Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jipjo71 on Wed 8 Feb - 14:45

jimf wrote:
jipjo71 wrote:penang bike week....ada sambutan ke?

ko nak pegi hari pe Jo?
jumaat malam NJ dah booking futsal... kompom kan..
takkan nk penang hari sabtu kot...
kalau x de sambutan kita cancel je la....

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jipjo71 on Wed 8 Feb - 14:46

jimf wrote:
jipjo71 wrote:penang bike week....ada sambutan ke?

ko nak pegi hari pe Jo?
jumaat malam NJ dah booking futsal... kompom kan..
takkan nk penang hari sabtu kot...
kalau x de sambutan kita cancel je la....

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jipjo71 on Wed 8 Feb - 14:46

jimf wrote:
jipjo71 wrote:penang bike week....ada sambutan ke?

ko nak pegi hari pe Jo?
jumaat malam NJ dah booking futsal... kompom kan..
takkan nk penang hari sabtu kot...
kalau x de sambutan kita cancel je la....

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by smolixz on Wed 8 Feb - 15:00

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Jimf... ada rezki kita lawat welly bulan 3 nih.... tapi kalau ko nak gi awal lagi dari bulan 3, ajak den sekali...jadi tukang karut kat belakang un jadi la....

zam...kalu kr150rr xyah poi welly..
poi kedai ket balakong tu pun ok.. bukan kodai yg tokay kedai leter cam burung murai,
tapi kodai yg amoi pakai skirt cam motogp tu... Very Happy

ehem2x...
knp dgn balakong ye?? Razz
i pakai kr15rr pon dah pi welly dah.... Very Happy
mmg salesgirl dia yg pakai mini skirt tu pon x pandang i pon..... Sad

papepon, motot sana semua cantek la.... Smile

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Raziskov on Wed 8 Feb - 15:11

smolixz wrote:
papepon, montot sana semua cantek la.... Smile

pergghhh....tak sabar nak pegi welly tgk montot2 cantik ni...
debar dah ni....betol2 ho liao.....hhaiissshh... Sad Razz

sekian


Last edited by Raziskov on Wed 8 Feb - 15:18; edited 1 time in total

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by mat zzr on Wed 8 Feb - 15:11

jimf wrote:
mat zzr wrote:

yg pasti KR150rr baru ni guna engine KRZ....kalau victor aku rasa masih guna engine lama...KIPS...

ko serius ke nak beli KR150rr ni...sebab aku pun suka gak motor ni...warna hijau limited edition...beli baru...nak ride jauh mana pun hati senang...

moto reput bawak pegi TTS jer...

serius? yang pasti serius aku mmg nak angkat satu lagi moto baru..
yg buat hati aku tenang bila nk ride.. dan nk ride mana2 dan jauh mana pun aku bole pegi..
x payah nk risau coil ok ke, valve ok ke.. ekzos asap putih ke hitam..
x payah nk risau bila nk start.. takyah nk risau masa lik kena naik lori kee... dan sebagainya laa..
moral of the story, org ajak ride, aku start moto terus gerak....and enjoy the ride.
cuma tak pasti moto apa lagi..kalu dpt besau, alhamdulillah. Kalu rezeki dpt cc kecik mcm KR150rr tu pun aku bersyukur..
tak kisah laa xleh nak kejor... biar aku duk lastmen cam biasa pun xde hal...janji aku smpi dgn tenang..

dan aku sokong cakap ko..moto reput buat gi TTS and "show" aje... hehehehe

aku rasa apa yg ko rasa...kita adalah sama...aku pun dah berapa kali naik lori...dah jadi uturnmen....aku pun serik dgn moto reput..tapi dgn moto reput jugak aku belajar repair motor..

cuma...kalau nak ride jauh jauh kena ada motor yg diyakini tak down...masa pegi penang dulu pun selepas isi petrol dipetronas...aku tenok ko start moto bertubi tubi...walaupun ko pakai helmet...aku dapat bayangkan betapa nervous nya keadaan masa tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by smolixz on Wed 8 Feb - 15:22

Raziskov wrote:
smolixz wrote:
papepon, montot sana semua cantek la.... Smile

pergghhh....tak sabar nak pegi welly tgk montot2 cantik ni...
debar dah ni....betol2 ho liao.....hhaiissshh... Sad Razz

sekian

haiyaaakkkk... Razz

Smile

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by mat zzr on Wed 8 Feb - 15:25


challet yg kita sewa dulu kat teluk batik dah dirobohkan...

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by kamalia on Wed 8 Feb - 15:27

kalau takde sambutan kita cancel aje lah...
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by mat zzr on Wed 8 Feb - 15:37

kansel jer ride teluk batik ni..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jimf on Wed 8 Feb - 15:40

jipjo merajuk ke smpi 3 kali posting hehehe...
apa2 pun futsal jgn kansel ek...

matzzr... timokacih kerna memahami..
mmg tu laa tujuan aku x buka helem masa isi minyak tu..
mmg berpeluh ngalah kan ayor selat penang tu..
mlm pun aku berpeluh gak bila tekan suis tp lampu tak nyala lak..
frust punya pasal lgsg lupa nk pekena sup tulang.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Raziskov on Wed 8 Feb - 15:41

kensel ride...tapi ON tgk montot kat welly kan?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Amm on Wed 8 Feb - 15:47

putsal cak onn....NJ dah bayo donpemen......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by mat zzr on Wed 8 Feb - 15:49

jimf wrote:jipjo merajuk ke smpi 3 kali posting hehehe...
apa2 pun futsal jgn kansel ek...

matzzr... timokacih kerna memahami..
mmg tu laa tujuan aku x buka helem masa isi minyak tu..
mmg berpeluh ngalah kan ayor selat penang tu..
mlm pun aku berpeluh gak bila tekan suis tp lampu tak nyala lak..
frust punya pasal lgsg lupa nk pekena sup tulang.... Very Happy

walaupun aku jauh lebih muda dan kurang pengalaman hidup...tapi bab permotoran ni...mmg aku memahami...

kalau dah tekan starter suis lebih dari 10 kali...memey berpeluh atas bawah lah...

jangan risau...KR150rr kompom pakai kick starter...ambik kaler hijau..pastu tayar belakang masuk saiz 130 dan depan 110...mantop.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jimf on Wed 8 Feb - 15:57

Raziskov wrote:kensel ride...tapi ON tgk montot kat welly kan?

sekian

tgk montot kasi ON... u polow me or me polow amoi?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by smolixz on Wed 8 Feb - 16:00

wah...
ada geng 150rr la lepas nie.... Very Happy
mmg kena kitai gak la aku lps nie..... Sad

p/s: powervalve 150rr ni mmg lebih reliable dibandingkan dgn tzm.... so kena jaga 2T jek....

nak Welly, ON Motot... hantar ke tut tut tut tut.... Razz

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by fie on Wed 8 Feb - 16:04

tahniah jimf..
ade ride pegi teluk batik ke??

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jipjo71 on Wed 8 Feb - 16:27

AP ke penang dah dpt, ride pulak kensel....kena cari rumah urut tido semalam kat mana2 ni...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Chef Bob on Wed 8 Feb - 16:42

jipjo71 wrote:AP ke penang dah dpt, ride pulak kensel....kena cari rumah urut tido semalam kat mana2 ni...

[You must be registered and logged in to see this image.]

mau ka?

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Chef Bob on Wed 8 Feb - 16:45

ke nak yang ni jipjo?
[You must be registered and logged in to see this image.]

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jimf on Wed 8 Feb - 16:48

jipjo71 wrote:AP ke penang dah dpt, ride pulak kensel....kena cari rumah urut tido semalam kat mana2 ni...

sapa kansel joe? ramai lagi ada kan.. wan kompom pegi tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by faizal_bulat on Wed 8 Feb - 16:51

jom le ride ke PD minggu dopan, xpun ke melaka....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 8 Feb - 17:10

den, ride penang kompom den cancel, tapi futsal mmg den kompom main, rumah urut pun den kompom poi...err.. pegi welly main pompom dengan amoi skirt pendek pangkal t*ndun pun den kompom, hmmm....apalagi nak kena kompom nih....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jimf on Wed 8 Feb - 17:11

faizal_bulat wrote:jom le ride ke PD minggu dopan, xpun ke melaka....

PD lai???... mentang2 laaa jalan hitam.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by kamalia on Wed 8 Feb - 17:12

ZAM@GHIMEHV wrote:den, ride penang kompom den cancel, tapi futsal mmg den kompom main, rumah urut pun den kompom poi...err.. pegi welly main pompom dengan amoi skirt pendek pangkal t*ndun pun den kompom, hmmm....apalagi nak kena kompom nih....

byk sgt kompom ni.
kompom kensel la ni nanti..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Sponsored content Today at 16:51


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum