Mari Menderma Darah

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Bongxz on Fri 30 Dec - 1:13

Alamak, goyang la. Hehehehe....
oi, anak nak masuk sekolah ni..... Nak bayar yuran. Hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Bongxz on Fri 30 Dec - 1:16

tapi, bab nak kena ptg dgn blaker ni lg goyang....... Laju betui dia post.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Wan@Blakepare on Fri 30 Dec - 1:19

Bongxz wrote:tapi, bab nak kena ptg dgn blaker ni lg goyang....... Laju betui dia post.
Ko lagi laju posting guna hp mana aci.Aku hp takde internet,harapkan lap top je.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Bongxz on Fri 30 Dec - 1:28

dah nama pun main aci ligan.
-there is no fair in love n war-

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Bongxz on Fri 30 Dec - 3:12

nak tido ke nak seround lg ye?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by faizal_bulat on Fri 30 Dec - 4:53

15K ke? fuh... tahniah la jani.. berjaya gak ko buat bongz cair...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by kudud on Fri 30 Dec - 9:10

hai.. Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by jimf on Fri 30 Dec - 9:20

salam pagi...
hari terakhir keja dlm tahun 2011..
tapi opis pun kosong.. diaorg semua tak keja keeeee weeiiii.....

15k...15k ...15k.....
aaaaaaa goncang versyssssss laaaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by smolixz on Fri 30 Dec - 9:35

salam hari jumaat,

yo... drunken

masih goncang ke? Razz

What a Face

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Wan@Blakepare on Fri 30 Dec - 9:46

Salam

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by jimf on Fri 30 Dec - 9:57

blake...
nti kalu nk poi vetnam kena bawa bekal camni ke?

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by jimf on Fri 30 Dec - 10:25

Wan@Blaker wrote:
Wow...forum kita ranking paling atas,cek kat sini.
[You must be registered and logged in to see this link.]


kekeke...gilooos babas.. cito tolo ajo naik rankinf teruih..
ajis.. leh jual dah porum ni...leh angkat ZRX sekrg gak.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by jimf on Fri 30 Dec - 10:44

eikkk hilang dah semua.. mentang2 laaa ranking highest...semua tido kekeke

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Raziskov on Fri 30 Dec - 10:49

Apo kato kita jual jer la porem ni dalam 4.25 juta...
nnt kito bolikan sorang satu motot....Razz
paling banyak post dapat motor paling mahal....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by ariff908 on Fri 30 Dec - 10:50

HI...salam pagi... sunny

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by mat zzr on Fri 30 Dec - 10:53

Raziskov wrote:Apo kato kita jual jer la porem ni dalam 4.25 juta...
nnt kito bolikan sorang satu motot....Razz
paling banyak post dapat motor paling mahal....

sekian

aku sajes lah yea utk moto tu..

1st place - jimF = GPZ600
2nd Place - mat zzr = kawasaki GTR 1400 model 2012.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by jimf on Fri 30 Dec - 10:56

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:Apo kato kita jual jer la porem ni dalam 4.25 juta...
nnt kito bolikan sorang satu motot....Razz
paling banyak post dapat motor paling mahal....

sekian

aku sajes lah yea utk moto tu..

1st place - jimF = GPZ600
2nd Place - mat zzr = kawasaki GTR 1400 model 2012.

citttt... mahal nya moto aku...
INI SUDAH TIDAK ADILLLLLLLLL

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Wan@Blakepare on Fri 30 Dec - 10:59

Memang tak adil,kalau dgn jumlah posting aku agaknya mau dapat motor kriss je kot.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by mat zzr on Fri 30 Dec - 11:00

pocket bike kot...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by kamalia on Fri 30 Dec - 11:18

tak dapat pocket bike pun
pick pocket pun jadiklah..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by kamalia on Fri 30 Dec - 11:32

Wan@Blaker wrote:Jani angkat la Zypher tu,baru ada motor baru dlm zzrianz.Ada la sikit kelainan.

Aik akuk tengok kat luar tadik ramai jugak yg tengah on line,tapik kenapak senyap je bah.

Wow...forum kita ranking paling atas,cek kat sini.
[You must be registered and logged in to see this link.]


kejam giller zzrianz meninggalkan forum2 lain..
mmg laju.

cheers

tapi betul kita ketagori forum permotoran??
scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Wan@Blakepare on Fri 30 Dec - 11:42

Kamal forum kita campur,ade sikit pasal gay.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by kudud on Fri 30 Dec - 11:42

cik admin, xde ke pengumuman utk aktiviti zzrianz sempena taun baru ni?
hehe, ade tts ker mlm ni?

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by smolixz on Fri 30 Dec - 11:45

kamalia wrote:
Wan@Blaker wrote:Jani angkat la Zypher tu,baru ada motor baru dlm zzrianz.Ada la sikit kelainan.

Aik akuk tengok kat luar tadik ramai jugak yg tengah on line,tapik kenapak senyap je bah.

Wow...forum kita ranking paling atas,cek kat sini.
[You must be registered and logged in to see this link.]


kejam giller zzrianz meninggalkan forum2 lain..
mmg laju.

cheers

tapi betul kita ketagori forum permotoran??
scratch

abg akamal, klu nak tgk kategori apa kena tgk statistik graph kot....??
scratch

mmg sah rider2x dlm forum nie laju2x belaka, aku dah mmg slow punya.... Laughing

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Raziskov on Fri 30 Dec - 11:47

kudud wrote:cik admin, xde ke pengumuman utk aktiviti zzrianz sempena taun baru ni?
hehe, ade tts ker mlm ni?

Takdo TTS malam ni...sbb ADMIN pegi rebus tolor kat Sg.kelah esok pagi..
Tapi mcm Jimf cakap la..sapo2 yg nak TTS silo2kan lah...kito kan amalkan gayo free sex...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Sponsored content Today at 4:23


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum