Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Mon 30 Apr - 12:28

jimf wrote:
Amm wrote:cadang petang ni nak gi welly, temankan ali kudid....

kalu petang ni sempat ke kuar moto terus?

mesti la sempat, sebab kudid ambik VFR800 tahun 2010...bayo dan bawak JER.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Raziskov on Mon 30 Apr - 12:29

OHAIYO...

SEMBANG2 GAK...SAPE TAK BAYAR DUIT PANGKOR LAGI WOIIIIIII?

SEKIAN

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by ali@kudid on Mon 30 Apr - 12:57

Duit pangkor mane weiiiiiii...

Nsb den xpoie

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jani on Mon 30 Apr - 13:33

salam tengahari....

esok jadi ke ride b.fraser?, klu ada teman x dtg tts mlm ni...
mlm ni ada tts ke?, klu ada esok teman x jo in ride b fraser...

SEMBANG2 GAK...SAPE TAK BAYAR DUIT PANGKOR LAGI WOIIIIIII?

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by ziex69 on Mon 30 Apr - 13:59

kat welly kena sign S&P jugak ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by ziex69 on Mon 30 Apr - 13:59

BAYAR LA DUIT PANGKOR KALO NAK SEMBANG2

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Mon 30 Apr - 14:13

jani wrote:salam tengahari....

esok jadi ke ride b.fraser?, klu ada teman x dtg tts mlm ni...
mlm ni ada tts ke?, klu ada esok teman x jo in ride b fraser...

SEMBANG2 GAK...SAPE TAK BAYAR DUIT PANGKOR LAGI WOIIIIIII?

tak habis mabuk ayor nira lagi ke jani???

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Raziskov on Mon 30 Apr - 14:19

Ok..kito vote...
Brapo gamai yg nak TTS malam ni?
Brapo gamai yg nak poie frazer esok pagi?
TAPI..
SEMBANG2 GAK...SAPE TAK BAYAR DUIT PANGKOR LAGI WOIIIIIII?


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Mon 30 Apr - 14:25

waaaa ado tts ko malam ni?
ado sesi test moto tk?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Wan@Blakepare on Mon 30 Apr - 14:26

Aku pun belum bayar lagi ni.Tgh tunggu duit gaji masuk

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by ManCaL on Mon 30 Apr - 14:27

Wan@Blakepare wrote:Aku pun belum bayar lagi ni.Tgh tunggu duit gaji masuk

aku pung bang ngah..nk tunggu duit clem xmasuk laie..nih..harap motor JER laju nk bayar duit pangkor terkemut-kemut tunggu clem Razz


Last edited by ManCaL on Mon 30 Apr - 14:31; edited 1 time in total

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Wan@Blakepare on Mon 30 Apr - 14:28

ziex69 wrote:BAYAR LA DUIT PANGKOR KALO NAK SEMBANG2
Aku tak nak sembang sebab belum bayar lg duit pangkor,jadi aku senyap je lah ye.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Wan@Blakepare on Mon 30 Apr - 14:30

Penganjur Bukit Frazer ride!!! macam mana esok,sape yang pegi?Kalau kapcai boleh ikut aku nak je folo naik rgv.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by ManCaL on Mon 30 Apr - 14:32

Wan@Blakepare wrote:Penganjur Bukit Frazer ride!!! macam mana esok,sape yang pegi?Kalau kapcai boleh ikut aku nak je folo naik rgv.

skg yg jadi penganjur pak din aku dh pencen jadi penganjur sbb belum cukup ilmu didada Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Mon 30 Apr - 14:35

ManCaL wrote:
Wan@Blakepare wrote:Aku pun belum bayar lagi ni.Tgh tunggu duit gaji masuk

aku pung bang ngah..nk tunggu duit clem xmasuk laie..nih..harap motor JER laju nk bayar duit pangkor terkemut-kemut tunggu clem Razz

kalu duit tshirt fiza, laju aje dia bankin.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Mon 30 Apr - 14:36

Wan@Blakepare wrote:Penganjur Bukit Frazer ride!!! macam mana esok,sape yang pegi?Kalau kapcai boleh ikut aku nak je folo naik rgv.

kapcai?? menarik tu...expai den dh pasang box, leh bawa meehoonn goreng, roti canai, ayor nira... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Wan@Blakepare on Mon 30 Apr - 14:38

orite jom naik kapcai je esok.Tunggu kat tol gombak puku8l 8.30 pg lambat tinggal.hahahaha
Tapi aku tak tau jalan nak pegi bkt frazer

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Raziskov on Mon 30 Apr - 15:03

Wan@Blakepare wrote:orite jom naik kapcai je esok.Tunggu kat tol gombak puku8l 8.30 pg lambat tinggal.hahahaha
Tapi aku tak tau jalan nak pegi bkt frazer

Hahahaa..frazer ikut Lebuhraya Utara selatan la abe we..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Wan@Blakepare on Mon 30 Apr - 15:06

Raziskov wrote:
Wan@Blakepare wrote:orite jom naik kapcai je esok.Tunggu kat tol gombak puku8l 8.30 pg lambat tinggal.hahahaha
Tapi aku tak tau jalan nak pegi bkt frazer

Hahahaa..frazer ikut Lebuhraya Utara selatan la abe we..Razz

sekian
Ye ke...mana aku tau What a Face

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Mon 30 Apr - 15:07

Wan@Blakepare wrote:
ziex69 wrote:BAYAR LA DUIT PANGKOR KALO NAK SEMBANG2
Aku tak nak sembang sebab belum bayar lg duit pangkor,jadi aku senyap je lah ye.

bang wan,aku tak pegi pangkor dan tak bayo,sebab tu la aku duk duk diam dan tak sembang

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Mon 30 Apr - 15:14

Wan@Blakepare wrote:orite jom naik kapcai je esok.Tunggu kat tol gombak puku8l 8.30 pg lambat tinggal.hahahaha
Tapi aku tak tau jalan nak pegi bkt frazer

abe wan nk lik kote bharu naik cubcai ko??... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Mon 30 Apr - 15:33

Jom balik.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 30 Apr - 15:46

salam petang... org dah nak balik, den baru jo masuk kojo... esok ado ride Frazer motor kecik ko... aduyai...takleh juin, sobb kono kojo....tapi klu malam ni ado TTS sambil distribute baju nak la den datang...

BTW... pagi tadi gi lawat Welly Batu Caves.... new building... hmm ... melelh nengok ER6F dan ZRX1200 tu...malam ni bole la buat bahan mimpi-mimpi...sekian.

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Mon 30 Apr - 16:23

mmmmmm....dah dua orang hapgred......
tahniah bang ghimeh dan anti kudid

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Mon 30 Apr - 16:25

pak dinz,camna NKS...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Sponsored content Today at 16:49


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum