BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by Adik Kecil on Thu 18 Feb - 10:26

selamat pagi abang abang

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by jimf on Thu 18 Feb - 10:51

mat zzr wrote:
jem mmg kaw kaw teruk...adik ipar aku berkereta dari ampang ke ipoh ambik masa 6 jam...pastu dari ipoh ke parit buntar lagi 3 jam...sebabnya ada hiway 2 lorong..pastu ada 3 lorong...pastu ada balik 3 lorong...bas pun guna lorong kecemasan...yg paling best aku ada nampak satu pajero ikut jalan atas rumput potong kereta kat lorong kecemasan dari kiri...syabas.....

salam pagi...

pajero tu mesti jenis offroad macam moto unta chefbob... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by tok wan on Thu 18 Feb - 10:54

gilababan wrote:Slm pg lg..
Salam..
Glabun..sori call demo...tepon masuk air..
lori mahal gilo 6rat...baik guno duit tu wat repair...
kawe cdg ko demo g kat bengkel suzili kat pasir tumbuh...

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by tok wan on Thu 18 Feb - 10:56

jimf wrote:
mat zzr wrote:
jem mmg kaw kaw teruk...adik ipar aku berkereta dari ampang ke ipoh ambik masa 6 jam...pastu dari ipoh ke parit buntar lagi 3 jam...sebabnya ada hiway 2 lorong..pastu ada 3 lorong...pastu ada balik 3 lorong...bas pun guna lorong kecemasan...yg paling best aku ada nampak satu pajero ikut jalan atas rumput potong kereta kat lorong kecemasan dari kiri...syabas.....

salam pagi...

pajero tu mesti jenis offroad macam moto unta chefbob... lepas tu oberheat..ngeh..ngeh... Twisted Evil Very Happy

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by hi-wayMAN on Thu 18 Feb - 10:57

salam pagi muto bocorrr........... Shocked

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by tok wan on Thu 18 Feb - 11:00

hi-wayMAN wrote:salam pagi muto bocorrr........... Shocked
klu bocor g tampal la....

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by Guest on Thu 18 Feb - 11:02

mat zzr wrote:
eddy_Gpang wrote:
mat zzr wrote:
tak pe...aku pun busy masa kat parit buntaq...pegi tepen...pegi titi 3 ratus...pegi makan mee udang kat kuala sepetang...penang aje aku tak pegi sebab risau jambatan penang sesak...

bapak aku balik dari penang smlm jam kat highway dari gua tempurung sampai ulu bernam...seksa btl!

jem mmg kaw kaw teruk...adik ipar aku berkereta dari ampang ke ipoh ambik masa 6 jam...pastu dari ipoh ke parit buntar lagi 3 jam...sebabnya ada hiway 2 lorong..pastu ada 3 lorong...pastu ada balik 3 lorong...bas pun guna lorong kecemasan...yg paling best aku ada nampak satu pajero ikut jalan atas rumput potong kereta kat lorong kecemasan dari kiri...syabas.....
hi
Man...den sompek poie Penang nak cari DVD kat Batu Ferigghi tpi hampeh tul smua tutup sobab CNY..nampak gayanya kono poie balik minggu dopan..sapo ado poie konvoi Penang mnggu dopan..den nak flag off

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by mat zzr on Thu 18 Feb - 11:11

che lan wrote'

hi
Man...den sompek poie Penang nak cari DVD kat Batu Ferigghi tpi hampeh tul smua tutup sobab CNY..nampak gayanya kono poie balik minggu dopan..sapo ado poie konvoi Penang mnggu dopan..den nak flag off

mak aiii...nak pi beli DVD sampai ke Penang...jauh tu...beli kat KL lah...bila nak ambik skru spoket cover...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by hi-wayMAN on Thu 18 Feb - 11:13

tok wan wrote:
hi-wayMAN wrote:salam pagi muto bocorrr........... Shocked
klu bocor g tampal la....

dah tuko oil seal sblom raya itu ari...tup2 tgk muto kencing minyak itam lagi....hmmm...dah mcm muto klasik british bapak aku je.... What a Face ....belah mana ntah yg buco lagi....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by jimf on Thu 18 Feb - 11:13

tok wan wrote:pajero tu mesti jenis offroad macam moto unta chefbob... lepas tu oberheat..ngeh..ngeh... Twisted Evil Very Happy

mcm pernah dengar citer ni laa tokwan....tp kat mana ek... masa tu dah pakai helem ke lum?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by mat zzr on Thu 18 Feb - 11:15

jimf wrote:
mat zzr wrote:
jem mmg kaw kaw teruk...adik ipar aku berkereta dari ampang ke ipoh ambik masa 6 jam...pastu dari ipoh ke parit buntar lagi 3 jam...sebabnya ada hiway 2 lorong..pastu ada 3 lorong...pastu ada balik 3 lorong...bas pun guna lorong kecemasan...yg paling best aku ada nampak satu pajero ikut jalan atas rumput potong kereta kat lorong kecemasan dari kiri...syabas.....

salam pagi...

pajero tu mesti jenis offroad macam moto unta chefbob... Very Happy

banyak lagi kejadian 'happening' yg aku jumpa kat Hiway masa CNY...ada grup LC135 tgh sibuk race dicelah celah jalan jem...sambil baju t shirt terangkat nampak tulang belakang...lipas kudung pun tak secepat tindakan refleks mereka.. What a Face

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by jimf on Thu 18 Feb - 11:16

mat zzr wrote:mak aiii...nak pi beli DVD sampai ke Penang...jauh tu...beli kat KL lah...bila nak ambik skru spoket cover...?

haloo man...apa ko nak heran chelan tu... flag off smpi cherating selambar aje...
hari tu diaorg gi beris, chelan gi Penang beli dvd..
kali ni korang balik kpg cuti CNY, chelan pegi lagi Penang...tukar DVD...
eden betul2 harap dio flagoff ride hatyai nti...mana laa tau kot2 dia ikut nak beli kacang gajus nti... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by awestol on Thu 18 Feb - 11:26

tok wan wrote:
gilababan wrote:Slm pg lg..
Salam..
Glabun..sori call demo...tepon masuk air..
lori mahal gilo 6rat...baik guno duit tu wat repair...
kawe cdg ko demo g kat bengkel suzili kat pasir tumbuh...

salam tok wan......
600 rial tu dari mano?
mahal nya.
motor sapo ni?

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by jimf on Thu 18 Feb - 11:33

chef.....upgrade laaaa...

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by tok wan on Thu 18 Feb - 11:34

salam tok wan......
600 rial tu dari mano?
mahal nya.
motor sapo ni?[/quote]

moto pulis angkasogabun..
dari KB ke KL...
ari tu kawe nga ghimeh kena 800rial... Evil or Very Mad

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by Raziskov on Thu 18 Feb - 11:44

salam suboh semua..
Misi menukar rantai motor di NKS gagal ari ni...byk kedai tutup...balik semula opis ngan hampa..pakai rantai beskal la pasni.. Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by awestol on Thu 18 Feb - 11:45

tok wan wrote:salam tok wan......
600 rial tu dari mano?
mahal nya.
motor sapo ni?

moto pulis angkasogabun..
dari KB ke KL...
ari tu kawe nga ghimeh kena 800rial... Evil or Very Mad[/quote]

gila mahal.....bulih buat turun injen zzr tu......
ni kena cari sain hok ado 4 kali 4 ni.......

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by jimf on Thu 18 Feb - 11:57

Raziskov wrote:salam suboh semua..
Misi menukar rantai motor di NKS gagal ari ni...byk kedai tutup...balik semula opis ngan hampa..pakai rantai beskal la pasni.. Very Happy

sekian

hehe...alamak ajis... sori laaaa... den lupo nak kasi tau...

Notakaki : sebenarnya ada kisah...eden mmg nak surbey NKS...tp bila smpi ampang park, eden rasa tayar belakang cubcai eden ngelong...tengok2 rupanya dah pancit. So eden slow2 jalan terus kat pulau..ado kodai kecik buka.. terus suruh tukar. Apek tu lak kata tayar dh teruk, makan tiub. Eden minta tayar second...so sekali tayar dgn tiub ganti RM20.. dah siap terus naik opis.. Lupo nak surbey NKS...harap diampun tuan admin...jgn ban eden... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by mat zzr on Thu 18 Feb - 11:57

Raziskov wrote:salam suboh semua..
Misi menukar rantai motor di NKS gagal ari ni...byk kedai tutup...balik semula opis ngan hampa..pakai rantai beskal la pasni.. Very Happy

sekian

kebun kita ni masih cuti ke?...NKS dan kedai kat situ tutup sampai ahad ...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by Raziskov on Thu 18 Feb - 12:21

Takpe Jimf..aku pun mmg nak pegi jalang2 kat Sentul ari ni..bosan dok menebas hari2..nak pegi mencangkul ubi kayi lak pasni... Very Happy

Tuan Manager,
Kebun kita mane ade cuti..dah tuan manager tak approvekan cuti tukang2 kebun semua...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by mat zzr on Thu 18 Feb - 12:24

Raziskov wrote:Takpe Jimf..aku pun mmg nak pegi jalang2 kat Sentul ari ni..bosan dok menebas hari2..nak pegi mencangkul ubi kayi lak pasni... Very Happy

Tuan Manager,
Kebun kita mane ade cuti..dah tuan manager tak approvekan cuti tukang2 kebun semua...

sekian

takpe...aku bagi cuti free pada 26 feb 2010.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by Raziskov on Thu 18 Feb - 12:30

Tanya sikit..
Ade sesape nak join pegi kenduri kawen rumah Riq_77 tak Sabtu ni?
Ingat mau pegi la kalau takde ape2 akitivi menganggu..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by jimf on Thu 18 Feb - 12:32

ko up aje xtvt tu ajis... kasi tau RV kat mana sekali...
nti eden letak kat weekly updates...
sapo nak ikut nti muncul laa diwaktu yg ditentukan...
eden...ontah laa...poi mandi dongan puteri GL ajo kot hehehe

Notakaki : eden nak poi trekday laaa...nak kitai YG (kat pit... Very Happy )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by Chef Bob on Thu 18 Feb - 12:35

jimf wrote:
mat zzr wrote:
jem mmg kaw kaw teruk...adik ipar aku berkereta dari ampang ke ipoh ambik masa 6 jam...pastu dari ipoh ke parit buntar lagi 3 jam...sebabnya ada hiway 2 lorong..pastu ada 3 lorong...pastu ada balik 3 lorong...bas pun guna lorong kecemasan...yg paling best aku ada nampak satu pajero ikut jalan atas rumput potong kereta kat lorong kecemasan dari kiri...syabas.....

salam pagi...

pajero tu mesti jenis offroad macam moto unta chefbob... Very Happy

padanlah den tersedak makan pau tadi... ada org sebut namo den ruponyo....

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by adambikers on Thu 18 Feb - 12:37

ada sapa2 yg pegi kedai hj azka tak? boot diadara tgh memanggil ni Wink

tayar bt090 kat mana paling murah ekk?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V11 - JOM SEMBANG TAK HENGGAT.....

Post by Sponsored content Today at 9:54


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum