Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by jaafarbm on Fri 28 Sep - 12:54

Salam semua,

Nama : Jaafar
Asal : Perak
Rumah : Subang Jaya
Pejabat : Danau Kota Setapak (100km tu two ways)
Motor Dulu : ZZR 250
Motor Idaman : 500 ke atas.....hehehehe

Terima Kasih pada Bro JIMF dan Chef Bob pasal intro dan info GPZ 500...ingin menuntut ilmu dari para sifu yang lain kalau sudi...

jaafarbm

Posts : 6
Join date : 27/09/2012
Location : Subang Jaya

View user profile http://jaafarbm@gmail.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by jimf on Fri 28 Sep - 14:17

salam jaafar...
selamat datang ke taman skodeng zzrianz...
selalu2 laa bawa teropong..leh join xtvt skodeng kami...

mlm ni jgn lupa.. futsal kul 12mlm... kt extreme park ss 13 shah alam...
mlm ni geng zzrianz bangko lawan dgn zzrianz cewek... pasti hebat dan meriah...
pom pom girl akan diterbangkan khas dari Etopia...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by jani on Fri 28 Sep - 14:50

salam perkenalan incik jaaparbam...
klu turun putsal jgn lupa pakai cawat besi... ni sebagai langkah2 keselamatan JER... pulpes pun kene pakai, pasai mantoi ada main mlm ni...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by Amm on Sun 30 Sep - 11:54

selamat datang angkel jaafar.
kat sini jaga2 ngan angkel jani,dia tu lain cikit suka meraba...
Very Happy

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by ManCaL on Tue 2 Oct - 7:38

salam hi uncel jaafar o' Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by jaafarbm on Wed 3 Oct - 9:16

Tq abang adik uncle (untie ada ke?) semua....saya harap dapat lebih ramai kawan dan ilmu (ilmu motor....) daripada semua zzrianz ...


jaafarbm

Posts : 6
Join date : 27/09/2012
Location : Subang Jaya

View user profile http://jaafarbm@gmail.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by faizal_bulat on Wed 3 Oct - 10:08

Hi jaapar...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by furqaan on Wed 3 Oct - 11:38

Hi... bulat... albino

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by faizal_bulat on Wed 3 Oct - 11:41

Hi makneng...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by furqaan on Wed 3 Oct - 11:43

cisss .. teman hai .. mike hai...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by Amm on Wed 3 Oct - 11:55

jgn la kacau rumah orang....hish...tunjuk la teladan yg baik kat orang muda...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by furqaan on Wed 3 Oct - 12:00

errr..umah org ker nie .. ampun tuan tanah ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by jaafarbm on Wed 3 Oct - 12:43

its ok xde hal punya...tuan tanah ok....nak settle senang jer....open table...amacam...ada brannnnn

jaafarbm

Posts : 6
Join date : 27/09/2012
Location : Subang Jaya

View user profile http://jaafarbm@gmail.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by Amm on Wed 3 Oct - 12:47

mak neng tak nak open tebel la,dia suka open pakaian...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by Dinz on Wed 3 Oct - 14:47

Amm wrote:mak neng tak nak open tebel la,dia suka open pakaian...

Mak Neng baru nak kenen kenen ngan Abang Jaafar, kome dah bukak rahsia.....
nak makan sorang la tu.... Razz
Tak apa la Mak Neng. Inilah nasib kalau udah bangkooo Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by adambikers on Wed 3 Oct - 15:45

salam perkenalan incik jaafar bwk bmw..

nama saya adam..

POT, kasik up SOP satu kalikkkk

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by furqaan on Wed 3 Oct - 18:47

hissss.... pak dinz prapong nie ............baru jerrr nak test market... errk salam abang jafar.. teman orang baru kat zzrian nie moto pun takdak roadtax...haraf maklum teman bukan GAY... Jani dgn Amm jer yg ada eehemm..eehemm..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by faizal_bulat on Wed 3 Oct - 18:56

makneng... tunggu kami ripit penang ride tau....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by Amm on Wed 3 Oct - 21:16

eh! mak neng pun gay ke? pelik pulok teman wanita spesis gay

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by jani on Wed 3 Oct - 21:39

teman mana ada eehemm...eehemm...
Amm JER yg ada eehemm..eehemm ngan marjinah...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by furqaan on Thu 4 Oct - 8:17

WAAAH..Marjinah plok.. sapa tue artis ker ...



~weeii umah org laaa jgn sembang kat sini ajis marah~

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by Amm on Thu 4 Oct - 9:10

kat rumah la seronok sembang........
jani,marjinah tu ko kenalkan la kat mak neneng....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by Apai on Thu 4 Oct - 9:49

Salam perkenalan Abg Jaafar...saya takde moto beso....dgn beskal pun jadi
gak!....best la ZZrianz ni...ada beskal pun leh join derang.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by ziex69 on Thu 4 Oct - 11:38

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari jaafarbm

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara
ZZRianz... U'll never ride alone.

(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by jaafarbm on Thu 4 Oct - 15:10

fuyooooo....byk awek dlm group nie.....

jaafarbm

Posts : 6
Join date : 27/09/2012
Location : Subang Jaya

View user profile http://jaafarbm@gmail.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan - Newbie Dari Subang

Post by Sponsored content Today at 9:50


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum