Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Apai on Tue 9 Feb - 15:03

jimf wrote:
Apai wrote:Aku kompius ngan tajuk Borak V9 nie!.......Boleh tak sesape tolong expelain taraf budak skola randah?....

p/s: Maap!.....saya tak belajar tinggi walaupun skola saya tu tinggi 4 tingkat!

salam bang....errrr..kalu x explain abg nak merajuk ke?... Razz

salam uncle...errrr..kalu merajuk uncle nak pujuk ke? Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Tue 9 Feb - 15:13

furqaan wrote:No I... wakil utara ... rider pencen ...

Chelan Terima kasih bebanyak ...

Angkel Fur..itu ajo den termampu buek..lenlain x mampu..tukar mono pun x mampu..apalagi nak bawak motot laju2..lagi x mampu..

Ghimeh...timo kasih atas nasihat tu tpi keadaan ekonomi den skang ni..bukan setakat nak tukar mono ajo x mampu..malah nak servis mono pun den x mampu...Pendek kata smuanyo den x mampu..nak servis cikgu tusyen pun org x bagi sobab den x mampu...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by jimf on Tue 9 Feb - 15:15

Apai wrote:salam uncle...errrr..kalu merajuk uncle nak pujuk ke? Razz

muka uncle ni pun org kata NFF...kalu uncle pujuk, mau ekau golak kat uncle sampai kiamat.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Tue 9 Feb - 15:15

Apa sal sejak kat rmah baru nie..den asyik dpt msg "Done, but errors on page...mungkin kah nak berforum pun den dah x mampu...hu..hu..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by furqaan on Tue 9 Feb - 15:31

Chelan mampu flag off paling jauh dlm sejarah zzrian ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by jimf on Tue 9 Feb - 15:34

farislan wrote:Apa sal sejak kat rmah baru nie..den asyik dpt msg "Done, but errors on page...mungkin kah nak berforum pun den dah x mampu...hu..hu..

pancut tak habis laa tu... kena ngeletek sikit mcm YG atas moto... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by furqaan on Tue 9 Feb - 15:39

Kak wawa ... Pak dinz ... Amm kasanova ... mat zzr ... jom pi haatyai ... jadilah group zzrianz yg pertama menjejakkan kaki di sana ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by mat zzr on Tue 9 Feb - 15:54

furqaan wrote:Kak wawa ... Pak dinz ... Amm kasanova ... mat zzr ... jom pi haatyai ... jadilah group zzrianz yg pertama menjejakkan kaki di sana ...

aku dah pi hadyai 2 kali...masa aku dok penang dulu... What a Face
sana banyak ayam siam...nyaris nyaris aku diraba dlm disko... Twisted Evil

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by furqaan on Tue 9 Feb - 15:56

Mat zzr ... pi sorang lain depa raba hang ... klau pi dgn group zzrian ... depa lak kena raba ... alamak tak sanggup teman kena raba ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Amm on Tue 9 Feb - 16:00

Sumer motor gadang 4 dapo ooo.Teman takut nak juin...Nak pencen arrr Sad

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by mat zzr on Tue 9 Feb - 16:01

yang meraba aku ialah pondan siam...sebab lepas dia raba aku...aku raba dia balik...aku rasa ada 2 t*lor....aku samak tangan aku dgn 1 kali air tanah...6 kali air mineral..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Tue 9 Feb - 16:05

jimf wrote:
farislan wrote:Apa sal sejak kat rmah baru nie..den asyik dpt msg "Done, but errors on page...mungkin kah nak berforum pun den dah x mampu...hu..hu..

pancut tak habis laa tu... kena ngeletek sikit mcm YG atas moto... Razz

Nak buek camno dah kategori 4 series ni..memey pancut x abis selalu sobab tu asyik kerap nak memancut ajo..seb baek ado bnyk cikgu tusyen..tpi skang nie den dah x mampu..hu..hu..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by furqaan on Tue 9 Feb - 16:06

Amm kasanova ... jom pi ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by kamalia on Tue 9 Feb - 16:10

Mat,
tak sah samak ngan mineral tu..
kena 6 x air tanah + 1 kali air mutlak...

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by jimf on Tue 9 Feb - 16:16

Amm Nova wrote:Sumer motor gadang 4 dapo ooo.Teman takut nak juin...Nak pencen arrr Sad

apa susah autie...ekau punyo moto 2 dapo samo dongan eden... kito ikat laa sekali moto tu jadi laa 4 dapo..
pehtu ekau jadi pillion eden...kito main rabo2...sampai hatyai takyah rabo dah...terus mancut ajo.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by mat zzr on Tue 9 Feb - 16:16

kamalia wrote:Mat,
tak sah samak ngan mineral tu..
kena 6 x air tanah + 1 kali air mutlak...

ok...ko pandai bab cam ni..ko pun pernah kena raba ke?.... Cool

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by furqaan on Tue 9 Feb - 16:17

Dia biasa kena la ... pasai tue dia tau nak buat mcamana ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by kamalia on Tue 9 Feb - 16:18

first time aku tau lepas kena raba kena samak.
biasa mandi junub je,


Last edited by kamalia on Tue 9 Feb - 16:19; edited 1 time in total

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by mat zzr on Tue 9 Feb - 16:19

jangan jalan raba raba ...nanti masuk longkang.... Shocked Rolling Eyes tongue

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by nawza on Tue 9 Feb - 16:22

furqaan wrote:Kak wawa ... Pak dinz ... Amm kasanova ... mat zzr ... jom pi haatyai ... jadilah group zzrianz yg pertama menjejakkan kaki di sana ...

den x bghanie ler lotak namo dulu kak fur....psal den tgok yg poie smuo gadang2 bangko...blako..! takut motot den kono tggal...kang x psal2 den balik kuale plak...opsss...! hajat di hati mmg nak poie...kono tgok kondisi moto camno.... Laughing

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Tue 9 Feb - 16:25

mat zzr wrote:yang meraba aku ialah pondan siam...sebab lepas dia raba aku...aku raba dia balik...aku rasa ada 2 t*lor....aku samak tangan aku dgn 1 kali air tanah...6 kali air mineral..

Mat ZZR...len kali relakan aje le..boleh dpt tmpt tinggal pree...i

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by mat zzr on Tue 9 Feb - 16:27

farislan wrote:
mat zzr wrote:yang meraba aku ialah pondan siam...sebab lepas dia raba aku...aku raba dia balik...aku rasa ada 2 t*lor....aku samak tangan aku dgn 1 kali air tanah...6 kali air mineral..

Mat ZZR...len kali relakan aje le..boleh dpt tmpt tinggal pree...i

wow...!!!!!!!!!!!!!....tak rela aku...tapi pondan siam tu sebijik mcm pompuan real...cantik ooo...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Tue 9 Feb - 16:27

nawza wrote:
furqaan wrote:Kak wawa ... Pak dinz ... Amm kasanova ... mat zzr ... jom pi haatyai ... jadilah group zzrianz yg pertama menjejakkan kaki di sana ...

den x bghanie ler lotak namo dulu kak fur....psal den tgok yg poie smuo gadang2 bangko...blako..! takut motot den kono tggal...kang x psal2 den balik kuale plak...opsss...! hajat di hati mmg nak poie...kono tgok kondisi moto camno.... Laughing

Tok Sidang kito poie naik keretoapi cukup aaa...janji dpt raba dan diraba...I likeee....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Tue 9 Feb - 16:30

mat zzr wrote:
farislan wrote:
mat zzr wrote:yang meraba aku ialah pondan siam...sebab lepas dia raba aku...aku raba dia balik...aku rasa ada 2 t*lor....aku samak tangan aku dgn 1 kali air tanah...6 kali air mineral..

Mat ZZR...len kali relakan aje le..boleh dpt tmpt tinggal pree...i

wow...!!!!!!!!!!!!!....tak rela aku...tapi pondan siam tu sebijik mcm pompuan real...cantik ooo...

Mat zzr...kalu ekau nak yg lebih cantek...poie dekat Bxxxxg..sebijik cam CT Nurhaliza..cumo suara je spoil..tpi maso dio bekerja..langsung dio x leh bersuara...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Apai on Tue 9 Feb - 16:35

Teringat lak mudo2 dulu meraba dalam semak!...Yg ni tak yah samak! sebab meraba2 dlm semak carik kunci muto! drunken

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Sponsored content Today at 16:49


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum