Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Apai on Wed 12 Oct - 17:18

Adik Kecil wrote:
Raziskov wrote:adik bosar,
ni pele nok ke tempat stimbot tu..selamat berjaya...

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

tq tuan....mlm ni jadi sebab dah dpt racun 2 3 aweks orang bujang ofis ikut skali......

sapa sapa kalu terlalu area tu meh ler singgah....jam 7 ambo dah ada dah..

sekian

dah dekat sgt ngan tmpt keja aku ni....Trafic light toyota tu depan sikit ...Mah Sing Industrial Park...tapi aku tak dapek nak join!..Aku bikin ngan Shuk pun dah dekat sgt nih!....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 12 Oct - 17:28

Kengkawan...meleleh air liur den nengok benda alah nih....tapi sen takde ...

[You must be registered and logged in to see this link.]


ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Apai on Wed 12 Oct - 17:31

Er6n ngan Er6F 2012 design mmg hapening tapi masih tak menarik minat aku... aku suka yg bunyi ngaum....hehehe

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kudud on Wed 12 Oct - 17:34

ZAM@GHIMEHV wrote:Kengkawan...meleleh air liur den nengok benda alah nih....tapi sen takde ...

[You must be registered and logged in to see this link.]


buleh caya ke ni? scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Apai on Wed 12 Oct - 17:36

sen bukan takde...tapi nak guna utk sara bibik arr...(Ghimeh!...aku kaber ko) Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kamalia on Wed 12 Oct - 17:41

takde amjal hari ni..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jimf on Wed 12 Oct - 17:50

kamalia wrote:takde amjal hari ni..

kompom mmg xde..
td sya pun sebut dlm sari berita utama... Hari ini tiada amjal utk zzrianz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by ariff908 on Wed 12 Oct - 18:34

jimf wrote:
ariff908 wrote:Assalamualaikum....

dah mkn?Smile

nak open table ke? sure moto plastik baru dah kuar tu...
tahniahhhh arippp

Mana adaaaaaa! :p

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kamalia on Wed 12 Oct - 19:14

ariff908 wrote:
jimf wrote:
ariff908 wrote:Assalamualaikum....

dah mkn?Smile

nak open table ke? sure moto plastik baru dah kuar tu...
tahniahhhh arippp

Mana adaaaaaa! :p

ada manaaa ..???? scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by ManCaL on Thu 13 Oct - 7:29

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
semoga arini lebih baik dari semalam..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by faizal_bulat on Thu 13 Oct - 7:42

salam pagi....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Amm on Thu 13 Oct - 8:51

As salam dan selamat pagi.
Fuh......pepagi lagi den dah kena potong tang koner oleh FZ1 biru - WVKxxxx......dasat oooo rider FZ1 tu....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Raziskov on Thu 13 Oct - 8:54

Ohaiyo..
Fuhh...den tiap2 hari kono potong ngan er6f hijau plat WTUxxxx...lasyat woooo rider er6f tu.....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kudud on Thu 13 Oct - 8:57

salam..
fuhh, dolu2 den pun biaso kono poton dgn itu er6F, WTU gak, itu lider mmg power woo, solambo jo, nek berduo plak tu.. den suspek boto la samo itu lider..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 13 Oct - 9:05

Ajis, Kudud, apo korang kata tu mmg benar belako, itu rider WTUXXXX mmg power la di jalan raya, bawa motor mcm org muda remaja. Jln tgh jem pun, dia boleh overtake sambil zig zag. Pergh... teruja den. Hampes botul la....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jani on Thu 13 Oct - 9:57

as-salam....

dasat2, sapakah rider WTUXXXX tu.....

jap lg nak g tukar bush unitrek la...brp la kene ari ni...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Apai on Thu 13 Oct - 10:00

Jani...hang baca kat theread pasal bushing unitrak tu......plastic sleeve je tukar...metal sleeve tu kalau tak rosk jgn tukar.....kalau tak mau kena 300+...kalau setakat plastic sleeve tu 200+ kot....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kudud on Thu 13 Oct - 10:03

Apai wrote:Jani...hang baca kat theread pasal bushing unitrak tu......plastic sleeve je tukar...metal sleeve tu kalau tak rosk jgn tukar.....kalau tak mau kena 300+...kalau setakat plastic sleeve tu 200+ kot....

sms la si ahmad DJANI tu, dia bkn sempat baca pun post abg ni..

p/s:abgAPAI, tgh xde keje lg ke skrg ni? kalo xde saya nak bg keje Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by jani on Thu 13 Oct - 10:06

kudud wrote:
Apai wrote:Jani...hang baca kat theread pasal bushing unitrak tu......plastic sleeve je tukar...metal sleeve tu kalau tak rosk jgn tukar.....kalau tak mau kena 300+...kalau setakat plastic sleeve tu 200+ kot....

sms la si ahmad DJANI tu, dia bkn sempat baca pun post abg ni..

p/s:abgAPAI, tgh xde keje lg ke skrg ni? kalo xde saya nak bg keje Laughing

haippp!!!!...aku baca la...ari ni cuti...klu kt opis ye la... Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Apai on Thu 13 Oct - 10:10

kudud wrote:
Apai wrote:Jani...hang baca kat theread pasal bushing unitrak tu......plastic sleeve je tukar...metal sleeve tu kalau tak rosk jgn tukar.....kalau tak mau kena 300+...kalau setakat plastic sleeve tu 200+ kot....

sms la si ahmad DJANI tu, dia bkn sempat baca pun post abg ni..

p/s:abgAPAI, tgh xde keje lg ke skrg ni? kalo xde saya nak bg keje Laughing

aku kat sini kan bos....keja semua soh subordinate yg buat....keja aku skang surf intenet jer... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 13 Oct - 10:39

ada sorang lagi hari ni tgh cuti... cuba call abg long Jimf... dgn tgh melepak kat rumah tu...dok skecth route running in AN

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kamalia on Thu 13 Oct - 10:46

selamat pagi semua.. Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Amm on Thu 13 Oct - 11:21

Hai Abg Ghimeh,Ngah Ajis dan Angkel Kudud......Malam ni dah redi ke? Eh! Ngah pose la.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Apai on Thu 13 Oct - 11:44

Amm wrote:Hai Abg Ghimeh,Ngah Ajis dan Angkel Kudud......Malam ni dah redi ke? Eh! Ngah pose la.... Smile

Ngah terpaksa buat aktiviti lama....coceng! (ni pun ngah yg tepon bagitahu....) Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by kamalia on Thu 13 Oct - 11:45

hi mat coceng!!

cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 95: Jadi ke Klate Ride hujung bulan ni?. .(04/10/11)..

Post by Sponsored content Today at 18:49


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum