Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by furqaan on Tue 2 Aug - 23:27

Vistana1 wrote:
Dinz wrote:
Vistana1 wrote:Buka puasa kat Ipoh...hari Sabtu ni...6 August...makan kat Tasik Raban Ikan Bakar...dekat Stadium Ipoh......jom..kalau berani...aku turun dari SP....

Kalau muto dah laju, ajak kemana pun tak ape...
mane taknye orang nak lantik jadi presiden.. Itu pun nolak...

Muto jee laju...aku bawak slow...tanya laa deme semua yang pernah ride dengan aku....slow banget...lastman katakan...

yeaalaaa seloww banget..ride laaa mike sensorang lepaih nie ..serik dah teman ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Wed 3 Aug - 5:15

kamalia wrote:berepa ringgit stim menyetim ni matt?
scratch

price range dari RM25 up to RM35...kat steambot...

kalau buffet ramadan mahal lah...average RM60..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 3 Aug - 5:18

ohaiyo...
awal bangun bosss...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Wed 3 Aug - 5:25

Raziskov wrote:ohaiyo...
awal bangun bosss...Razz

sekian

stended lah bangun pukul 5 am...lepas sahur bukak porem dgn jobstreet...maklumlah line tak clear kat opis...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Wed 3 Aug - 8:23

mat zzr wrote:
kamalia wrote:berepa ringgit stim menyetim ni matt?
scratch

price range dari RM25 up to RM35...kat steambot...

kalau buffet ramadan mahal lah...average RM60..



hi matt,

mahal nya RM60 .. hehehe..

belanja saya abg matt.. miyau..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Wed 3 Aug - 8:52

salam pagi...
pagi2 dah stim naik bot...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Wed 3 Aug - 9:04

jimf wrote:salam pagi...
pagi2 dah stim naik bot...



Cet!!!

batal air semayang aku!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ManCaL on Wed 3 Aug - 10:04

Assalamualaikum...hi kwn2 selamat berpuasa..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Amm on Wed 3 Aug - 10:09

As salam.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ariff908 on Wed 3 Aug - 11:45

furqaan wrote:
Vistana1 wrote:
Dinz wrote:
Vistana1 wrote:Buka puasa kat Ipoh...hari Sabtu ni...6 August...makan kat Tasik Raban Ikan Bakar...dekat Stadium Ipoh......jom..kalau berani...aku turun dari SP....

Kalau muto dah laju, ajak kemana pun tak ape...
mane taknye orang nak lantik jadi presiden.. Itu pun nolak...

Muto jee laju...aku bawak slow...tanya laa deme semua yang pernah ride dengan aku....slow banget...lastman katakan...

yeaalaaa seloww banget..ride laaa mike sensorang lepaih nie ..serik dah teman ...

Betul tu unkel furq..teman pun serik nak pollow moto ijo nih..laju tak hinggat!

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 3 Aug - 12:38

tetibo den teraso ni... Crying or Very sad
mcm la nasib pakai motor ijau...asyik kono nganjing jor ngan motor2 bagak...
buko poso la mcm ni...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ShamZX11 on Wed 3 Aug - 12:49

Vistana1 wrote:
Dinz wrote:
Vistana1 wrote:Buka puasa kat Ipoh...hari Sabtu ni...6 August...makan kat Tasik Raban Ikan Bakar...dekat Stadium Ipoh......jom..kalau berani...aku turun dari SP....

Kalau muto dah laju, ajak kemana pun tak ape...
mane taknye orang nak lantik jadi presiden.. Itu pun nolak...

Muto jee laju...aku bawak slow...tanya laa deme semua yang pernah ride dengan aku....slow banget...lastman katakan...

Sehlow banget konon, aku nak keep up distance pun sampai tank bag nak tercampak. Tapi kenapa lastmen kat depan Evil or Very Mad

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by furqaan on Wed 3 Aug - 12:50

laaa baru tau kaa sifu.. yg lastmen musti dok kat depan ... lama dah tukor benda2 cenggini ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 3 Aug - 12:54

Takpe Ajis, taun depan ko kompom famous....dengar citer dah pandai main pilem.....si Arif dengan Bongs pun ada belakon.....betul ker?

dah famous nanti jgn lupa kek kenkawan yoo..

[You must be registered and logged in to see this image.]


ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 3 Aug - 12:58

sapo yg lastman kat depan tu?
den mmg dah lama cari guru nak jadik lastman ni..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 3 Aug - 13:00

hahahaha...bagus2 ghimeh...
bsok den dah glemer dan kayo...
den belanjo kawan2 sumo kat Solaris tingkat 3....
kito buek jamuan hari rayo kek situ...hahahahahaha


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 3 Aug - 13:01

Raziskov wrote:sapo yg lastman kat depan tu?
den mmg dah lama cari guru nak jadik lastman ni..Razz

sekian

kalu nengok pade rambut ketak panjang tu macam cak onn jer....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Wed 3 Aug - 13:01

bangga aku ada kawan jadi pelakon..... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Wed 3 Aug - 13:05

wooii...jom gi lunch..
kt sebelah mesjid utm ni ada lauk nasi ayam dara...
sodapppp gileer...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 3 Aug - 13:08

jimf wrote:wooii...jom gi lunch..
kt sebelah mesjid utm ni ada lauk nasi ayam dara...
sodapppp gileer...

ado laie ko kek situ..
last makan gaso2 2 tahun lopeh kek situ...
dara beb....daraaaaaa....mioowwwwww.....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Wed 3 Aug - 13:09

jimf wrote:wooii...jom gi lunch..
kt sebelah mesjid utm ni ada lauk nasi ayam dara...
sodapppp gileer...

Skang ni ....drive thru mekdi je yg boom....(bukan aku ckp...kamal yg ckp) Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Wed 3 Aug - 13:10

ado laaaiiii ajis...
betul2 sebolah mesjid tu...
kalu dtg awal leh duk ataih katil, kalu lmbat kono duk bawah ajo laa...
tahun ni punyo ayam darooooo lain mcm oooooooo.....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 3 Aug - 13:10

Raziskov wrote:
jimf wrote:wooii...jom gi lunch..
kt sebelah mesjid utm ni ada lauk nasi ayam dara...
sodapppp gileer...

ado laie ko kek situ..
last makan gaso2 2 tahun lopeh kek situ...
dara beb....daraaaaaa....mioowwwwww.....Razz

sekian

huh.. sebelah masjid pun sakan..... bahaya woo... bole kono petir...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 3 Aug - 13:16

ZAM@GHIMEHV wrote:

huh.. sebelah masjid pun sakan..... bahaya woo... bole kono petir...

ghimeh..
jimf sebonar eeh adolah Boboboi...
dio ado kuaso petir...tu yg dio rilek jor....hahahahaa

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Wed 3 Aug - 13:16

ZAM@GHIMEHV wrote:
huh.. sebelah masjid pun sakan..... bahaya woo... bole kono petir...

yang ekau borak poi hatyai masa lepak sebelah kubur tu tak bahayo?... sib baik tak kono puting beliung.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Sponsored content Today at 5:43


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum