Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 19:32

Big Bro wrote:
nawza wrote:



utk kebaikan bersame...klau ghase x konfiden ngan motot....baik fikir 2..3. kali...dr UTURNMEN..baik duk ghumah...tapi bak kate abg.GARANG yg beso ler...klau dah buat itu ini..nak ghosak gak..x bleh nak buat ape le....! ABANG GARANG yg BOSAR...simpan ler pisau tue...den pun tongah2 pikir...nie... Laughing


kalu aku yang rosak aku nak tumpang nik Very Happy

buleh ..buleh...tapi konpom menten 50 kmj sepanjang perjalanan...kawasan utk pit stop juga akan bertambah secara otomatis... Razz

salam maghrib seme

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Guest on Tue 26 Jan - 19:33

furqaan wrote:sayang gak Big Bro kat aliya yer ... teman nie haa ... tempat tido pun tak der ...


kan dah kata dia musti pi punya Twisted Evil

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by gilababan on Tue 26 Jan - 19:34

Big Bro wrote:
furqaan wrote:sayang gak Big Bro kat aliya yer ... teman nie haa ... tempat tido pun tak der ...


kan dah kata dia musti pi punya Twisted Evil

Den jo tak makan hasutan.... Razz

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by gilababan on Tue 26 Jan - 19:35

Poi mamam la... lapo gilos.... babailoss.....

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Tue 26 Jan - 19:35

Big Bro wrote:
furqaan wrote:sayang gak Big Bro kat aliya yer ... teman nie haa ... tempat tido pun tak der ...


kan dah kata dia musti pi punya Twisted Evil

alia pi outstation la.
demi mencari rezeki yg halal.
(kena bwk pespot tak??)


Last edited by kamalia on Tue 26 Jan - 19:37; edited 1 time in total

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Izzul on Tue 26 Jan - 19:36

gilababan wrote:
Izzul wrote:ado.... dok ngadap pc wat keje ni. saya kat syalam skang ni.... abg dok melake ke??

Dok Melaka, kojo kek sg bosi, skola kek pekale chepo, kelate.... nanti balik blela join tts samo2 ngan atok sedeng tu... cubo pm den no hp... sonang nak ngontek... Very Happy

Very Happy sejarah diri sendiri. kak wawa aka abang nawza eh?? nanti saya pm no

Izzul

Posts : 244
Join date : 20/01/2010
Age : 29
Location : Melaka - Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by adambikers on Tue 26 Jan - 19:37

salam dari opis..
baru nak balik, nasib seorang kuli..
uhukzz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by awestol on Tue 26 Jan - 19:38

furqaan wrote:Awe ,,, ayah Ein tunggu kat pintu sempadan ... dan lagi nie ... cepatla ..

passport takde la,bini simpan kat mana tah,,,,,,,,
semejak 2 mejak ni,dia tgk banyak sangat p sana,,,,,,,
takdan nak sembunyi passport tu.....

nanti p beris ni kalu jumpa passport kita ajak ayah ein tunjuk jalan dan tunjuk rumah u......opssssssssss......
sudah abg bosa dah baca ka,,,,,,,,,, Embarassed

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by awestol on Tue 26 Jan - 19:43

kamalia wrote:
Big Bro wrote:Awe dan ein dan kamal...

saudara ijal kawan vigo sekrang dah byr utk satu chalet, tuan tuan boleh masuk chalet dia...duit chalet byr kat ijal nanti...duit makan bagi kat amo sorang rm13...

abg bosa,
terima kasih kerana memberi tempat utk saya menumpang tidur.
dapat la saya melaksanakan tugas2 rasmi saya di pulau pinang nanti.
(ingat kan, ni lah ride pertama yg tak dpt turut serta.. tapi...kita hanya merancang..)

ayoooooooooooooooooooooo aku dok sekali gan kamal ke......................
aku tttttaaaaakkkkkuuuuuttttt laaaaaaaa kamal ni.............
nampak je kecil and kurus tapi.................................. punyala besar..............sendiri pikir la

nak p ke tak mau beris ni???????????????????????????

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 19:53

Tok Sidang..r.tax dah renew belum..sempat lagi esok p bayar...kalo tak sempat pinjam jap r.tax exora...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 19:57

petang tadi singgah jap kedai zaini sentul..tanya buleh tak repair magad..jawapan spontan..tak buleh...kene beli baru...RM110..kaler itam..tapi kalo nak repair gak dia kata try bawak kdai fiber...
pastu terus gi bangsar..tanya satu kdai cina..jawapan sama gak..so..esok dah deal ngn member kpd member...budak sentul gak..kdai cat keta...dia kata buleh bikin..sekejap aje..berapa kos..esok je cite...

terima kaseh..pasni magad aku mesti bling bling.... clown

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Tue 26 Jan - 20:06

awestol wrote:ayoooooooooooooooooooooo aku dok sekali gan kamal ke......................
aku tttttaaaaakkkkkuuuuuttttt laaaaaaaa kamal ni.............
nampak je kecil and kurus tapi.................................. punyala besar..............sendiri pikir la

nak p ke tak mau beris ni???????????????????????????

u re my type...!!
awuuuuuuuu..........!!! elephant

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Guest on Tue 26 Jan - 20:09

uncle furq sila sediakan jaik di beris

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 20:09

Alia...kat hiway nanti bleh pinjam moto 10 minit?...

tanya jee...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 20:12

abg Bosa..memandangkan setelah di test pada ahad lepas...kelajuan selesa yg aku buleh buat adalah sekitar 120kmj sahaja...jadi ..utk mengelakkan kejadian yg tidak diingini seperti orkestra di dlm enjin..aku akan menten pada kelajuan itu sahaja...harap tidak membebankan lastmen yg bertugas...kalo ada bantahan pun...

ade aku kisah?... Razz

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Raziskov on Tue 26 Jan - 20:16

adambikers wrote:salam dari opis..
baru nak balik, nasib seorang kuli..
uhukzz

ok gak dah boleh balik..
aku kena tebas rumput sampai skrg ni..tak boleh balik lagi.. Sad
esok dah kena pegi otstesen...
sampai bila la aku nak keje tukang kebun dan dapat pakai 500 mcm manager aku tu..... Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Tue 26 Jan - 20:20

Raziskov wrote:
sampai bila la aku nak keje tukang kebun dan dapat pakai 500 mcm manager aku tu..... Sad

sekian

"manaa adaaaaaaaa........!!"
mat zzr

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 20:21

Raziskov wrote:
adambikers wrote:salam dari opis..
baru nak balik, nasib seorang kuli..
uhukzz

ok gak dah boleh balik..
aku kena tebas rumput sampai skrg ni..tak boleh balik lagi.. Sad
esok dah kena pegi otstesen...
sampai bila la aku nak keje tukang kebun dan dapat pakai 500 mcm manager aku tu..... Sad

sekian

tebas rumput smpai skang pun takpe..pitih banyak...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Raziskov on Tue 26 Jan - 20:22

kamalia wrote:
Raziskov wrote:
sampai bila la aku nak keje tukang kebun dan dapat pakai 500 mcm manager aku tu..... Sad

sekian

"manaa adaaaaaaaa........!!"
mat zzr

"ada laaaaaaaaaa......!!!!!!" tukang kebun menjawab....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Guest on Tue 26 Jan - 20:35

nik7719 wrote:abg Bosa..memandangkan setelah di test pada ahad lepas...kelajuan selesa yg aku buleh buat adalah sekitar 120kmj sahaja...jadi ..utk mengelakkan kejadian yg tidak diingini seperti orkestra di dlm enjin..aku akan menten pada kelajuan itu sahaja...harap tidak membebankan lastmen yg bertugas...kalo ada bantahan pun...

ade aku kisah?... Razz

wahai incik nik.....jgnlah engkau khuatir tentang perkara ini...dalam zzrian takder sapa suruh naik laju laju ikut orang lain...bawaklah moto ikut kesusaian diri dan moto......akhir sekali tempat yang dituju adalah sama.....takder sapa kan ditinggalkan (kecuali kat rv rawang jam 730 sapa lambat tinggai).....jgn risau kerana uncle creepot jimf akan setia di belakang tuan Very Happy

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Guest on Tue 26 Jan - 20:36

Raziskov wrote:
kamalia wrote:
Raziskov wrote:
sampai bila la aku nak keje tukang kebun dan dapat pakai 500 mcm manager aku tu..... Sad

sekian

"manaa adaaaaaaaa........!!"
mat zzr

"ada laaaaaaaaaa......!!!!!!" tukang kebun menjawab....Razz

sekian

betul ka adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Amm on Tue 26 Jan - 20:36

Tak join Beris boleh join porem ker? :)

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 20:38

Amm Nova wrote:Tak join Beris boleh join porem ker? Smile

20 sen...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by jefnoka1 on Tue 26 Jan - 20:39

Amm Nova wrote:Tak join Beris boleh join porem ker? Smile
juin porem masak2 bleh la Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 20:42

Big Bro wrote:

wahai incik nik.....jgnlah engkau khuatir tentang perkara ini...dalam zzrian takder sapa suruh naik laju laju ikut orang lain...bawaklah moto ikut kesusaian diri dan moto......akhir sekali tempat yang dituju adalah sama.....takder sapa kan ditinggalkan (kecuali kat rv rawang jam 730 sapa lambat tinggai).....jgn risau kerana uncle creepot jimf akan setia di belakang tuan Very Happy

kalo bleh biar lastman gerak lambat skit lah sbb nanti kan jemu dok folo blakang I..tambah2 dark knight skang dah takde masalah semput dah...silap2 jadi capteeoon kot...saya akan kluar dr rumah kul 6.40pagi bersama2 dgn Sarol...sbb jauh jugak nak smpai RNR rawang...heheheh....

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Sponsored content Today at 4:22


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum