Salam pada semua zzrianz

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam pada semua zzrianz

Post by smolixz on Wed 9 Mar - 15:26

yo..

saya Andrew, sy bru masuk dlm club ini tlg tunjuk kn ajar....

avatar
smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 32
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by furqaan on Wed 9 Mar - 15:58

welcome Andrew.. teman pun baru gak ..
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by jimf on Wed 9 Mar - 16:02

welcome andrew...
selamat datang ke taman skodeng zzrianz..
nti abg potenze aka mod akan postkan t&c forum...

hepi surfing...
saya pun budak baru gak...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by mat zzr on Wed 9 Mar - 16:26

saya pun baru dan muda...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by furqaan on Wed 9 Mar - 16:31

mat zzr wrote:saya pun baru dan muda...

nie bukan tempat nak mengatei ....
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by Apai on Wed 9 Mar - 16:35

welcome Andrew...

saya pun baru gak...sejak pakai motor nie...baru 5000 km je jalan..... Very Happy
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by jimf on Wed 9 Mar - 16:40

Apai wrote:welcome Andrew...

saya pun baru gak...sejak pakai motor nie...baru 5000 km je jalan..... Very Happy

apai..dah cukup syarat 5000km tu..
minggu ni tts leh cat warna purple lak... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by kudud on Wed 9 Mar - 16:57

wslm..hai.. Laughing
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by ali@kudid on Wed 9 Mar - 17:12

kudud wrote:wslm..hai.. Laughing


ko jwb salam sape dud? scratch

hai andrew, sy kudid, adk kudud Very Happy
avatar
ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 30
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by jimf on Wed 9 Mar - 17:22

ali@kudid wrote:
kudud wrote:wslm..hai.. Laughing


ko jwb salam sape dud? scratch

hai andrew, sy kudid, adk kudud Very Happy

kudid...dlm 3 bulan ni ko "ya" kan je laaa apa abg ko buat tu...
tgh mamai kan... layan aje laaa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by ali@kudid on Wed 9 Mar - 17:30

kehkehkeh..org baru kawen mmg cmtu ke bang?
avatar
ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 30
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by ziex69 on Wed 9 Mar - 17:31

SELAMAT DATANG Saudara Andrew @ smolixz bounce

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara Andrew @ smolixz tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan disini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara Andrew @ smolixz turun ke TTS (teh tarik session) Restoran Darul Ehsan kat Sec 13 Shah Alam setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di page 1 untuk setiap thread ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara Andrew @ smolixz boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda,

Di dalam group ZZRians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum cheers


Majulah ZZRianz untuk negara
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by ziex69 on Wed 9 Mar - 17:32

jimf wrote:welcome andrew...
selamat datang ke taman skodeng zzrianz..
nti abg potenze aka mod akan postkan t&c forum...

Perghhh aku dah naik pangkat.....
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by ali@kudid on Wed 9 Mar - 17:34

tahniah abg potJER!!
avatar
ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 30
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by ziex69 on Wed 9 Mar - 17:50

ali@kudid wrote:tahniah abg potJER!!

tima kasih kudid, TTS minggu ni aku blanjer french kiss fries
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by furqaan on Wed 9 Mar - 17:51

ziex69 wrote:
jimf wrote:welcome andrew...
selamat datang ke taman skodeng zzrianz..
nti abg potenze aka modes akan postkan t&c forum...

Perghhh aku dah naik pangkat.....

tahniah jamal .. mike dah mula pakai modes..
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by ziex69 on Wed 9 Mar - 17:53

tima kasih mak nenen, upah comolot aritu tu pun blom dapat lagi...
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by ManCaL on Wed 9 Mar - 18:25

hi andrew..my name mancal..abg adik kpd manJER..

avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 39
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by faizal_bulat on Wed 9 Mar - 18:31

welkomen bei zzrianz forem..
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by jimf on Wed 9 Mar - 23:35

ziex69 wrote:
ali@kudid wrote:tahniah abg potJER!!

tima kasih kudid, TTS minggu ni aku blanjer french kiss fries

den jugak xdo sapo nk belanja... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by nawza on Thu 10 Mar - 9:05

selamat datang andrew...

den pun baghu gak dlm komuniti nie...klau ade soalan bleh tanye kat ungkel2..kek sini..x pon modes Pot akan jwab segala persoalan... cheers

________________________________________________________________________________________
avatar
nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 33
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by ziex69 on Thu 10 Mar - 9:46

nawza wrote:selamat datang andrew...

den pun baghu gak dlm komuniti nie...klau ade soalan bleh tanye kat ungkel2..kek sini..x pon modes Pot akan jwab segala persoalan... cheers

modes x selesa la.... stayfree besh...
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by Amm on Thu 10 Mar - 10:03

hai andrew..
saya mia,baru nak bertapak dengan geng ni....
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by mat zzr on Thu 10 Mar - 10:12

Amm wrote:hai andrew..
saya mia,baru nak bertapak dengan geng ni....

Mia....?...gatei arr....
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by smolixz on Thu 10 Mar - 10:43

yo...

rasa mcm best ramai yg men welcome kan sy ke forum ini... syok!!!

giler2x gak ar... hehehhehe
avatar
smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 32
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada semua zzrianz

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum