Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Guest on Tue 26 Jan - 20:50

ECO RIDE 2 BERIS RIDE

SENARAI TERKINI

GROUP DARI KL

1.ZAINI
2.DINZ
3.NIK
4.SHAHROL
5.ARIP
6.AMM
7.JIMF
8.SHAMZX11
9.TOK BATIN
10.ANAK TOK BATIN
11.EIN
12.KAMAL
13.NAMZA
14.MAJOR TENUKZ
15.AFARIS
16.VIGO
17.IJAL

GROUP TUNGGU KAT PENANG
18.KAWAKRISS
19.AWE
20.DON
21.VISTANA
22.FURQ

SEMUA SKALI KALAU TERMASUK FAMILI AMBO ADALAH SEBANYAK 24 ORANG....

NAMPAK GAYANYA ECO RIDE KALI NI NAMPAK MERIAH JUGAK SEBAB BOLEH DIKATAKAN RAMAI ORANG JOIN DARI KL DAH 17 ORANG TERMASIK EIN900 SANGGUP DTG DARI BUTTERWORTH HARI JUMAAT PETANG PASTU ESOK BALIK JOIN KITA ....

.....SAPA SAPA LAGI...TAMAU KA???

TIDO ATAS AIR PUN BOLEH Very Happy

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 20:59

lai lai lai...Beris Beris...Tuman..Fie...Adam...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by awestol on Tue 26 Jan - 21:01

salam abg bosa.......
saya mgkn akan tggu kat bukit merah (perak)atau tepi hiway antara b,baharu(kedah)-jawi(penang) tiga negeri dalam satu masa kurang dari 3 minit.
ein900 akan di lobi jugak supaya menunggu di tempat yang sama.
salam

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Amm on Tue 26 Jan - 21:03

Eh...Ada angkel Jepconner.Ingatkan dah poie Hatyai :D

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Guest on Tue 26 Jan - 21:08

awestol wrote:salam abg bosa.......
saya mgkn akan tggu kat bukit merah (perak)atau tepi hiway antara b,baharu(kedah)-jawi(penang) tiga negeri dalam satu masa kurang dari 3 minit.
ein900 akan di lobi jugak supaya menunggu di tempat yang sama.
salam

tak payah hang lobi ein...dia hari jumaat tu nak pi kl jumpa awek dia...hari sabtu dia kompom ikut kami balik...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by jefnoka1 on Tue 26 Jan - 21:08

Amm Nova wrote:Eh...Ada angkel Jepconner.Ingatkan dah poie Hatyai Very Happy
tgh menogheh laaa Laughing

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Guest on Tue 26 Jan - 21:10

ok awe....konvoi akan berenti di bukit merah.....aku akan call bila sampai

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Amm on Tue 26 Jan - 21:17

Kamal cakap Bukit Merah tu kat Chukai Terengganu.Tapi nak pi Beris....Konpius confused

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 21:20

ride kali ni ada sapa2 yg bawak apa2 tak..maksud saya..sapa yg ade bawak cable clutch extra...skru..dan sebagainya lah...ada sapa2 yg bawak jumper..?..kalo ade yg dah bawak ..tak yahlah saya bawak jugak...esok nak kene beli cable clutch lah...spare...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by awestol on Tue 26 Jan - 21:20

Big Bro wrote:
awestol wrote:salam abg bosa.......
saya mgkn akan tggu kat bukit merah (perak)atau tepi hiway antara b,baharu(kedah)-jawi(penang) tiga negeri dalam satu masa kurang dari 3 minit.
ein900 akan di lobi jugak supaya menunggu di tempat yang sama.
salam

tak payah hang lobi ein...dia hari jumaat tu nak pi kl jumpa awek dia...hari sabtu dia kompom ikut kami balik...

orang takdak tanggungan.diri sendiri je.ok la
aku ni banyak yang nak kena tanggung.
ok,aku tggu kat b.merah.

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Amm on Tue 26 Jan - 21:24

nik7719 wrote:ride kali ni ada sapa2 yg bawak apa2 tak..maksud saya..sapa yg ade bawak cable clutch extra...skru..dan sebagainya lah...ada sapa2 yg bawak jumper..?..kalo ade yg dah bawak ..tak yahlah saya bawak jugak...esok nak kene beli cable clutch lah...spare...

Angkel Nik, ko bawak la jumper,cacing,serba serbi minyak,skru,macam macam kabel dan apa yang perlu.Nanti senang kawan.... Very Happy

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 21:27

Amm Nova wrote:
nik7719 wrote:ride kali ni ada sapa2 yg bawak apa2 tak..maksud saya..sapa yg ade bawak cable clutch extra...skru..dan sebagainya lah...ada sapa2 yg bawak jumper..?..kalo ade yg dah bawak ..tak yahlah saya bawak jugak...esok nak kene beli cable clutch lah...spare...

Angkel Nik, ko bawak la jumper,cacing,serba serbi minyak,skru,macam macam kabel dan apa yang perlu.Nanti senang kawan.... Very Happy

jumper ade..tapi besar..ingat nak bawak tank bag je kali ni...cacing memang selalu ade..cable tie pun banyak....hehhehehhe... Razz ..

ariff..aritu beli cable clutch kat NKS kan?...rm18 kan?...let me know...esok leh singgah kalu rajin...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 21:29

nak layan mata jap..ngantuk dah..solat blom lagi nih... drunken

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by awestol on Tue 26 Jan - 21:31

nik7719 wrote:ride kali ni ada sapa2 yg bawak apa2 tak..maksud saya..sapa yg ade bawak cable clutch extra...skru..dan sebagainya lah...ada sapa2 yg bawak jumper..?..kalo ade yg dah bawak ..tak yahlah saya bawak jugak...esok nak kene beli cable clutch lah...spare...

salam kamal.....
beli yang vespa pun boleh guna jugak,yang ni kabel dalam saja,sekali gan penambatnya(stoper).mudah tukar dan pasang kalu kabel putus.sarung luar kabel pakai yang lama cuma tukar yang dalam saja.nak simpan dalam tank bag pun senang.
harap dapat membantu.....
salam


sakit peruk la pulak..........p b*r*k la dulu.penyakit abg bosa dah kena kat aku,tolong mcm mana nak bagi hilang penyakit ni.

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Amm on Tue 26 Jan - 21:41

Kaya la tukang rumah.Tiap malam buat rumah baru.Boleh hapgred ni... Smile

Awe, konpius la...Nik ke Kamal tanya cable tu.He..he...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by nik7719 on Tue 26 Jan - 21:48

nampak sgt Awestol ni minat gile kat Kamalia...hehehhehehehe...tak kuase...

nak layan mata balik lah clown drunken

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Guest on Tue 26 Jan - 21:56

nik7719 wrote:ride kali ni ada sapa2 yg bawak apa2 tak..maksud saya..sapa yg ade bawak cable clutch extra...skru..dan sebagainya lah...ada sapa2 yg bawak jumper..?..kalo ade yg dah bawak ..tak yahlah saya bawak jugak...esok nak kene beli cable clutch lah...spare...

nik kalu dah belu tukar jer...jgn tunggu putus....dont want banana fruit two time Very Happy

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by adambikers on Tue 26 Jan - 22:03

test2..
ada org tk?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Tue 26 Jan - 22:04

awestol wrote:
nik7719 wrote:ride kali ni ada sapa2 yg bawak apa2 tak..maksud saya..sapa yg ade bawak cable clutch extra...skru..dan sebagainya lah...ada sapa2 yg bawak jumper..?..kalo ade yg dah bawak ..tak yahlah saya bawak jugak...esok nak kene beli cable clutch lah...spare...

salam kamal.....
beli yang vespa pun boleh guna jugak,yang ni kabel dalam saja,sekali gan penambatnya(stoper).mudah tukar dan pasang kalu kabel putus.sarung luar kabel pakai yang lama cuma tukar yang dalam saja.nak simpan dalam tank bag pun senang.
harap dapat membantu.....
salam


sakit peruk la pulak..........p b*r*k la dulu.penyakit abg bosa dah kena kat aku,tolong mcm mana nak bagi hilang penyakit ni.

salam je ke bang..???

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by jefnoka1 on Tue 26 Jan - 22:09

adambikers wrote:test2..
ada org tk?
fuyoooooooo... peralatan perang baru tuuuuuu... bounce bounce

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by adambikers on Tue 26 Jan - 22:14

beli nak simpan je la bang long..
Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by awestol on Tue 26 Jan - 22:15

kamalia wrote:
awestol wrote:
nik7719 wrote:ride kali ni ada sapa2 yg bawak apa2 tak..maksud saya..sapa yg ade bawak cable clutch extra...skru..dan sebagainya lah...ada sapa2 yg bawak jumper..?..kalo ade yg dah bawak ..tak yahlah saya bawak jugak...esok nak kene beli cable clutch lah...spare...

salam kamal.....
beli yang vespa pun boleh guna jugak,yang ni kabel dalam saja,sekali gan penambatnya(stoper).mudah tukar dan pasang kalu kabel putus.sarung luar kabel pakai yang lama cuma tukar yang dalam saja.nak simpan dalam tank bag pun senang.
harap dapat membantu.....
salam


sakit peruk la pulak..........p b*r*k la dulu.penyakit abg bosa dah kena kat aku,tolong mcm mana nak bagi hilang penyakit ni.

salam je ke bang..???

sudah......aku pun dah pening nak post kat nik terberalih kat kamal pulak.......ni yang buat aku bertambah seram ni......
hey kamal jangan guna kuasa G*Y hang tu kat aku..........
betul ke ni aku nak p beris ni,,,,,,,,, tidur satu bangsal gan kamal pulak.......TOLONG AKU la wei.....aku nak tukar bangsal,ada sapa2 nak tukar gan aku.
sila jawab dengan kadar segera....................

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by adambikers on Tue 26 Jan - 22:22

pedih la ko awestol kena toron Sad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by awestol on Tue 26 Jan - 22:25

tulong la kawe,ade wei.......mu marilah kat beris ni gati tepat kawe wei,,,,,
takut sagat doh ni.......mu kan doh beso gan mok datin......

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by adambikers on Tue 26 Jan - 22:32

bui jah gapo hok kamalia nok tu Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Sponsored content Today at 9:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum