Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ShamZX11 on Thu 4 Aug - 8:38

Raziskov wrote:ohaiyo..

Den nak tanyo ni...KORANG NAK TTS KO BULAN RAMADHAN NI?

sekian

Kalau TTS dah kategori TTS SAHUR. Meriah gak bersahur bersama ZZRianz. Cool

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Thu 4 Aug - 9:12

Raziskov wrote:
adambikers wrote:sapa la owner porum kita ni..

cer tgk value brapa klik sini

fuyohhhh..nak claim kek sapo ni?
mandi duit budak2 zzrianz ni nnt....huuwwaaa....huwaaa... Laughing

sekian

hehe...gilossss babas...
jom claim ramai2...boli GTR sorang satu pun byk laiii balance tu.... Razz
korang check sendri...zzrianz paling tinggi compare umah2 sebelah...hehehe...mitos ke apa ni?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ShamZX11 on Thu 4 Aug - 9:37

Apsal dia kata ZZRianz the most popular in city of Jakarta? Hampeh.

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by alif283 on Thu 4 Aug - 10:39

Betol ke ni?
Membe boleh dapat r6 tak??

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Dinz on Thu 4 Aug - 10:41

Raziskov wrote:ohaiyo..

Den nak tanyo ni...KORANG NAK TTS KO BULAN RAMADHAN NI?

sekian



TTS sambil layan Techno best.... rasa macam belum baligh lagi...



Sham, hang patut cuba tempat ni... baru boom kat DE benda ni..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ShamZX11 on Thu 4 Aug - 10:58

Bulan pose boleh layan ke benda tu? Mak tak marah?

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by hi-wayMAN on Thu 4 Aug - 11:00

assalam...
alhamdulillah baru sihat dari demam 2 hari...
apa cite terkini ek?...huhuhu
nak bbuke kat ipoh?..bila tu?

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Amm on Thu 4 Aug - 11:03

as salam....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Vistana1 on Thu 4 Aug - 12:21

ShamZX11 wrote:Apsal dia kata ZZRianz the most popular in city of Jakarta? Hampeh.

Sham...sebab ramai kawan2 kita selalu gi Batam...err ... batam tu Jakarta kan????

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 4 Aug - 12:27

Cepat2 list down moto apa korang nak.. Aku nak gi jual porum nih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Thu 4 Aug - 12:40

adambikers wrote:Cepat2 list down moto apa korang nak.. Aku nak gi jual porum nih

aku nak ksr jer dam..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Thu 4 Aug - 12:57

AJIS....tak dapat duit pun ko naik stage tadi..dapat kertas selai jer aku tengok...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Thu 4 Aug - 12:59

adambikers wrote:sapa la owner porum kita ni..

cer tgk value brapa klik sini

daily visitor 168 ribu org...biar betul?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Thu 4 Aug - 13:04

mat zzr wrote:AJIS....tak dapat duit pun ko naik stage tadi..dapat kertas selai jer aku tengok...

dah dato' cakap kuli tak boleh dapat duit..
boss jer yg dpat untuk buncitkan perot masing2...
dia bagi sampul duit raye jer tadi...Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 4 Aug - 13:24

Raziskov wrote:
adambikers wrote:Cepat2 list down moto apa korang nak.. Aku nak gi jual porum nih

aku nak ksr jer dam..Razz

sekian

takat ksr je ko seluk poket kecik suar jeans ko tu.. siap tokei kedai bagi balance lg masa beli moto tu... Laughing

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Thu 4 Aug - 13:27

adambikers wrote:Cepat2 list down moto apa korang nak.. Aku nak gi jual porum nih

Aku nak ZX636...ejos kat bontot...baru sikit dari adam punya.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 4 Aug - 13:39

murah sgt la apai..


tgk la rege porum tu bape juta... kih kih kih.. cuba la mintak yg mahal skit

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Thu 4 Aug - 13:41

adambikers wrote:murah sgt la apai..


tgk la rege porum tu bape juta... kih kih kih.. cuba la mintak yg mahal skit

Cukuplah tu....beli yg mahal2 nanti jadi target perompak........ Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 4 Aug - 13:42

tak nak ah apai..

murah sgt rege moto yg ko mintak tu.. dah la seken.. Razz

next!!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Thu 4 Aug - 13:46

Apai wrote:
adambikers wrote:Cepat2 list down moto apa korang nak.. Aku nak gi jual porum nih

Aku nak ZX636...ejos kat bontot...baru sikit dari adam punya.... Laughing



scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by hi-wayMAN on Thu 4 Aug - 14:01

nak tanya soklan ilmiah sikit...rantai utk zzr250 kita ni brapa saiznye ek?...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Thu 4 Aug - 14:07

hi-wayMAN wrote:nak tanya soklan ilmiah sikit...rantai utk zzr250 kita ni brapa saiznye ek?...

520...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by hi-wayMAN on Thu 4 Aug - 14:09

Raziskov wrote:
hi-wayMAN wrote:nak tanya soklan ilmiah sikit...rantai utk zzr250 kita ni brapa saiznye ek?...

520...

sekian

tenkiut jis...kiut jugak avatar ko tu ye...wat kurang pahle pose aku je... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Thu 4 Aug - 14:17

hi-wayMAN wrote:nak tanya soklan ilmiah sikit...rantai utk zzr250 kita ni brapa saiznye ek?...



nak jawab gak



520.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ShamZX11 on Thu 4 Aug - 14:22

Tu takde O-ring la. Ada O-ring punya 520V.

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Sponsored content Today at 19:36


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum