Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Mon 30 Aug - 14:49

jefnoka1 wrote:mcm majok jo bunyik Razz
geng ABC bersidang jugak ko mlm ni Very Happy

geng ABC mano ado dah...
dah lamo bubar...
sorang dh pegi xkan kembali...(alfatihah)
sorang lai patah sano sini tak sembuh lai
sorang lai operate tak sembuh lai...
sorang lai poi london, raya ke2 baru lik...

maso ni laa terkenang pada kenangan.. kenangkan nasib...kenangkan dosa dan pahala
doakan yg terbaek utk kawan2.. dan dijauhkan dugaan berat utk kita..
moga semua kita sentiasa dibawah lindunganNya...


Last edited by jimf on Mon 30 Aug - 14:53; edited 3 times in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ziex69 on Mon 30 Aug - 14:51

A= Always
B= Best
C= Choice

Smile

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Mon 30 Aug - 14:57

ABC= Ayam Bakar Celuptepung.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Mon 30 Aug - 15:03

tts malam ni akan diadakan di ghulam kul 10 malam..
bang long jep nak banje sate..



-harap maklong-

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Mon 30 Aug - 15:05

adambikers wrote:tts malam ni akan diadakan di ghulam kul 10 malam..
bang long jep nak banje sate..



-harap maklong-

alhamdulliah...murah rezeki YG....tapi aku terpaksa tidak menghadirkan diri pasal aku kena jaga surau malam ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by nawza on Mon 30 Aug - 15:26

Selamat Hari Jadi JIPJO....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...dan TAHNIAH..psal dah HUPGRED...!! cheers ....

Jis...melako cuti ko....apesal den x coti punggg... scratch kek Melako nie..byak tompek bleh poie....pilih jo... !! stakat size ko ..x der masalah nyer...KIKO skrang dah kluar design baru...benten pun ade....huaa..haaa....! Twisted Evil ...selamat bershoping jiss... cheers

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Mon 30 Aug - 15:31

baju budak lagi mahal dari baju org dewasa....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ziex69 on Mon 30 Aug - 15:34

adambikers wrote:tts malam ni akan diadakan di ghulam kul 10 malam..
bang long jep nak banje sate..



-harap maklong-

Berapa kali besday bang long dalam setahun? besday dia je, blanje satay. Blanje satay je besday dia.. Smile Laughing Laughing

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Mon 30 Aug - 15:42

ziex69 wrote:Berapa kali besday bang long dalam setahun? besday dia je, blanje satay. Blanje satay je besday dia.. Smile Laughing Laughing

org tuo nyanyuk camtu laaa... mano ingat.. kalu dio belanjo sate hari2 pun xpo.. murah rezeki...kito kenyang perot...

tok sidang... kono beli baju baru ko? pasal po...nk minang cucu ko?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Mon 30 Aug - 16:02

Lebat nya hujan....
akan basah ke dlm kesejukan balik ke rumah ni kang...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Mon 30 Aug - 16:05

ujan dah benti la bang long..

ishkkk, nyanyuk jugak ke? scratch

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Mon 30 Aug - 16:08

adambikers wrote:ujan dah benti la bang long..

ishkkk, nyanyuk jugak ke? scratch

taman desa ye laaa dah berhenti..
den kat opis hujan lebat lagi ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Mon 30 Aug - 16:13

kat bukit jalil tak hujan....tapi bunyi guruh adalah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ziex69 on Mon 30 Aug - 16:18

sekitar Amjal tak hujan pun.... tapi bunyi guruh adala...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Mon 30 Aug - 16:24

kat opis la bang long.. tapi takde kat meja laa.. kat store.. sini ada tingkap.. jenguk mmg dah benti ujan daa...

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Mon 30 Aug - 16:25

adambikers wrote:kat opis la bang long.. tapi ade kat bawah meja laa.. kat store.. sini ada tingkap.. jenguk mmg dah benti ujan daa...

apsal kau dok bawah meja...makan nasi lemak pagi tadi puya ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Mon 30 Aug - 16:28

mat zzr wrote:
adambikers wrote:kat opis la bang long.. tapi ade kat bawah meja laa.. kat store.. sini ada tingkap.. jenguk mmg dah benti ujan daa...

apsal kau dok bawah meja...makan nasi lemak pagi tadi puya ke?...

nasi lemak tu dah lama habisss...
tu tgh rendam maggi laa pakai heater...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ziex69 on Mon 30 Aug - 16:28

mat zzr wrote:
adambikers wrote:kat opis la bang long.. tapi ade kat bawah meja laa.. kat store.. sini ada tingkap.. jenguk mmg dah benti ujan daa...

apsal kau dok bawah meja...makan nasi lemak pagi tadi puya ke?...

dia tapau stimbot aritu kot....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Mon 30 Aug - 16:31

eh! tak perasan plak tulis bawah meja..
hebat betul ilmu mat zzr ni Laughing

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Mon 30 Aug - 16:33

adambikers wrote:eh! tak perasan plak tulis bawah meja..
hebat betul ilmu mat zzr ni Laughing

adam...kom lah kite makan mee rebus ramli burger..nampak cam sedap..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Mon 30 Aug - 16:33

adambikers wrote:tts malam ni akan diadakan di ghulam kul 10 malam..
bang long jep nak banje sate..



-harap maklong-

i follow...........geng rawang calling2 lr bole gerak sekali...uhuhu

Dan happy birtday Tuan JipJoe..semoga dimurahkn rezki dan pnjg umo..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ziex69 on Mon 30 Aug - 16:35

ManCAL wrote:

i follow...........geng rawang calling2 lr bole gerak sekali...uhuhu

Huh... moto ko laju bangatla man, x terkejor teman... dahla balik ride stimbot aku kena tinggal ngan ajis berpekan-pekan... Laughing Laughing

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Mon 30 Aug - 16:35

alamak!!

moto mercik toron malam ni wehh.. kena balik awal ni, nak basuh moto.. huhuhu

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Mon 30 Aug - 16:36

Selamat hari lahit Tuan jipJoe..semoga panjng umo dan murah rezki...
mlm ni bole lenje minum yea...uhuhu...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kudud on Mon 30 Aug - 16:36

HEPI INDEPENDANT DAY TO ALL ZZRIANZ N MALAYSIAN!!!

hati2 menuggang xkira walau ape pun tunggangan anda scratch
salam..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Sponsored content Today at 9:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum