01

Apai wrote:
Adik Kecil wrote:abang apai kenapa tanya saya jer....ziex6, amm nova, manroti,matzzr,kamalia dan byk lagi pun takder dalam list.....kenapa tak tanyar diaorang sama....

kalu nak kenal saya rajin rajin lah ikut ride samada sootride ataupun longride


Laughing

Sume nama diatas tu ade dlm listlah tapi umah baru nie nickname dah bertukar!...dan sumenya saya kenal sebab dirang selau ada masa TTS...takpelah small bro!....lupakan jelah!

dahhh....dahhhh....jom poie beghakkkk...beramai-ramai...kang datang mod kang...ade yg kono piyat telinga haa..haaa... Razz

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by nawza on Tue 2 Mar - 17:03

Apai wrote:
mat zzr wrote:

hehehe...aku tak rajin pi TTS pasal aku tak tau kat mana seksyen 13 shah alam... clown

Walaupun baru sekali jumpa ko..aku masih boleh ingat rupa ko sebab rupa ko macam rupa kawan aku kat kampung! siyes!

bukan mcam ARTIS ker....haa..haaa.... Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by kamalia on Tue 2 Mar - 17:03

adambikers wrote:
kamalia wrote:nak lagi seram, kena layan kona bestari jaya - Bandar Tasik Puteri
klu laju sgt nanti ada org tepuk bahu.

usah di ungkit kisah ni kamal pale cuakkkk!!

ni untuk ingatan rider2 baru yg nk gunakan jln yang sama nanti..
misteri siyoll...

noza,
nak kena cabai mulut kamu ni..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by mat zzr on Tue 2 Mar - 17:04

Apai wrote:
mat zzr wrote:

hehehe...aku tak rajin pi TTS pasal aku tak tau kat mana seksyen 13 shah alam... clown

Walaupun baru sekali jumpa ko..aku masih boleh ingat rupa ko sebab rupa ko macam rupa kawan aku kat kampung! siyes!

kawan ko tu boroi tak?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by mat zzr on Tue 2 Mar - 17:06

kamalia wrote:
adambikers wrote:
kamalia wrote:nak lagi seram, kena layan kona bestari jaya - Bandar Tasik Puteri
klu laju sgt nanti ada org tepuk bahu.

usah di ungkit kisah ni kamal pale cuakkkk!!

ni untuk ingatan rider2 baru yg nk gunakan jln yang sama nanti..
misteri siyoll...

noza,
nak kena cabai mulut kamu ni..!!

kena tepuk bahu sebab masih kurang laju lagi...kena pulas trotel lebih sikit...
Bandar Tasik Puteri ni kat mana?...cheras ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by nawza on Tue 2 Mar - 17:06

mat zzr wrote:
Apai wrote:
mat zzr wrote:

hehehe...aku tak rajin pi TTS pasal aku tak tau kat mana seksyen 13 shah alam... clown

Walaupun baru sekali jumpa ko..aku masih boleh ingat rupa ko sebab rupa ko macam rupa kawan aku kat kampung! siyes!

kawan ko tu boroi tak?...

boroi x sangat laaa....dr pandangan sisi tepi mcam slim..( ayat kaber line...hee..hee..) tapi dia kuat beghak gak laaa...... Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Apai on Tue 2 Mar - 17:06

kawan aku tu boroi ckit je...gigi depan dah patah...peha pun dah masuk besi....ni sume main motor punya hal...tapi skang dah tak main motor lagik!..dan dia lebih tua dari aku daaa! Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 2 Mar - 17:09

mat zzr wrote:
Apai wrote:
mat zzr wrote:

hehehe...aku tak rajin pi TTS pasal aku tak tau kat mana seksyen 13 shah alam... clown

Walaupun baru sekali jumpa ko..aku masih boleh ingat rupa ko sebab rupa ko macam rupa kawan aku kat kampung! siyes!

kawan ko tu boroi tak?...

abang bosa ada orang kutuk ko...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 2 Mar - 17:11

nawza wrote:
mat zzr wrote:
Apai wrote:
mat zzr wrote:

hehehe...aku tak rajin pi TTS pasal aku tak tau kat mana seksyen 13 shah alam... clown

Walaupun baru sekali jumpa ko..aku masih boleh ingat rupa ko sebab rupa ko macam rupa kawan aku kat kampung! siyes!

kawan ko tu boroi tak?...

boroi x sangat laaa....dr pandangan sisi tepi mcam slim..( ayat kaber line...hee..hee..) tapi dia kuat beghak gak laaa...... Twisted Evil

abang bosa....ada lagi sorang kutuk

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by mat zzr on Tue 2 Mar - 17:13

Apai wrote:kawan aku tu boroi ckit je...gigi depan dah patah...peha pun dah masuk besi....ni sume main motor punya hal...tapi skang dah tak main motor lagik!..dan dia lebih tua dari aku daaa! Very Happy

nasib baik aku tak boroi..(ayat kaber line....)....jatuh motor banyak kali gak...harap harap dgn motor yg aku pakai sekarang ni tak jatuh lah...pasal tu aku bawak max speed 80kmj...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 2 Mar - 17:13

AMJAL JAM 530.....

1.Aparis Hilton
2.Abang Bosa
3.Adik Kecil
4.
5.
6.

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by nik7719 on Tue 2 Mar - 19:16

salam petang yg bosan...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by kamalia on Tue 2 Mar - 19:34

salam malam
agak panas sikit mlm ni

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by nik7719 on Tue 2 Mar - 20:07

kamalia wrote:salam malam
agak panas sikit mlm ni

panas?

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by adambikers on Tue 2 Mar - 20:13

kamalia wrote:salam malam
agak panas sikit mlm ni

berpeluh la seksi kamal.. aaauuuuuuuu (sore anjeng)

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by kamalia on Tue 2 Mar - 20:25

adambikers wrote:
kamalia wrote:salam malam
agak panas sikit mlm ni

berpeluh la seksi kamal.. aaauuuuuuuu (sore anjeng)

pergh .. ini species terancam ni..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by adambikers on Tue 2 Mar - 20:34

tak balik lagi ke lea?
ni musti tunggu org takde kat opis pastu buat aksi peter utara berlatarbelakang meja opis..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Sponsored content Today at 2:05


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum