salam perkenalan semua sahabat zzr

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan semua sahabat zzr

Post by izzulzzr600 on Tue 25 Sep - 17:14

saya dari raub ada zzr600 tahun 90. banyak nk mintak tunjuk ajar dr anda. terima kasih

izzulzzr600

Posts : 1
Join date : 25/09/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan semua sahabat zzr

Post by Amm on Tue 25 Sep - 17:35

WELKAM iZZUL....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan semua sahabat zzr

Post by Raziskov on Tue 25 Sep - 17:45

Selamat datang ke teratak motor2 buruk bro..
Jangan memalu nak join berborak tu..
Sebelum lupa....nama saya Roi...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan semua sahabat zzr

Post by jani on Tue 25 Sep - 17:47

selamat datang incik izzul....ni izzul hisyam yg zzr600 kaler ijo power giler tu ke?...klu salah jgn saman ye...klu salah saman JER ankel Amm pasai dia mmg kuat menyaman...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan semua sahabat zzr

Post by Amm on Tue 25 Sep - 17:51

hai angkel jani.......jgn memalu layan kat sini.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan semua sahabat zzr

Post by furqaan on Wed 26 Sep - 8:49

Hai Amm.... hai Jani... drunken

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan semua sahabat zzr

Post by jani on Wed 26 Sep - 17:42

hai mak neng...hai Bam.....jgn memalu layan kat sini...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan semua sahabat zzr

Post by ziex69 on Thu 4 Oct - 11:34

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari izzulzzr600 cheers cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara
ZZRianz... U'll never ride alone.

(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan semua sahabat zzr

Post by Sponsored content Today at 7:08


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum