Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by Wan@Blakepare on Fri 30 Mar - 1:01

Syabas...Ada sebijik lagi Z7 hitam yang menawan dalam zzrianz......

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by smolixz on Fri 30 Mar - 9:20

morning zzrianz,

today, i no. 1.. Very Happy

nyaman cuaca ari nie....sedang2x sejok... Cool

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by Amm on Fri 30 Mar - 9:22

Haishhhhh.......Bila ada TTS lagi.Nak jumpa Akak Bam dan adik dia la....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by Raziskov on Fri 30 Mar - 10:04

Aktiviti ZZRianz minggu ni..

AKTIVITI : TTS tempat baru...
1- harap2 motor baru dtg la tts mlm ni..
2- bincang tarikh Ride Pangkor

VENUE : DE BISTRO SEK 7 SHAH ALAM
TARIKH : 30 MARCH 2012
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM

LOKASI:
Dari hiway Federal...amik exit Padang Jawa..traffik lite belok kanan...sebelom trafik light ada esso shell KFC Pizza Hut, masuk ikut shell,belok kiri jumpa nasi lemak cinta
sayang kat kanan, gudang perabut kat kiri, terus selekoh ke kanan,
jumpa simpang kiri je masuk, pastu terus sampai hujung jumpala DE
Bistro, kalo x paham jugak tanya Pak Dinz

SEKIAN

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by jimf on Fri 30 Mar - 10:09

mat zzr wrote:
jimf wrote:salam...tadi poi JPJ..
renew roadtax & insuran AN... semlm tarikh lupus...

Insuran = RM 254 (3rd party - loading 120%, NCD 15%, include rider personal insuran RM20)
Roadtax = RM125 (6 bulan aje maaaaa)
Total = RM379..... mmmmm asal ada rotax, leh ride dgn tenang udah laaa...

dekat RM400 jugak...itupun rotex taruk 6 bulan saja....nanti giliran aku plak... Mad

haah...sajo ajo minta 6 bulan... kalu setahun, tmbh masak ranum laa wallet den..
kono pulak keto den pun expire 30hb apr... mmm sekali dua2 kasi renew...
mlm ni minta belas ehsan Bam laaa belanjo ayor bandung...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by Amm on Fri 30 Mar - 10:30

hishhhh...asik asik akak bam.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by jimf on Fri 30 Mar - 10:38

Amm wrote:hishhhh...asik asik akak bam.... Smile

ye laa.. tukar laaa..
kim salam kat awek bangi ek... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by ManCaL on Fri 30 Mar - 11:46

Wan@Blakepare wrote:Syabas...Ada sebijik lagi Z7 hitam yang menawan dalam zzrianz......

salam..Tenkiu abe wan kena sudi dtg jumpa den kat tol saujana putra mln tadi dan ajak lepak smbil view moto den kat umh abe wan sambil2 repair ganti skru signal light den yg tertanggal ehehehe idak balik tergantung je singnal den Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by hi-wayMAN on Fri 30 Mar - 12:06

ManCaL wrote:
Wan@Blakepare wrote:Syabas...Ada sebijik lagi Z7 hitam yang menawan dalam zzrianz......

salam..Tenkiu abe wan kena sudi dtg jumpa den kat tol saujana putra mln tadi dan ajak lepak smbil view moto den kat umh abe wan sambil2 repair ganti skru signal light den yg tertanggal ehehehe idak balik tergantung je singnal den Very Happy

kongratulasi lah man!...
kasi up la gambirnya....wat tatapan kengkawan jauh cam aku ni..huhuhu

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by ManCaL on Fri 30 Mar - 12:22

Raziskov wrote:Aktiviti ZZRianz minggu ni..

AKTIVITI : TTS tempat baru...
1- harap2 motor baru dtg la tts mlm ni..
2- bincang tarikh Ride Pangkor

VENUE : DE BISTRO SEK 7 SHAH ALAM
TARIKH : 30 MARCH 2012
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM

LOKASI:
Dari hiway Federal...amik exit Padang Jawa..traffik lite belok kanan...sebelom trafik light ada esso shell KFC Pizza Hut, masuk ikut shell,belok kiri jumpa nasi lemak cinta
sayang kat kanan, gudang perabut kat kiri, terus selekoh ke kanan,
jumpa simpang kiri je masuk, pastu terus sampai hujung jumpala DE
Bistro, kalo x paham jugak tanya Pak Dinz

SEKIAN

Insyallah..akan hadirkn diri sesi testis motor Z7 den,cuma kepala ada pening sikit cari itu tempat lor... Very Happy


Last edited by ManCaL on Fri 30 Mar - 12:24; edited 1 time in total

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by Amm on Fri 30 Mar - 12:23

jimf wrote:
Amm wrote:hishhhh...asik asik akak bam.... Smile

ye laa.. tukar laaa..
kim salam kat awek bangi ek... Very Happy

Syhhhhh.....nanti Kak Kam tau......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by jimf on Fri 30 Mar - 14:51

ManCaL wrote:
Raziskov wrote:Aktiviti ZZRianz minggu ni..

AKTIVITI : TTS tempat baru...
1- harap2 motor baru dtg la tts mlm ni..
2- bincang tarikh Ride Pangkor

VENUE : DE BISTRO SEK 7 SHAH ALAM
TARIKH : 30 MARCH 2012
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM

LOKASI:
Dari hiway Federal...amik exit Padang Jawa..traffik lite belok kanan...sebelom trafik light ada esso shell KFC Pizza Hut, masuk ikut shell,belok kiri jumpa nasi lemak cinta
sayang kat kanan, gudang perabut kat kiri, terus selekoh ke kanan,
jumpa simpang kiri je masuk, pastu terus sampai hujung jumpala DE
Bistro, kalo x paham jugak tanya Pak Dinz

SEKIAN

Insyallah..akan hadirkn diri sesi testis motor Z7 den,cuma kepala ada pening sikit cari itu tempat lor... Very Happy

kalu tak tau, kan ajis suruh tanya pak din tu hehehehe...
senang aje mancal... kalu ikut PLUS tu ko terus aje exit bukit raja..
pehtu terus kuar lalu JJ tu hala ke federal hiway.. pehtu ambik kiri hala ke shah alam
lepas tol, ko nmpk sebelah kiri bistro tu dah..(lepas kuil tu)... sebelum exit padang jawa..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by jimf on Fri 30 Mar - 14:53

Amm wrote:
jimf wrote:
ye laa.. tukar laaa..
kim salam kat awek bangi ek... Very Happy

Syhhhhh.....nanti Kak Kam tau......

oppppss... syhhhhh... takde pe2 pun kamal... xde pe2...saja ajeeee...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by Raziskov on Fri 30 Mar - 15:05

Potang..
Motor den radiator hose pocah bawah tank..
tetibo asap keluar bawah tank..kat trapik lite lak tu..
dah mcm ghostrider lak hari ni..tapi bukan keluar api tapi asap...
aduhhaiiiiiipunnnn....Sad

Tak buleh update gambo..lebih kurang mcm ni la yg bocor2 tu...

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by ManCaL on Fri 30 Mar - 15:05

jimf wrote:
ManCaL wrote:
Raziskov wrote:Aktiviti ZZRianz minggu ni..

AKTIVITI : TTS tempat baru...
1- harap2 motor baru dtg la tts mlm ni..
2- bincang tarikh Ride Pangkor

VENUE : DE BISTRO SEK 7 SHAH ALAM
TARIKH : 30 MARCH 2012
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM

LOKASI:
Dari hiway Federal...amik exit Padang Jawa..traffik lite belok kanan...sebelom trafik light ada esso shell KFC Pizza Hut, masuk ikut shell,belok kiri jumpa nasi lemak cinta
sayang kat kanan, gudang perabut kat kiri, terus selekoh ke kanan,
jumpa simpang kiri je masuk, pastu terus sampai hujung jumpala DE
Bistro, kalo x paham jugak tanya Pak Dinz

SEKIAN

Insyallah..akan hadirkn diri sesi testis motor Z7 den,cuma kepala ada pening sikit cari itu tempat lor... Very Happy

kalu tak tau, kan ajis suruh tanya pak din tu hehehehe...
senang aje mancal... kalu ikut PLUS tu ko terus aje exit bukit raja..
pehtu terus kuar lalu JJ tu hala ke federal hiway.. pehtu ambik kiri hala ke shah alam
lepas tol, ko nmpk sebelah kiri bistro tu dah..(lepas kuil tu)... sebelum exit padang jawa..

ermmm mmg ada terpikior nk ikut jln tu..ok berita fhm..t.kasih

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by jimf on Fri 30 Mar - 15:49

Raziskov wrote:Potang..
Motor den radiator hose pocah bawah tank..
tetibo asap keluar bawah tank..kat trapik lite lak tu..
dah mcm ghostrider lak hari ni..tapi bukan keluar api tapi asap...
aduhhaiiiiiipunnnn....Sad

Tak buleh update gambo..lebih kurang mcm ni la yg bocor2 tu...


sekian

alaaaaa moto den hari2 kuar asap.... x kecoh punggggg...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by smolixz on Fri 30 Mar - 15:54

Raziskov wrote:Potang..
Motor den radiator hose pocah bawah tank..
tetibo asap keluar bawah tank..kat trapik lite lak tu..
dah mcm ghostrider lak hari ni..tapi bukan keluar api tapi asap...
aduhhaiiiiiipunnnn....Sad

Tak buleh update gambo..lebih kurang mcm ni la yg bocor2 tu...

sekian

sian... Sad

pape pon GWS utk motor ajis ye... Very Happy

erm, video nie apa kaitan dgn bocor2x ye?? scratch

tq

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by kamalia on Fri 30 Mar - 16:38

jimf wrote:
Amm wrote:
jimf wrote:
ye laa.. tukar laaa..
kim salam kat awek bangi ek... Very Happy

Syhhhhh.....nanti Kak Kam tau......

oppppss... syhhhhh... takde pe2 pun kamal... xde pe2...saja ajeeee...

nasib baik aku kamalia..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by afaris06 on Fri 30 Mar - 16:40

salam zzrianz...sapa2 yg berada di kawasan kajang-bangi-putrajaya dan yg sewaktu dgn nya pg tts mlm ni, den nak follow..tggu kat shell sg ramal..roger2 la den at 0192017244...tenkiu..

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by jimf on Fri 30 Mar - 16:52

afaris06 wrote:salam zzrianz...sapa2 yg berada di kawasan kajang-bangi-putrajaya dan yg sewaktu dgn nya pg tts mlm ni, den nak follow..tggu kat shell sg ramal..roger2 la den at 0192017244...tenkiu..

Laaaaa ekau duk area tu ke? kalu tau dh lama ajak konvoi poi tts sesamo.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by afaris06 on Fri 30 Mar - 16:54

jimf wrote:
afaris06 wrote:salam zzrianz...sapa2 yg berada di kawasan kajang-bangi-putrajaya dan yg sewaktu dgn nya pg tts mlm ni, den nak follow..tggu kat shell sg ramal..roger2 la den at 0192017244...tenkiu..

Laaaaa ekau duk area tu ke? kalu tau dh lama ajak konvoi poi tts sesamo.... Razz
knp? ko pon dok area tu gak ke?? ingatkan ko dok ipoh..dok sembang dlm porem je.. flower

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by jimf on Fri 30 Mar - 17:05

afaris06 wrote:
jimf wrote:
afaris06 wrote:salam zzrianz...sapa2 yg berada di kawasan kajang-bangi-putrajaya dan yg sewaktu dgn nya pg tts mlm ni, den nak follow..tggu kat shell sg ramal..roger2 la den at 0192017244...tenkiu..

Laaaaa ekau duk area tu ke? kalu tau dh lama ajak konvoi poi tts sesamo.... Razz
knp? ko pon dok area tu gak ke?? ingatkan ko dok ipoh..dok sembang dlm porem je.. flower

mmg laa ipoh....tapi aku keja kat sini... selalu nmpk hiwayman kat hiway..
minggu lepas aku gi ride zzrianz.. tgh gajah.. besttt giler. Ada citer bunga ros jadi rafflesia...
ko tak join ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by jani on Fri 30 Mar - 17:22

jimf wrote:
afaris06 wrote:
jimf wrote:
afaris06 wrote:salam zzrianz...sapa2 yg berada di kawasan kajang-bangi-putrajaya dan yg sewaktu dgn nya pg tts mlm ni, den nak follow..tggu kat shell sg ramal..roger2 la den at 0192017244...tenkiu..

Laaaaa ekau duk area tu ke? kalu tau dh lama ajak konvoi poi tts sesamo.... Razz
knp? ko pon dok area tu gak ke?? ingatkan ko dok ipoh..dok sembang dlm porem je.. flower

mmg laa ipoh....tapi aku keja kat sini... selalu nmpk hiwayman kat hiway..
minggu lepas aku gi ride zzrianz.. tgh gajah.. besttt giler. Ada citer bunga ros jadi rafflesia...
ko tak join ke?

ada ride x bgtau pong...
sapo la den nak polo malam ni......

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by jimf on Fri 30 Mar - 17:44

jani....polow sekali laa
kalu diaorg ikut besraya leh pickup ko kt kucai lama hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 30 Mar - 19:43

hmm takde org nak polow den ni ha.... so maksudnyer tak poi tts la malam nih.... sbb takde B full ... karang ada rodblock .... dah sibuk lak cari skuad peninjau.......

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 10: CUTI SEKOLAH DAH START..RIDE JUGAK YG TAK START2 LAGI.(12/3/12)

Post by Sponsored content Today at 17:38


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum