Salam Perkenalan dari Penang.....

View previous topic View next topic Go down

Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by tasyim on Fri 24 Aug - 8:12

Salam....saya dah lama pakai ZZR 250 '98......tapi baru la nie terserempak forum nih......harap dapat join semua konvoi dan share pengalaman......

Zul

tasyim

Posts : 3
Join date : 23/08/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by jani on Fri 24 Aug - 12:21

slmt ari raya incik tasyim....teman dah lama terserempak porem ni walaupan pakai lagenda 110 JER...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by adambikers on Sat 25 Aug - 14:43

selamat berkenalan incik tasyim.. saya adam..

saya cam jani gak, dah lama tersrempak porum ni walaupon pakai ksr jee..


Pot!!! kasik up SOP satu kali!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by jani on Sat 25 Aug - 23:49

Pot, SOP yg ori zzrianz punya tau....jgn ciplak yg porem combat, nt kena saman.... Razz

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by mat zzr on Sun 26 Aug - 12:20

adambikers wrote:selamat berkenalan incik tasyim.. saya adam..

saya cam jani gak, dah lama tersrempak porum ni walaupon pakai ksr jee..


Pot!!! kasik up SOP satu kali!!!

ko punya KSR ada elektrik starter ke..?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by adambikers on Mon 27 Aug - 0:25

mat zzr wrote:
adambikers wrote:selamat berkenalan incik tasyim.. saya adam..

saya cam jani gak, dah lama tersrempak porum ni walaupon pakai ksr jee..


Pot!!! kasik up SOP satu kali!!!

ko punya KSR ada elektrik starter ke..?

aku punya kick start je.. starter kit mahal sgt.. beli la cepat wehhhh

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by ziex69 on Mon 27 Aug - 8:53

SELAMAT DATANG INCIK tasyim!!! cheers

jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai..
lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara razis..

jika soalan incik tasyim tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan disini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

jika ada kelapangan, boleh la saudara tasyim turun ke TTS (teh tarik session) kat sec 13 shah alam setiap hari jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

di page 1 untuk setiap thread ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan incik tasyim boleh la memberikan maklumat kepada saudara razis untuk diupdate didalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda,

didalam group zzrians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga)diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

salam perkenalan dari saya dan selamat berforum



(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)


Last edited by ziex69 on Mon 3 Sep - 8:36; edited 1 time in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by Amm on Mon 27 Aug - 9:52

welkam angkel tasyim.....
apa apa masalah boleh refer pada insan paling tua kat sini iaitu atok jani...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by jimf on Mon 27 Aug - 9:55

Amm wrote:welkam angkel tasyim.....
apa apa masalah boleh refer pada insan paling tua kat sini iaitu atok jani...

salam unkel tasyim...selamat datang ke ruang skodeng zzrianz...
eden setuju sesangat dgn kata2 manis unkel amm tu... sebab eden pun sebaya semuda seremaja cam unkel amm...
wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by Amm on Mon 27 Aug - 10:13

jimf wrote:...eden setuju sesangat dgn kata2 manis unkel amm tu... sebab eden pun sebaya semuda seremaja cam unkel amm...
wassallam

nanti angkel jimf boleh oda saja teh ais segelas JER masa TTS ye... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by ManCaL on Mon 27 Aug - 10:38

Salam hi Tasyim

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by jani on Mon 27 Aug - 13:30

Amm wrote:welkam angkel tasyim.....
apa apa masalah boleh refer pada insan paling tua kat sini iaitu atok jani...

....janji Bam cakap den mudo lg...hai Fiza....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by mat zzr on Wed 29 Aug - 15:46

jimf wrote:
Amm wrote:welkam angkel tasyim.....
apa apa masalah boleh refer pada insan paling tua kat sini iaitu atok jani...

salam unkel tasyim...selamat datang ke ruang skodeng zzrianz...
eden setuju sesangat dgn kata2 manis unkel amm tu... sebab eden pun sebaya semuda seremaja cam unkel amm & mat zzr...
wassallam

mamakl kasi bro jimf teh ais satu...roti sardin 2.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by hairol21 on Sat 1 Sep - 20:01

Welcome bro..

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by Wan@Blakepare on Mon 3 Sep - 1:33

Hai Tasyim...Selamat berforum dan beriadah bersama kami.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Penang.....

Post by Sponsored content Today at 8:28


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum