Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by faizal_bulat on Wed 1 Jun - 21:24

Moga terhibur...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 1 Jun - 21:49

wah ... dasat nih.... kalah Ah Zam motot....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by faizal_bulat on Wed 1 Jun - 22:00

ZAM@GHIMEHV wrote:wah ... dasat nih.... kalah Ah Zam motot....

kemana tumpah kuah kalu x ke nasi bang... kekeke Twisted Evil

ni belum masuk mudah lagi.. kompom sah2 account PRO Niaga tu.. bukan setakat kalah... mmg bungkus terus la Ah Zam Fun & Leisure Ent ... Tapi apa pun adik kena bg can kat abg la.. sebab tu xmau kacau market kat mudah.. hehehe Laughing

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by alif283 on Wed 1 Jun - 23:38

cheers cheers cheers

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by Apai on Fri 3 Jun - 14:44

Nak tanyer...kalu nak order dari ebay...aku takde PayPal.....boleh ke masukan duit kat akaun ko...dan ko pergi bayorkan pakai PayPal ko...

kalau ada brg nak shopping cart nanti aku kontek ko!....


Keep In Touch! Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by ziex69 on Fri 3 Jun - 15:00

Apai wrote:Nak tanyer...kalu nak order dari ebay...aku takde PayPal.....boleh ke masukan duit kat akaun ko...dan ko pergi bayorkan pakai PayPal ko...

kalau ada brg nak shopping cart nanti aku kontek ko!....


Keep In Touch! Very Happy

Apai... turunla TTS malam ni bleh citer pasal ni, x meriahla kalo ko takder

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by Apai on Fri 3 Jun - 15:01

ni kena citer kat Pezal Circle...ngan aku wat pe!....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by ziex69 on Fri 3 Jun - 15:04

citer ngan ko barula meriah TTS nanti....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by Apai on Fri 3 Jun - 15:31

ziex69 wrote:citer ngan ko barula meriah TTS nanti....

takde mercun dan bunga api aku rase tak meriahlah! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by faizal_bulat on Fri 3 Jun - 20:42

Apai wrote:Nak tanyer...kalu nak order dari ebay...aku takde PayPal.....boleh ke masukan duit kat akaun ko...dan ko pergi bayorkan pakai PayPal ko...

kalau ada brg nak shopping cart nanti aku kontek ko!....


Keep In Touch! Very Happy

bang mentor.. itula servis yg saya bg... bang cari barang dlm ebay tu.. pastu bg link kat saya.. saya kontek seller.. setelkan pasal hal2 pos dll.. bang bank in kat saya.. sy bayar la ke seller... upah seperti tertera di atas... TQ

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by ManCaL on Fri 3 Jun - 21:38

wah menarik ni...bagus2 FB

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by faizal_bulat on Sat 4 Jun - 14:52

ManCAL wrote:wah menarik ni...bagus2 FB

kalu ada brg yg dhajati.. calling2 la yo..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by faizal_bulat on Mon 6 Jun - 21:58

bump untuk malam ni....


faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Good Item*** Pro Clutch Brake lever for Superbike***

Post by faizal_bulat on Tue 7 Jun - 21:57







1 Set RM150... Bole dipasang pada semua moto yg disenaraihitamkan diatas

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by Apai on Wed 8 Jun - 9:07

Baru teruja nak pasang tapi ZZR250 tak disenaraihitamkan....sedih siot...camnilah pakai motor expired.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by jimf on Wed 8 Jun - 10:56

tul laa apai...samo laa den... hamerika ninja xdo dlm list pun... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 10:59

Apai wrote:Baru teruja nak pasang tapi ZZR250 tak disenaraihitamkan....sedih siot...camnilah pakai motor expired.....

kalau ZZR500/600 boleh masuk....ZZR250 pun boleh...aku tengok sama jer...

ko order lah apai...kalau tak boleh masuk..jual kat aku jer...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by ziex69 on Wed 8 Jun - 11:02

FZ aku pun tak tersenarai....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 11:12

To faizal,

aku berminat pada 4 finger version..Black adjuster + Orange Handle..

Berapa harga Total aku nak kena sediakan...

Note : serious buyer ni...bukan mcm depa ni...cakap sampai 4 page tapi tak beli pun..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by faizal_bulat on Wed 8 Jun - 11:39

Mat ZZR,

cek ur PM.. TQ


faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by jimf on Wed 8 Jun - 12:42

eden pernah order anak patung korea dgn ajis... dah 3 tahun tp tak sampai2 laiii..... ekau leh tolong ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by faizal_bulat on Wed 8 Jun - 13:56

jimf wrote:eden pernah order anak patung korea dgn ajis... dah 3 tahun tp tak sampai2 laiii..... ekau leh tolong ke?

Harap jelas dan sedia maklum... Buat masa ini saya hanya ambil order untuk barang2/parts motorsikal sahaja... Elektronik/anak patung/ baju dalam/ ubat kuat dihentikan sementara waktu.. Tapi kalu nk juga, saya akan fowardkan ke kawan saya... Very Happy

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 14:17

jimf wrote:eden pernah order anak patung korea dgn ajis... dah 3 tahun tp tak sampai2 laiii..... ekau leh tolong ke?

kat kobon ajis ni...ada satu kabinet penuh dgn anak patung...tapi semuanya dah lunyai dengan kesan tompok tompok air...aku tengok pun ngeri keadaan anak patung tu...ganaz sungguh ajis ni...

jimF ...mungkin ko punya anak patung ada dlm almari ni...ko nak lagi ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by jimf on Wed 8 Jun - 14:36

mat zzr wrote:jimF ...mungkin ko punya anak patung ada dlm almari ni...ko nak lagi ke?

aku tak nak laaaa... aku order 2 tahun lepas.. kompom takde warranty dah...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 14:38

jimf wrote:
mat zzr wrote:jimF ...mungkin ko punya anak patung ada dlm almari ni...ko nak lagi ke?

aku tak nak laaaa... aku order 2 tahun lepas.. kompom takde warranty dah...

bagus lah kalau ko tak nak...dah koyak rabak dah patung tu ajis kerjakan....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Service membawa barang2 dari US/UK dan mana2 negara yg menerima PAYPAL & MONEYBOOKERS....

Post by Sponsored content Today at 18:50


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum