Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by Bongxz on Tue 27 Sep - 16:47

admin, jimf kutuk ko.....

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by jimf on Tue 27 Sep - 16:50

Bongxz wrote:admin, jimf kutuk ko.....

kompom hari ni dalam sejarah... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by jani on Tue 27 Sep - 16:51

mujur aku x terbabit dlm ini kutuk....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by jipjo71 on Tue 27 Sep - 16:57

salammualikum...saya nak tanya apai, begini kalau cermin side mirror kita bercalar macam mana nak kasi hilang, saya x nak pakai kertas pasir...ada cara lain ke pakai camikel ke? (sambil tangan pusing macam ycop welca) sekian wasalam....

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 27 Sep - 17:04

Adik Kecil wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:ala... takyah nak pikir-2 panjang la mancal... trus sambar jer Zypher 1100....kompom puashati... klu bole masa ko beli tu, ko amik skali pakej sewa lori...takpun register dgn AAM - towing service... pegi mana-mana pun senang hati jerk... wasalam..


booking untuk tumpang kawan sekali...

ye la... ye la... karang aku bayor la upah bawak den hari tu.... haishhh....nak jugak nyelit kenen kat den...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 27 Sep - 17:07

jipjo71 wrote:salammualikum...saya nak tanya apai, begini kalau cermin side mirror kita bercalar macam mana nak kasi hilang, saya x nak pakai kertas pasir...ada cara lain ke pakai camikel ke? (sambil tangan pusing macam ycop welca) sekian wasalam....

Joe... takpe la klu calar sket sbb karang kalau clear, nampak sangat parut-parut penuaaan kat mata tue...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by Adik Kecil on Tue 27 Sep - 17:07

berattttt woooooooo....

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by jipjo71 on Tue 27 Sep - 17:10

memeng la berat....adik kecik + moto = terberak nak...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by jani on Tue 27 Sep - 17:10

jipjo71 wrote:salammualikum...saya nak tanya apai, begini kalau cermin side mirror kita bercalar macam mana nak kasi hilang, saya x nak pakai kertas pasir...ada cara lain ke pakai camikel ke? (sambil tangan pusing macam ycop welca) sekian wasalam....

kira apai ni pakar pasal side mirror....nk tanya gak la, klu nak pos 1 side mirror brp dia nyr kos...yg lambat sampai pun x pa..janji murah... Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by jipjo71 on Tue 27 Sep - 17:14

betul bang ...apai ni terror pasal benda2 bang...mana dia ni..APAI..OH APAI..mana budak ni...APAIII oiii MANA KO NI.....

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by jimf on Tue 27 Sep - 17:15

kekeke...kenangan lalu...

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by Bongxz on Tue 27 Sep - 17:18

Pergh, kuasa tenukz tambahan........... sah2 tak reti melintas nih....... heheheh

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by Amm on Tue 27 Sep - 17:24

Rindu la ngan Tenuk dan Pak Dinz.....Kudud suh tulis..


Last edited by Amm on Tue 27 Sep - 17:26; edited 1 time in total

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 27 Sep - 17:25

Bongxz wrote:Pergh, kuasa tenukz tambahan........... sah2 tak reti melintas nih....... heheheh
bongx, ko kutuk tenukz ni dah abih pikir ko? karang esok ko gi lawat kandang kambing ko semua pakai lipstick buih kaler putih, klu ada yg idup pun, kaki dia dok tekedik-kedik tunggu nak nak jalan jerk...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 27 Sep - 17:26

skrg pakdin dah tak mau tolak motor lagi dah....sbb katenyer panas ...lagipun motor dia skrg nih skali start jer trus jalan.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by kamalia on Tue 27 Sep - 17:26

rindula kat bang long jep no car

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by Bongxz on Tue 27 Sep - 17:27

kamalia wrote:rindula kat bang long jep no car
Turun la TTS.........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by Amm on Tue 27 Sep - 17:28

ZAM@GHIMEHV wrote:skrg pakdin dah tak mau tolak motor lagi dah....sbb katenyer panas ...lagipun motor dia skrg nih skali start jer trus jalan.....

sekali start terus jalan tapi nak jalan tu tunggu 4 minggu woooo..motot selimut JER...he..he...I like

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by jimf on Tue 27 Sep - 17:28

ZAM@GHIMEHV wrote:
Bongxz wrote:Pergh, kuasa tenukz tambahan........... sah2 tak reti melintas nih....... heheheh
bongx, ko kutuk tenukz ni dah abih pikir ko? karang esok ko gi lawat kandang kambing ko semua pakai lipstick buih kaler putih, klu ada yg idup pun, kaki dia dok tekedik-kedik tunggu nak nak jalan jerk...

den takut nti bong tgk kambing tu pakai treksuit...(beli kat wakaf che yeh) Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by jimf on Tue 27 Sep - 17:29

Bongxz wrote:
kamalia wrote:rindula kat bang long jep no car
Turun la TTS.........

haaah...kita pun rindu gak kat kam alia...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by Raziskov on Tue 27 Sep - 17:32

jimf wrote:
Bongxz wrote:
kamalia wrote:rindula kat bang long jep no car
Turun la TTS.........

haaah...kita pun rindu gak kat kam alia...

lupokan jor la kam alia tu..
dio dah lepak kek porem Mazda lo ni...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by jimf on Tue 27 Sep - 17:34

Raziskov wrote:
lupokan jor la kam alia tu..
dio dah lepak kek porem Mazda lo ni...Razz

sekian

ket porum tok misai ko?
mesti jadi BFF ni... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by Apai on Tue 27 Sep - 17:34

jipjo71 wrote:salammualikum...saya nak tanya apai, begini kalau cermin side mirror kita bercalar macam mana nak kasi hilang, saya x nak pakai kertas pasir...ada cara lain ke pakai camikel ke? (sambil tangan pusing macam ycop welca) sekian wasalam....

saudara Jipjo....kalau calar pada permukaan sahaja...boleh polish balik...bahannya saya tak pasti...tapi hampir serupa dgn kertas pasir tetapi mmg khas utk cermin (cuba rujuk pada kedai cermin) .......

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by Apai on Tue 27 Sep - 17:38

jani wrote:
jipjo71 wrote:salammualikum...saya nak tanya apai, begini kalau cermin side mirror kita bercalar macam mana nak kasi hilang, saya x nak pakai kertas pasir...ada cara lain ke pakai camikel ke? (sambil tangan pusing macam ycop welca) sekian wasalam....

kira apai ni pakar pasal side mirror....nk tanya gak la, klu nak pos 1 side mirror brp dia nyr kos...yg lambat sampai pun x pa..janji murah... Smile

saudara Jani....kalau guna Pos Laju angaran tak lebih 10 hinggit kot...agak2 je... (berat side mirror + pembungkusan)....kena pek mengikut standard piawaian antarabangsa sebab brg diketogerikan Fragile...sekitar selangor kalau pos pagi...hari tu jugak boleh sampai!......harap dpt menjawap kemuskilan saudara...sekian

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by kudud on Tue 27 Sep - 17:40

Apai wrote:
jani wrote:
jipjo71 wrote:salammualikum...saya nak tanya apai, begini kalau cermin side mirror kita bercalar macam mana nak kasi hilang, saya x nak pakai kertas pasir...ada cara lain ke pakai camikel ke? (sambil tangan pusing macam ycop welca) sekian wasalam....

kira apai ni pakar pasal side mirror....nk tanya gak la, klu nak pos 1 side mirror brp dia nyr kos...yg lambat sampai pun x pa..janji murah... Smile

saudara Jani....kalau guna Pos Laju angaran tak lebih 10 hinggit (berat side mirror + pembungkusan)....kena pek mengikut standard piawaian antarabangsa sebab brg diketogerikan Fragile...sekitar selangor kalau pos pagi...hari tu jugak boleh sampai!......s.harap dpt menjawap kemuskilan saudara...sekian

ni sidemirror yang dr port klang tu ker? lorh.. kalo betul yg dr port klang tu, nnti den ejaskan la utk pihak en.jani, mgkin TTS mendatang ni den amik, pehtu ari seterusnya buleh pas da kat en.jani, MAHU ke en.jani? kalo mahu, sms kek den la nnti..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 94 - Minggu terakhir utk Raya, mula utk ride semula hehe (26/09/11)

Post by Sponsored content Today at 10:57


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum