Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Apai on Thu 13 Oct - 11:47

kamalia wrote:hi mat coceng!!

cheers

saper?...aku ke...aku dah lama bersara la....dah ada teknik lain yg lebih advance!... Rolling Eyes
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Dinz on Thu 13 Oct - 12:07

jani wrote:as-salam....

dasat2, sapakah rider WTUXXXX tu.....

jap lg nak g tukar bush unitrek la...brp la kene ari ni...

En Jan,
Bush unitrak aku ada spare dalam 3 batang. Kalau mau, aku tolak rega kawan kawan...
avatar
Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Apai on Thu 13 Oct - 12:10

Dinz wrote:
jani wrote:as-salam....

dasat2, sapakah rider WTUXXXX tu.....

jap lg nak g tukar bush unitrek la...brp la kene ari ni...

En Jan,
Bush unitrak aku ada spare dalam 3 batang. Kalau mau, aku tolak rega kawan kawan...

boleh post gambar tak...tak paham la 3 batang tu yg macamana....dgr batang2 ni mcm lain je munyiknya! Laughing
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Dinz on Thu 13 Oct - 12:44

Malam baru boleh kasi gambar. Tapi En Jani nak beli tengahari nie.

En Apai, bukan ke yang panjangnya dlm 3 inci, diameter dlm 1/2 inci
avatar
Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jani on Thu 13 Oct - 12:57

Dinz wrote:
jani wrote:as-salam....

dasat2, sapakah rider WTUXXXX tu.....

jap lg nak g tukar bush unitrek la...brp la kene ari ni...

En Jan,
Bush unitrak aku ada spare dalam 3 batang. Kalau mau, aku tolak rega kawan kawan...

baru lepas buat tadi...tuko satu je, yg pegang mono tu, yg lain malas nk tuko bab lubang tapak (yg pegang mono) tu dah makan, teruk gak. Tak tau la brp lama blh tahan. Kena RM95 siap services yg dua lg tu.
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Adik Kecil on Thu 13 Oct - 14:56

Apai wrote:
Adik Kecil wrote:
Raziskov wrote:adik bosar,
ni pele nok ke tempat stimbot tu..selamat berjaya...

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

tq tuan....mlm ni jadi sebab dah dpt racun 2 3 aweks orang bujang ofis ikut skali......

sapa sapa kalu terlalu area tu meh ler singgah....jam 7 ambo dah ada dah..

sekian

sudah makan semalam.....kenyang sampai hari ni

dah dekat sgt ngan tmpt keja aku ni....Trafic light toyota tu depan sikit ...Mah Sing Industrial Park...tapi aku tak dapek nak join!..Aku bikin ngan Shuk pun dah dekat sgt nih!....

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Amm on Thu 13 Oct - 14:57

jani wrote:......Kena RM95 siap services yg dua lg tu.

Tu service full pekej ke..... Smile Hishhh..mesti best kan84X
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Adik Kecil on Thu 13 Oct - 14:57

Adik Kecil wrote:
Apai wrote:
Adik Kecil wrote:
Raziskov wrote:adik bosar,
ni pele nok ke tempat stimbot tu..selamat berjaya...

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

tq tuan....mlm ni jadi sebab dah dpt racun 2 3 aweks orang bujang ofis ikut skali......

sapa sapa kalu terlalu area tu meh ler singgah....jam 7 ambo dah ada dah..

sekian



dah dekat sgt ngan tmpt keja aku ni....Trafic light toyota tu depan sikit ...Mah Sing Industrial Park...tapi aku tak dapek nak join!..Aku bikin ngan Shuk pun dah dekat sgt nih!....

sudah makan semalam.....kenyang sampai hari ni

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jani on Thu 13 Oct - 15:04

Amm wrote:
jani wrote:......Kena RM95 siap services yg dua lg tu.

Tu service full pekej ke..... Smile Hishhh..mesti best kan84X

haipp!!!...nak kene babap ni....
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Amm on Thu 13 Oct - 15:08

jani wrote:
Amm wrote:
jani wrote:......Kena RM95 siap services yg dua lg tu.

Tu service full pekej ke..... Smile Hishhh..mesti best kan84X

haipp!!!...nak kene babap ni....

lenkali ajak la kekawan....siyam ke betnam ke pilipino
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jani on Thu 13 Oct - 15:12

Tu service full pekej ke..... Smile Hishhh..mesti best kan84X[/quote]

haipp!!!...nak kene babap ni....[/quote]

lenkali ajak la kekawan....siyam ke betnam ke pilipino[/quote]

tu sebay dulu...nk carik yg terbaik utk kengkawan....
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jani on Thu 13 Oct - 15:28

tadi masa kat w/shop kangkang ada sorng bro ckp jekjekr 250 ni enjin dia manja ckit, sebbeak aku ni bawak motot jenis romantis....

adoii ngantok pulak..nak tido jap.... Sleep
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by mat zzr on Thu 13 Oct - 15:33

bro tu pakai zzr250 ke tak?...kalau tak pernah pakai toksah peduli...zzr250 aku dulu aku lenjan secukupnya...ok jer
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jimf on Thu 13 Oct - 15:54

mat zzr wrote:bro tu pakai zzr250 ke tak?...kalau tak pernah pakai toksah peduli...zzr250 aku dulu aku lenjan secukupnya...ok jer

haah...lenjan aje cukup2... habis kuat pun jadi U-turnmen aje...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by tok wan on Thu 13 Oct - 15:55

jimf wrote:
mat zzr wrote:bro tu pakai zzr250 ke tak?...kalau tak pernah pakai toksah peduli...zzr250 aku dulu aku lenjan secukupnya...ok jer

haah...lenjan aje cukup2... habis kuat pun jadi U-turnmen aje...
hahahaha....
avatar
tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Apai on Thu 13 Oct - 15:55

mat zzr wrote:bro tu pakai zzr250 ke tak?...kalau tak pernah pakai toksah peduli...zzr250 aku dulu aku lenjan secukupnya...ok jer

aku rase aku belum lenjan jjr250 aku dgn secukup nyer la...tapi body jjr ni aku dah ratah secukupnyer! Very Happy
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Adik Kecil on Thu 13 Oct - 17:17

amjal

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Amm on Thu 13 Oct - 17:33

jimf wrote:
mat zzr wrote:bro tu pakai zzr250 ke tak?...kalau tak pernah pakai toksah peduli...zzr250 aku dulu aku lenjan secukupnya...ok jer

haah...lenjan aje cukup2... habis kuat pun jadi U-turnmen aje...

Heppppp........kerat anu kang...
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by mat zzr on Thu 13 Oct - 21:07

jimf wrote:
mat zzr wrote:bro tu pakai zzr250 ke tak?...kalau tak pernah pakai toksah peduli...zzr250 aku dulu aku lenjan secukupnya...ok jer

haah...lenjan aje cukup2... habis kuat pun jadi U-turnmen aje...

macem gempeng...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jimf on Thu 13 Oct - 21:24

hehe...jom makan lempeng kat teluk batik..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by UnoS on Thu 13 Oct - 21:53

jom teluk batik
avatar
UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jani on Thu 13 Oct - 23:00

den sarap lempeng betik je lah esok....
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jani on Thu 13 Oct - 23:09

mat zzr wrote:bro tu pakai zzr250 ke tak?...kalau tak pernah pakai toksah peduli...zzr250 aku dulu aku lenjan secukupnya...ok jer

x tau la...ada gak aku tanya zxr250 cmna,...dia ckp pun lebih kurang je....
tadi kt c2 ada sebijik zxr250 thn 1997 color ijau nak jual...13k.
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kamalia on Fri 14 Oct - 8:47

Salam betik semua... cheers
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kudud on Fri 14 Oct - 9:17

hai semua... Wink
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum