BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by mat zzr on Tue 2 Mar - 11:35

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

sebenarnya motor 500cc 4 inline enjin takde lah laju mana pun...ini terbukti bila aku masuk KL...terkial kial aku nak kelepet side mirror masa nak mencelah...motor EX5 lagi laju...

PS: takde kena mengena dgn yg hidup atau mati...kisah ini mengikut pengalaman penulis. alien

Tuan manager,
bila masa tuan manager masuk KL...setau saya Tuan Manager pegi Shah Alam pun sesat... Razz Razz
apsal aku tak kena kelepet side mirror pun....oooo luoa...250 takyah kelepet side mirror.motor kecik.. What a Face Very Happy

sekian

Pegi NKS dgn kau minggu lepas tu bukan masuk KL ke?...kau mana tau aku kena kelepet side miror pasal kau merembat kat depan aku tak hinggat sambil aku risau rantai kau putus...

Shah alam yg aku tau ialah masjid negeri dan taman tasik...yg lain aku tak tau....

makan landak nanti boleh tapau ke...?...ramai org kat opis aku ni mintak kirim...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Raziskov on Tue 2 Mar - 11:38

Apai wrote:

Tgh dok konsider nie!...err...nak tanya on the way gi sane byk jln kona-kona2 tak?.... Laughing

Banyak giler koner..nak2 masa balik nnt..antara Ijok dan Puncak Alam..korner stended mcm citer Initial D...aawuuuuu...wwuurff..wurrff... Very Happy

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by nawza on Tue 2 Mar - 11:43

Apai wrote:
Raziskov wrote:Apai,
jom melandak..bagi test sut RM2k tu..
tgk boleh tembus ngan bulu landak tak... Razz

sekian

Tgh dok konsider nie!...err...nak tanya on the way gi sane byk jln kona-kona2 tak?.... Laughing

kone pun ade..tenukz melinteh pun ade..... Twisted Evil ..yg x der landak jer.....psal smua dah kena buek ghondanggg..... affraid
avatar
nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 33
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Raziskov on Tue 2 Mar - 11:52

mat zzr wrote:

Pegi NKS dgn kau minggu lepas tu bukan masuk KL ke?...kau mana tau aku kena kelepet side miror pasal kau merembat kat depan aku tak hinggat sambil aku risau rantai kau putus...

Shah alam yg aku tau ialah masjid negeri dan taman tasik...yg lain aku tak tau....

makan landak nanti boleh tapau ke...?...ramai org kat opis aku ni mintak kirim...

Tuan Manager,
Landak tu mmg boleh tapau...suma yg menu yg ade kat situ boleh tapau..
sekilo dalam RM80 hinggit... Very Happy

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Raziskov on Tue 2 Mar - 11:56

Mana Pak Dinz ni..
ni gambar dan part no barang yg hendak ditanyai di NKS..kawan saya suh tanyakan "Carburator Holder utk zzr500..part number : 16065.

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 2 Mar - 11:58

Raziskov wrote:
Apai wrote:

Tgh dok konsider nie!...err...nak tanya on the way gi sane byk jln kona-kona2 tak?.... Laughing

Banyak giler koner..nak2 masa balik nnt..antara Ijok dan Puncak Alam..korner stended mcm citer Initial D...aawuuuuu...wwuurff..wurrff... Very Happy

sekian

jaga2 dgn korner ijok....bnyk pasir.... What a Face
avatar
hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by kamalia on Tue 2 Mar - 12:11

nak lagi seram, kena layan kona bestari jaya - Bandar Tasik Puteri
klu laju sgt nanti ada org tepuk bahu.
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by xxx on Tue 2 Mar - 12:28

kamalia wrote:nak lagi seram, kena layan kona bestari jaya - Bandar Tasik Puteri
klu laju sgt nanti ada org tepuk bahu.

ade org tepuk bahu??
affraid affraid
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Raziskov on Tue 2 Mar - 12:31

kamalia wrote:nak lagi seram, kena layan kona bestari jaya - Bandar Tasik Puteri
klu laju sgt nanti ada org tepuk bahu.

Nak best lagi kena lalu mallam2 pastu tutup lampu...
Sapa tepuk bahu aku tadi ooiiiii..... pale pale

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by kamalia on Tue 2 Mar - 12:52

ajis,
ride landak ni ada moto tgh running in ikut tak?
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by ziex69 on Tue 2 Mar - 13:08

kamalia wrote:ajis,
ride landak ni ada moto tgh running in ikut tak?

tak boleh simpan rahsia langsunggggggggggglaaaaaaaaaa
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by fie on Tue 2 Mar - 13:10

kalau ikut ride landak ni nak muto c70 boleh tak??..muto xde ni... mungkin 2,3 bln xde..
avatar
fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 27
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by xxx on Tue 2 Mar - 13:23

smart avatar tu..
hahahaha...
lawak siot...
ngn signature tu...
hehehehe...
bergoyang2...
byk air.... Razz
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by ziex69 on Tue 2 Mar - 13:59

fie wrote:kalau ikut ride landak ni nak muto c70 boleh tak??..muto xde ni... mungkin 2,3 bln xde..

salam fie... ko nak bwk C70 tu ker? kalo jadi aku pun nak join, ada gak kawan kalo kena tinggai nanti...


XXX.... jgn komen lebey2 nnt abg bosar marah....
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by xxx on Tue 2 Mar - 14:13

ok2..
hehehehehe...
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by mat zzr on Tue 2 Mar - 14:27

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

Pegi NKS dgn kau minggu lepas tu bukan masuk KL ke?...kau mana tau aku kena kelepet side miror pasal kau merembat kat depan aku tak hinggat sambil aku risau rantai kau putus...

Shah alam yg aku tau ialah masjid negeri dan taman tasik...yg lain aku tak tau....

makan landak nanti boleh tapau ke...?...ramai org kat opis aku ni mintak kirim...

Tuan Manager,
Landak tu mmg boleh tapau...suma yg menu yg ade kat situ boleh tapau..
sekilo dalam RM80 hinggit... Very Happy

sekian

OK lah dgn quotation tu...nanti aku kasi tau org opis aku ni...landak tu harganya RM120 sekilo...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by xxx on Tue 2 Mar - 14:30

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

Pegi NKS dgn kau minggu lepas tu bukan masuk KL ke?...kau mana tau aku kena kelepet side miror pasal kau merembat kat depan aku tak hinggat sambil aku risau rantai kau putus...

Shah alam yg aku tau ialah masjid negeri dan taman tasik...yg lain aku tak tau....

makan landak nanti boleh tapau ke...?...ramai org kat opis aku ni mintak kirim...

Tuan Manager,
Landak tu mmg boleh tapau...suma yg menu yg ade kat situ boleh tapau..
sekilo dalam RM80 hinggit... Very Happy

sekian

OK lah dgn quotation tu...nanti aku kasi tau org opis aku ni...landak tu harganya RM120 sekilo...

mak oi..
nek 40 hinggit...
blh lah blnje nant kan..
hehehehe
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 2 Mar - 14:45

takder orang...tidolah

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 2 Mar - 15:27

sakit perut lah pulak

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Apai on Tue 2 Mar - 15:35

Small Bro...maaflah...saya masih tak mengenali saudara....dlm ZZrianz Rider Listings pun tak nampak lagi nama saudara....apakata saudara berikan butir2 seperti nama sebenar, nickname, lokasi, no. contact, dll supaya boleh dimasukan dlm ZZrianz Rider Listings....manalah tau entah2 sedara..kawan lama ke!...atau boleh saling menghubungi utk kebaikan bersama!.... Very Happy
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 2 Mar - 15:55

alah abang apai...malulah .....

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by nawza on Tue 2 Mar - 16:06

salam potang...sapo ado nampak org tuo bwk moto kips kaler hitam.... Neutral ...
sehari suntuk x nampak....ko mato den yg ghabun.... What a Face
avatar
nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 33
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Apai on Tue 2 Mar - 16:11

Adik Kecil wrote:alah abang apai...malulah .....

Apa yg nak dimalukan...ZZrianz nie bukannya ada syarat2 utk join....yg penting silaturahim!...tapi kalau tak kenal camner nak teman tapi mesra!.... Razz
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by nawza on Tue 2 Mar - 16:24

Apai wrote:
Adik Kecil wrote:alah abang apai...malulah .....

Apa yg nak dimalukan...ZZrianz nie bukannya ada syarat2 utk join....yg penting silaturahim!...tapi kalau tak kenal camner nak teman tapi mesra!.... Razz

klau nak joint tts sila PAKAI LAMPIN PAKAI BUANG...psal dikhuatiri anda akan terberak dan tercirit.... Twisted Evil kami tidak akan menanggung segala risiko...harap maklong...." INI BUKAN MARAH...TAPI CADANGAN SAHAJA " (dengan nade marah...hee...hee.. Twisted Evil ..) ...

~ perkara diatas tiada kena mengena dgn unsur2 lucah atau menyinggung mak cik yg buat air kopi..atau pun pak cik jual roti... What a Face
avatar
nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 33
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 2 Mar - 16:25

abang apai kenapa tanya saya jer....ziex6, amm nova, manroti,matzzr,kamalia dan byk lagi pun takder dalam list.....kenapa tak tanyar diaorang sama....

kalu nak kenal saya rajin rajin lah ikut ride samada sootride ataupun longride


Laughing

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V13 - Admin masih tido..hari2 admin tido (25/2/10)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum