Mari Menderma Darah

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 22 Dec - 17:03

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:kategori minyak abis pukul 2 pagi area UPM takde ker?

ni leh masuk dlm kategori "best hiccup masa beli moto kot"...bundle sekali dgn lampu hijau xleh nyala...

aku yakin kategori ni mungkin disapu bersih oleh pasangan okestra RTM, Sya and NJ, aku agak je la ...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 22 Dec - 17:12

pastu kalau boleh kita bagi Anugerah Khas Juri bagi sinematografi mimik terbaik - si burung kakak tua...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by jimf on Thu 22 Dec - 17:16

ZAM@GHIMEHV wrote:pastu kalau boleh kita bagi Anugerah Khas Juri bagi sinematografi mimik terbaik - si burung kakak tua...

ko kutuk sapa tu zam? geng sepupu sepapat pun nk kutuk gak?... Very Happy

lagi satu kategori lupa lak... kategori rabun warna... ni kompom ajis menang.. Rolling Eyes

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 22 Dec - 17:17

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:pastu kalau boleh kita bagi Anugerah Khas Juri bagi sinematografi mimik terbaik - si burung kakak tua...

ko kutuk sapa tu zam? geng sepupu sepapat pun nk kutuk gak?... Very Happy

lagi satu kategori lupa lak... kategori rabun warna... ni kompom ajis menang.. Rolling Eyes

bukan kutuk, tapi pengiktirafan.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by mat zzr on Thu 22 Dec - 17:18

dah boleh balik ni...dah 5.30

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by jimf on Thu 22 Dec - 17:22

mat zzr wrote:dah boleh balik ni...dah 5.30

hujan laaa bang...
bawa laa kips turun klawang minggu ni...rentap dgn tok misai tzm...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 22 Dec - 17:22

hish korang nih, takde kategori utk lady biker ker? buat la satu kategori kostum terbaik, boleh la sya masuk calon, sian dia, pakcik Permatang Pasir siap vote utk dia...."anak ni laki-laki ka pompuan".....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by mat zzr on Thu 22 Dec - 17:23

jimf wrote:
mat zzr wrote:dah boleh balik ni...dah 5.30

hujan laaa bang...
bawa laa kips turun klawang minggu ni...rentap dgn tok misai tzm...

hujan hari khamis malam jumaat best....kips tu org rumah aku punya laaa...dia tak kasi aku naik moto tu sebab takut monoshock rosak.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Bongxz on Thu 22 Dec - 17:24

ZAM@GHIMEHV wrote:kategori peternak , peladang berjaya takde ker, sian kat bongx, dia tgh sedih tu, klu dapat pencalonan pun dia dah happey dah..
Oi, jgn la up kategorikan plak.... sedih ni.....

Kategori berak paling byk ada ka?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 22 Dec - 17:29

Bongxz wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:kategori peternak , peladang berjaya takde ker, sian kat bongx, dia tgh sedih tu, klu dapat pencalonan pun dia dah happey dah..
Oi, jgn la up kategorikan plak.... sedih ni.....

Kategori berak paling byk ada ka?

ohh ..kategori ni diorag masukkan dalam kategori Anugerah Pencapaian Sepanjang Zaman.... takde pencalonan sbb dah ada pemenang dia, jap lagi dia masuk la, la ni tgh berak...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Bongxz on Thu 22 Dec - 17:32

Anugerah senyap - Potenza / jeffnoka / tok misai
Anugerah santap - pejal bulat / ghimeh

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by mat zzr on Thu 22 Dec - 17:35

aku pun heran gak...mana lah potz menghilang ni...sparring kotok aku dah ghaib.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Adik Kecil on Thu 22 Dec - 17:55

Amjal sekarang...sapa sapa lalu singgah la

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by faizal_bulat on Thu 22 Dec - 18:41

ujan la abg bosar... duit insuran dh disbursed ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Wan@Blakepare on Thu 22 Dec - 23:18

Salam lagi..........

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by kamalia on Fri 23 Dec - 8:40

Salam Anugerah..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by mat zzr on Fri 23 Dec - 9:23

Hari ni lambat plak masuk keje....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Raziskov on Fri 23 Dec - 9:50

mat zzr wrote:Hari ni lambat plak masuk keje....

ok lah tu boss..baru hari ini lambat...
saya hari2 lambat...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Amm on Fri 23 Dec - 10:06

matzzr lambat ada apa hal......bos besau...tak datang pun tak pa

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by jimf on Fri 23 Dec - 10:26

salam pagi...
moga berkat jumaat bersama kita sepanjang hari... kurnian Allah ..aminn

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Amm on Fri 23 Dec - 10:36

Jimf,ko hari2 berkat.
Versys 1000 bila nak kuor.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Wan@Blakepare on Fri 23 Dec - 10:51

Salam......Jimf bersis 1000 tu chantek,apalagi jom kita pegi view.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by jimf on Fri 23 Dec - 10:59

Amm wrote:Jimf,ko hari2 berkat.
Versys 1000 bila nak kuor.....

versys 1000??? hahaha...adoiiiiii....
den moto reput ajo unkel amm...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 23 Dec - 11:24

tahniah semua sbb pagi-pagi lagi dah citer pasal hupgred versys 1000....den ni dpat dengor citer pun jadi la... org kata tumpang bahagia utk kenkawan..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Amm on Fri 23 Dec - 11:29

ZAM@GHIMEHV wrote:tahniah semua sbb pagi-pagi lagi dah citer pasal hupgred versys 1000....den ni dpat dengor citer pun jadi la... org kata tumpang bahagia utk kenkawan..

Ghimeh,ko dah selalu hapgred.....setahun 5 biji........

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mari Menderma Darah

Post by Sponsored content Today at 20:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum