Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 11 Jun - 17:28

Haaa sambung senyap kt sini...

dari versi lama
[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 11 Jun - 17:30

No 1....kategori sunyi

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 11 Jun - 17:39

No 2 pling sonyap

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by ziex69 on Mon 11 Jun - 17:58

[You must be registered and logged in to see this image.]


ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Mon 11 Jun - 18:01

amjal....taj jadi la...nak senyap JER

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by hi-wayMAN on Mon 11 Jun - 19:11

salam sunyi sepi..... Suspect

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 11 Jun - 20:35

dukun Ann kim salam pada semua...
dia ckp porum ni tgh tiptop...psl manyak sunyiiiiii

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 11 Jun - 20:41

hahaahaa... buat la prtandingan post pling byk sehari mnang EO ke, menang baucer minyak rm20 ke, x menang tgn ke.....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by adambikers on Mon 11 Jun - 22:13

nomo satu!!! cheers

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Wan@Blakepare on Tue 12 Jun - 0:50

nombor 5

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by ManCaL on Tue 12 Jun - 9:04

salam manyak sunyi

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Tue 12 Jun - 10:08

Jom kita meriahkan porem...yarggghhhhhh

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Tue 12 Jun - 10:20

Amm wrote:Jom kita meriahkan porem...yarggghhhhhh

sokong unkel amm...
jom laaa meriahkan semula cam zaman2 dulu...
dulu..satu versi dlm 3 hari dah penuhh....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by furqaan on Tue 12 Jun - 11:17

macamana nak meriah ... tak ilmiah langsung ....nengok K-pop dulu laaa..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Tue 12 Jun - 11:24

furqaan wrote:macamana nak meriah ... tak ilmiah langsung ....nengok K-pop dulu laaa..

nk tunggu ilmiah, mau mampussss terus forum ni.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by kamalia on Tue 12 Jun - 11:46

aku maleh nak pos apa2 lah.. nak senyap je!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Tue 12 Jun - 11:52

kamalia wrote:aku maleh nak pos apa2 lah.. nak senyap je!

ok setuju...

minggu ni apa plan...
ado futsal tak?
teman rasa retro kt Kuala kangsar tu bukan minggu ni...so weekend ada free..
rasa nk lik ipoh gak... jenguk omak...
kalu pekena nasi wangge pun best gak ek..

makneng minggu ni balik utara ke? nk plan tshirt delivery..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Raziskov on Tue 12 Jun - 12:03

Ohaiyo..

Motor den tak laju..pastu kono balik sblm tongahari..
so coverage den sampai Yik Mun Tg.Malim jor..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by hi-wayMAN on Tue 12 Jun - 12:08

kecil tapak tangan....pau yik mun den tadahkan...(bayar sendiri haaaa)... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by kamalia on Tue 12 Jun - 12:28

jimf wrote:
kamalia wrote:aku maleh nak pos apa2 lah.. nak senyap je!

ok setuju...

minggu ni apa plan...
ado futsal tak?
teman rasa retro kt Kuala kangsar tu bukan minggu ni...so weekend ada free..
rasa nk lik ipoh gak... jenguk omak...
kalu pekena nasi wangge pun best gak ek..

makneng minggu ni balik utara ke? nk plan tshirt delivery..

minggu ni eden jadi Mr Mama.
partner outstation start esok smpi sabtu.. Sad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Tue 12 Jun - 13:39

assalamualaikum...

kena sampok antu sonyap ko ini porem...
nak sonyap gak la..

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by ziex69 on Tue 12 Jun - 13:43

[You must be registered and logged in to see this image.]


ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Fiq ReeZ on Tue 12 Jun - 13:49

afro ssssoooonnyaaappp!!!!!!!!!!

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Raziskov on Tue 12 Jun - 14:06

betol la...jom dgr lagu senyap n sunyi...Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Tue 12 Jun - 14:32

salam...

ado sesapa konal kawan2 kat bank islam jln raja abdullah...
mohon pertolongan... silo tepon den...

kalu xdo, den pun turut senyap dan sunyi laa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Sponsored content Today at 4:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum