Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 3 Aug - 13:17

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
huh.. sebelah masjid pun sakan..... bahaya woo... bole kono petir...

yang ekau borak poi hatyai masa lepak sebelah kubur tu tak bahayo?... sib baik tak kono puting beliung.. Razz

sapo lah kawan ghimeh maso kek topi kubur tu eekkk...
tinggi boto ilmu bebudak lepak sebolah kubor dalam hujan maso azan maghrib ni..hehehehehee..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Wed 3 Aug - 13:19

Apai wrote:
jimf wrote:wooii...jom gi lunch..
kt sebelah mesjid utm ni ada lauk nasi ayam dara...
sodapppp gileer...

Skang ni ....drive thru mekdi je yg boom....(bukan aku ckp...kamal yg ckp) Very Happy



masuk drive thru kena pakai fulfes.

apai yg cakap kat aku.

Laughing

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Wed 3 Aug - 13:20

Raziskov wrote:sapo lah kawan ghimeh maso kek topi kubur tu eekkk...
tinggi boto ilmu bebudak lepak sebolah kubor dalam hujan maso azan maghrib ni..hehehehehee..Razz

sekian

mak aku ckp...hantu tak kacau org yg macam hantu...erk! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Wed 3 Aug - 13:21

Raziskov wrote:
jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
huh.. sebelah masjid pun sakan..... bahaya woo... bole kono petir...

yang ekau borak poi hatyai masa lepak sebelah kubur tu tak bahayo?... sib baik tak kono puting beliung.. Razz

sapo lah kawan ghimeh maso kek topi kubur tu eekkk...
tinggi boto ilmu bebudak lepak sebolah kubor dalam hujan maso azan maghrib ni..hehehehehee..Razz

sekian

kahkahkah..tau xpo...
habis semuo kono tipu dongan ustaz...
ustaz cakap doket ajo...haaaaaa yo laaaa doket...ustazzzzz tu!!! Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Wed 3 Aug - 13:24

Raziskov wrote:
jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
huh.. sebelah masjid pun sakan..... bahaya woo... bole kono petir...

yang ekau borak poi hatyai masa lepak sebelah kubur tu tak bahayo?... sib baik tak kono puting beliung.. Razz

sapo lah kawan ghimeh maso kek topi kubur tu eekkk...
tinggi boto ilmu bebudak lepak sebolah kubor dalam hujan maso azan maghrib ni..hehehehehee..Razz

sekian



tembak geng ke tembak sapa ni jis?

scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Wed 3 Aug - 13:24

kamalia wrote:
Apai wrote:
jimf wrote:wooii...jom gi lunch..
kt sebelah mesjid utm ni ada lauk nasi ayam dara...
sodapppp gileer...

Skang ni ....drive thru mekdi je yg boom....(bukan aku ckp...kamal yg ckp) Very Happy



masuk drive thru kena pakai fulfes.

apai yg cakap kat aku.

Laughing

aku teros masuk kat kaunter la sambil dokong anak aku yg 3 tahun....tapi aku order happy meal 1...+ big mac + mirinda oren.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Wed 3 Aug - 13:28

Apai wrote:aku teros masuk kat kaunter la sambil dokong anak aku yg 3 tahun....tapi aku order happy meal 1...+ big mac + mirinda oren.... Laughing



mmg tak senonoh betul,

order kat kaunter pun tak bukak fulfes?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Wed 3 Aug - 13:28

drive thru pun kena bawa anak ke bang?...
tayar 2 biji nk letak kat mana?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ShamZX11 on Wed 3 Aug - 14:27

furqaan wrote:laaa baru tau kaa sifu.. yg lastmen musti dok kat depan ... lama dah tukor benda2 cenggini ..

Dah tukar Lastmen dok depan. Patut la mak neng merajuk... keh keh keh... Nak kejor tak terkejor...

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 3 Aug - 14:39

kamalia wrote:
Apai wrote:aku teros masuk kat kaunter la sambil dokong anak aku yg 3 tahun....tapi aku order happy meal 1...+ big mac + mirinda oren.... Laughing



mmg tak senonoh betul,

order kat kaunter pun tak bukak fulfes?

klu bongx dgn anak dia oder kat kaunter camni, kompom org tak perasan... diorg ingat rakan sebaya...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Wed 3 Aug - 14:42

lenkali kirim kat bongxz je la.......takyah bawak anak aku lagi...hehehe

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Wed 3 Aug - 15:29

bongx kata dia tak suka ko dukung dia.

tak besh..!! Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 3 Aug - 15:36

kamalia wrote:bongx kata dia tak suka ko dukung dia.

tak besh..!! Razz

klu tak mau dukung, make sure pimpin tangan, nanti dia lari pegi playground...hhehehe

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by smolixz on Wed 3 Aug - 15:40

hi allz...

Very Happy

tq

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Vistana1 on Wed 3 Aug - 17:21

furqaan wrote:laaa baru tau kaa sifu.. yg lastmen musti dok kat depan ... lama dah tukor benda2 cenggini ..

Fitnah...............

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Bongxz on Wed 3 Aug - 17:24

Cis..... apasal nama aku naik plak.......

Mintak Ariff la lagi selamat.........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Wed 3 Aug - 18:04

perggg awal tul gazette citor Hobbit dah kuar...
padahal tayangan perdana hujung tahun dopan tu... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 3 Aug - 18:11

jimf wrote:perggg awal tul gazette citor Hobbit dah kuar...
padahal tayangan perdana hujung tahun dopan tu... Very Happy

biasala.. bila lagi nak promosi geng Hobbit.......bukan senang nak dapat cover story mcm nih.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Wed 3 Aug - 18:22

Raziskov wrote:sapo yg lastman kat depan tu?
den mmg dah lama cari guru nak jadik lastman ni..Razz

sekian

lastmen kat depan tu aku kenal...dia naik ex5 ajer...dari gombak-raub-ringlet-tg malim....all the way lastmen ni dok depan...aku yg naik keta pun tak berani nak potong Q...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Wed 3 Aug - 18:24

kamalia wrote:bongx kata dia tak suka ko dukung dia.

tak besh..!! Razz

tembak geng pakai dabel barrel...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Thu 4 Aug - 5:47

ohaiyo..

Den nak tanyo ni...KORANG NAK TTS KO BULAN RAMADHAN NI?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Thu 4 Aug - 7:49

As-salam semua,

nak sahur apa ya pagi ni?

hmmm.... scratch ada cadangang?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 4 Aug - 8:06

kamal,

air neskepi tarik ngan kueh 3 ketul charaaa gak..

tak leh mkn banyak sgt nnt nak lunch plak

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 4 Aug - 8:18

sapa la owner porum kita ni..

cer tgk value brapa klik sini

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Thu 4 Aug - 8:34

adambikers wrote:sapa la owner porum kita ni..

cer tgk value brapa klik sini

fuyohhhh..nak claim kek sapo ni?
mandi duit budak2 zzrianz ni nnt....huuwwaaa....huwaaa... Laughing

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Sponsored content Today at 14:04


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum