Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Wed 18 Apr - 23:15

Meh sambung borak kat sini... sian kudud sunyi aje tuu...

sambung dari versi 109
[You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by jimf on Wed 18 Apr - 23:18; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Wed 18 Apr - 23:15

salam geng...den ado post on projek tshirt terbaru...sila rujuk dan mohon komen...tq

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


Last edited by jimf on Wed 18 Apr - 23:19; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Wed 18 Apr - 23:19

no 1, eh no 2...eh no 3 dahhh

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by hairol21 on Thu 19 Apr - 1:15

Yahoo....dapat nombor 4......

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by hairol21 on Thu 19 Apr - 1:19

Tok Penghulu,

Den pilih tigo2 design blkg tu... Very Happy Makno ee den boli tigo lai gak lahh...

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by ManCaL on Thu 19 Apr - 8:34

Salam..hi dpt no.5 pun ok gak janji dlm senarai top10 Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Thu 19 Apr - 9:11

nombor 6 pun jadi la.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Wan@Blakepare on Thu 19 Apr - 9:38

no...1...

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Wan@Blakepare on Thu 19 Apr - 9:40

buat 22 lah,sebab 22 pun cantik

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Raziskov on Thu 19 Apr - 9:42

Ohaiyo..
design tu ok dah..
cumo.."Trip to Pangkor" tu buleh tukar jadi "Ride to Pangkor" ko..atau "Pangkor Ride May 2012" ko...

pandangan 2.5sen den la....Smile

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Thu 19 Apr - 9:47

Raziskov wrote:Ohaiyo..
design tu ok dah..
cumo.."Trip to Pangkor" tu buleh tukar jadi "Ride to Pangkor" ko..atau "Pangkor Ride May 2012" ko...

pandangan 2.5sen den la....Smile

sekian

sejak eden konal ajis dari kocik2 dulu smpi laa skrg, ni laaa satu2nyo idea yg paling bernas eden pornah dongar..
timo kacih ajis...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by faizal_bulat on Thu 19 Apr - 9:48

Sokong pndangan ajiskov

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Thu 19 Apr - 9:50

ok...wording tukar "ZZRianz Pangkor Ride May 2012"

design yg mano ni? xkan nk buek duo2 sekali hehe...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by mat zzr on Thu 19 Apr - 9:54

WAH...ada ride ke pangkor lah...siap ada t shirt.....boleh saya join ke ride ni..maklumlah saya ni tak berapa pandai bawak moto...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by faizal_bulat on Thu 19 Apr - 9:57

Design bwah tu

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Thu 19 Apr - 10:01

mat zzr wrote:WAH...ada ride ke pangkor lah...siap ada t shirt.....boleh saya join ke ride ni..maklumlah saya ni tak berapa pandai bawak moto...

Hish.....Jimf,brader ni kacau uamh kome le.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Thu 19 Apr - 10:27

Amm wrote:
mat zzr wrote:WAH...ada ride ke pangkor lah...siap ada t shirt.....boleh saya join ke ride ni..maklumlah saya ni tak berapa pandai bawak moto...

Hish.....Jimf,brader ni kacau uamh kome le.... Smile

mmg nk kena yop ni... tapi teman takut bebenor laa dgn dia unkel amm.. pasei teman dengo yop ni hari2 training angkat tong gas..

ate encik matzzr... kalu nk join mmg bole... tp syarat kena beli buff dgn tshirt zzrianz pangkor ride leee... harap maklong

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by faizal_bulat on Thu 19 Apr - 10:29

Mgu dpan ado putsal x?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Thu 19 Apr - 10:36

faizal_bulat wrote:Mgu dpan ado putsal x?

ko tak serik lagi ke montot kena godam ngan tendangan berapi teman tu....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by ManCaL on Thu 19 Apr - 10:37

wahhh ada ride to pangkor lah...hihi sonoknye berapa duit bayaran t-shit nih atau free JER Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Thu 19 Apr - 10:44

Amm wrote:
faizal_bulat wrote:Mgu dpan ado putsal x?

ko tak serik lagi ke montot kena godam ngan tendangan berapi teman tu....

yop...ganah tul kome...tak cukup godam bontot FB, kome godam lak muka teman...
xpe..next time teman dgn FB godam bontot kome lak.... Razz

cakap pasal futsal... pe kata kita set kan main futsal selang seminggu...contoh minggu pertama dan minggu ke 3 tiap2 bulan..
so at least senang laa kita plan, utk booking court ke, utk sapu minyak selengge ke...
Dan restoran DE pun xde laa sunyi aje tunggu bebudak futsal habis main...
bukan pe..prihatin gak utk geng yg tak main futsal...

cadangan rm0.35 teman aje...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by faizal_bulat on Thu 19 Apr - 10:45

Amm wrote:
faizal_bulat wrote:Mgu dpan ado putsal x?

ko tak serik lagi ke montot kena godam ngan tendangan berapi teman tu....

Montot aku kalis api la amm

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by ardley on Thu 19 Apr - 11:09

bile last date nak bayor duit pangkor nie yea... eden gaji bukan ujung bulan...awal bulan...Smile

ardley

Posts : 154
Join date : 25/08/2011
Age : 36
Location : Brazil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by mat zzr on Thu 19 Apr - 11:17

jimf wrote:
Amm wrote:
mat zzr wrote:WAH...ada ride ke pangkor lah...siap ada t shirt.....boleh saya join ke ride ni..maklumlah saya ni tak berapa pandai bawak moto...

Hish.....Jimf,brader ni kacau uamh kome le.... Smile

mmg nk kena yop ni... tapi teman takut bebenor laa dgn dia unkel amm.. pasei teman dengo yop ni hari2 training angkat tong gas..

ate encik matzzr... kalu nk join mmg bole... tp syarat kena beli buff dgn tshirt zzrianz pangkor ride leee... harap maklong

ada belen ke buff tu...hari tu aku tanya tapi senyap jer...kalau ada aku mau selai..t shirt sekali lah...sekarang ni aku training angkat tong gas sebelah tangan saja sebab tangan kanan masih sengal...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Raziskov on Thu 19 Apr - 11:27

mat zzr wrote:
ada belen ke buff tu...hari tu aku tanya tapi senyap jer...kalau ada aku mau selai..t shirt sekali lah...sekarang ni aku training angkat tong gas sebelah tangan saja sebab tangan kanan masih sengal...

mana tak sengal...asyik koncang & kejang jor kojo eeehhh....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Sponsored content Today at 2:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum