ZZR250 TG. KARANG MARI UNTUK DIJUAL

View previous topic View next topic Go down

ZZR250 TG. KARANG MARI UNTUK DIJUAL

Post by pokan on Mon 14 Jun - 19:56

Salam semua,
Saya nak jual sebuah ZZR250 kesayangan.
Boleh check kat mudah atau klik link kat sini : Kawasaki ZZR250 at www.mudah.my
Harga untuk ZZRians boleh deal baik punye.
Isi minyak tinggal tunggang jek.

Reason nak jual pasal nak upgrade.

Terima kasih semua..

pokan

Posts : 9
Join date : 16/04/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR250 TG. KARANG MARI UNTUK DIJUAL

Post by adambikers on Mon 14 Jun - 20:40

sebijik lagi zzr legend nak jual sbb owner nak hapgred..
sudah nyer tinggal aku sorang la pakai zzr 250..

apa2 pon tahniah pokan!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR250 TG. KARANG MARI UNTUK DIJUAL

Post by Raziskov on Tue 15 Jun - 11:27

Halamak..partner sparing den kek Bkt Putus dah nak jual motor power dio la..
Nak upgarde motor klasik ko bro?
Silo bantu...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR250 TG. KARANG MARI UNTUK DIJUAL

Post by pokan on Tue 15 Jun - 14:04

Moto pun bukan urgent sale. Kalau masih panjang jodoh dengan awek hijau ni, akan ku teruskan juga.... huhuh..

adambikers wrote:sebijik lagi zzr legend nak jual sbb owner nak hapgred..
sudah nyer tinggal aku sorang la pakai zzr 250..

apa2 pon tahniah pokan!!

pokan

Posts : 9
Join date : 16/04/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR250 TG. KARANG MARI UNTUK DIJUAL

Post by pokan on Tue 15 Jun - 14:32

Huhuhu... Bro Ajis, itu pasal ler gue tengah nak berkira-kira nak hupgrade. Asik dapat cucuk angin jek kat bukit putus.. hehehe..
Motor classic pun projek letih jugak. huhuhu..
Lama dah tak ride dengan member2 zzrians. Missing ya all.

Raziskov wrote:Halamak..partner sparing den kek Bkt Putus dah nak jual motor power dio la..
Nak upgarde motor klasik ko bro?
Silo bantu...

sekian

pokan

Posts : 9
Join date : 16/04/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR250 TG. KARANG MARI UNTUK DIJUAL

Post by furqaan on Thu 17 Jun - 20:58

Perhhh ... 2x ride dgn moto nie ... laju nak mampos ... ekjos modi ... tak terhambat teman masa gi Mersing ... sapa beli tak rugi ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR250 TG. KARANG MARI UNTUK DIJUAL

Post by eddy 250 on Tue 22 Jun - 16:00

huh motot lagend nk jual dh.....

hu tggal aku sorang pkai zxr











salam sume!!
tahniah bro pokan ..nk upgrade motot apa???

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR250 TG. KARANG MARI UNTUK DIJUAL

Post by Sponsored content Today at 11:01


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum