Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by ajoyaero on Thu 25 Aug - 23:10

Saye ajoy dari semenyih...nak kenal2 dgn abg2 zzrianz yg peramah2 belake.

Sekarang ni pakai expai jer...tgh mencari gak zzr 600 e model tapi takde jodoh lg..rase nak mandi dgn ron 97 pun ada ni.

So kalau ade tau sesape nak menjatuhkan talak 3 kat zzr beliau,rekemen la kat saye yg bujang 3 lg ni..

Slamat berpuasa Wink

ajoyaero

Posts : 5
Join date : 20/07/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by adambikers on Thu 25 Aug - 23:13

Hai awak.. Saya adam.. Selamat berkenalan..

Saya pon takde zzr.. Pakai ksr jee..

Pot.. SOP satu kaliiiiiii

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by mat zzr on Thu 25 Aug - 23:15

zzr 500 thn 94 mau?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by ajoyaero on Thu 25 Aug - 23:31

adambikers wrote:Hai awak.. Saya adam.. Selamat berkenalan..

Saya pon takde zzr.. Pakai ksr jee..

Pot.. SOP satu kaliiiiiii

hai utk awak jugak...pakai ksr jer? ok2 saye cuba utk percaya Laughing


mat zzr wrote:zzr 500 thn 94 mau?

kaler oren plate perak tu ke?

ajoyaero

Posts : 5
Join date : 20/07/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by adambikers on Fri 26 Aug - 8:08

betul la bang.. saya pakai ksr, ishkkk tak caya plak.. sedih plak rasa.. uhukzzz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by ziex69 on Fri 26 Aug - 8:19

adambikers wrote:
Pot.. SOP satu kaliiiiiii

Bereh boss



SELAMAT DATANG Saudara/Saudari ajoyaero cheers


Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by kudud on Fri 26 Aug - 9:16

salam n selamat berkenalan..
cana nak sobut namo ekau ni, ko ni jawa ker?
jawa pun jawa lah, aku pun jawa... Laughing tp kalo bukan jawa xpela, janji zzrianz.. cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 26 Aug - 9:20

mat zzr wrote:zzr 500 thn 94 mau?
.

hai moto cempian sudah mau jual ka? Ini motot tarak buat salah, hari-hari kilat siap boleh cermin gigi, manyak sayang woo mau jual... mau upgrade ka?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by Apai on Fri 26 Aug - 9:23

Selamat Datang Ajoyaero...saya Apai a.ka. Anjasmoro.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 26 Aug - 9:25

oppss... lupa lak nak pekenalkan diri.... nama saya Ghimehv... asal russia...tapi lahir di malaysia.... muka hensem .... badan tuff, klu nak dibandingkan dgn si Apai mmg jauh beza la.... dia lagi hensem la...welkam tu the club....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by Apai on Fri 26 Aug - 9:28

ZAM@GHIMEHV wrote:oppss... lupa lak nak pekenalkan diri.... nama saya Ghimehv... asal russia...tapi lahir di malaysia.... muka hensem .... badan tuff, klu nak dibandingkan dgn si Apai mmg jauh beza la.... dia lagi hensem la...welkam tu the club....

Terima kasih Ghimeh.....ko pun hemsen gak...mcm Aman Graseka!...tapi mmg betuk ko ckp....aku lagi hemsem arr! Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by kudud on Fri 26 Aug - 9:54

ZAM@GHIMEHV wrote:oppss... lupa lak nak pekenalkan diri.... nama saya Ghimehv... asal russia...tapi lahir di malaysia.... muka hensem .... badan tuff, klu nak dibandingkan dgn si Apai mmg jauh beza la.... dia lagi hensem la...welkam tu the club....

isk, nak banje abg ni mkn ke xnak... xde rasa nak banjer abgGHIMV ni ke uncle apai? Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by jimf on Fri 26 Aug - 9:55

salam ajo...
selamat datang ke taman skodeng zzrianz...
kat sini semua x ngaku hansem, sebab mmg tak hansem pun..
cuma matzzr aje yg paling macho... tmbh lak moto dia mantap kilauan giler...
kalu ekau ambik moto dio, kompom aura dio leh jadikan ekau tmbh hansem

ikhlas coretan dari rider expai..

(matzzr.. den xnk komisen, dpt lomang rayo pun jadi laa)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by syd on Fri 26 Aug - 10:42

Hi Ajoyaero .. I'm Sya..Syahidah. welkem to the club bro.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by Apai on Fri 26 Aug - 10:44

syd wrote:Hi Ajoyaero .. I'm Sya..Syahidah. welkem to the club bro.

club maner lak?.....club dangdut ke...nak join buleh?...... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by jimf on Fri 26 Aug - 14:13

Apai wrote:
syd wrote:Hi Ajoyaero .. I'm Sya..Syahidah. welkem to the club bro.

club maner lak?.....club dangdut ke...nak join buleh?...... Razz

ko berani ke nk join club tu apai... tu club lajuuuuuu ooo.. start moto aje terus perah minyak top speed smpi penang..
ko punya club slow, minyak x perah pun smpi TTS aje... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by Amm on Fri 26 Aug - 15:40

Welkam angkel Ajo......Saya Farhana....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by furqaan on Fri 26 Aug - 16:27

Amm wrote:Welkam angkel Ajo......Saya Farhana....

hai farhana ... nak neneng ker ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by adambikers on Fri 26 Aug - 20:50

Malu aku dpt kawan cam mak neng nih.. Haaaiissshhh

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by satria85 on Fri 26 Aug - 21:10

welcome2 sume.....ceh mcmla den ni dh lamo dlm ZZRianz ni..ehehe...papepun korang mmg bestla....add ler den kt FB....(menanti dgn sabar)..ngeee...org yg pakai motor 4stroke ni kn penyabar..ahaha...welcome3....add den kt www.facebook.com/amin streetstyle ...

satria85

Posts : 22
Join date : 02/08/2011
Location : malacca

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by ajoyaero on Sun 28 Aug - 0:45

adambikers wrote:betul la bang.. saya pakai ksr, ishkkk tak caya plak.. sedih plak rasa.. uhukzzz

ok2 saye percaya...tp 68% jer Laughing


ziex69 wrote:SELAMAT DATANG Saudara/Saudari ajoyaero cheers

tengkiu boss Very Happy


kudud wrote:salam n selamat berkenalan..
cana nak sobut namo ekau ni, ko ni jawa ker?
jawa pun jawa lah, aku pun jawa... Laughing tp kalo bukan jawa xpela, janji zzrianz.. cheers

panggil ajoy je boss...nickname tu dh biasa guna kat forum2 kelab kereta,sonang nak ingat.
jawa tu takde,lahir pon kek somban cheers


Apai wrote:Selamat Datang Ajoyaero...saya Apai a.ka. Anjasmoro.... Very Happy

tq anjasmoro...org seberang ke?


ZAM@GHIMEHV wrote:oppss... lupa lak nak pekenalkan diri.... nama saya Ghimehv... asal russia...tapi lahir di malaysia.... muka hensem .... badan tuff, klu nak dibandingkan dgn si Apai mmg jauh beza la.... dia lagi hensem la...welkam tu the club....

tq bang...raya ni balik russia ke?


jimf wrote:salam ajo...
selamat datang ke taman skodeng zzrianz...
kat sini semua x ngaku hansem, sebab mmg tak hansem pun..
cuma matzzr aje yg paling macho... tmbh lak moto dia mantap kilauan giler...
kalu ekau ambik moto dio, kompom aura dio leh jadikan ekau tmbh hansem

ikhlas coretan dari rider expai..

(matzzr.. den xnk komisen, dpt lomang rayo pun jadi laa)

charee gak tu...saye mmg bercita2 nak masuk majalah maskulin nih..takpun majalah mangga pon ok dah,photoshoot tepi kolam.
tapi nak ke matzzr jual moto tu..isk2


syd wrote:Hi Ajoyaero .. I'm Sya..Syahidah. welkem to the club bro.

thanks sis sya...sebut laju2 jadi sisha plak dah.. lol!


Amm wrote:Welkam angkel Ajo......Saya Farhana....

jgnla panggil angkel...pakcik pon jgn..atok lagi la jgn... Laughing


satria85 wrote:welcome2 sume.....ceh mcmla den ni dh lamo dlm ZZRianz ni..ehehe...papepun korang mmg bestla....add ler den kt FB....(menanti dgn sabar)..ngeee...org yg pakai motor 4stroke ni kn penyabar..ahaha...welcome3....add den kt www.facebook.com/amin streetstyle ...

same2 lah kite mewelcomekan diri kat sini...tp saye pakai expai je..ostrich pon takleh nak kejar Sad

ajoyaero

Posts : 5
Join date : 20/07/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by baoq giler on Sun 28 Aug - 1:46

salam perkenalan gak...sy baoq @ hazeeq...org bru gak kt sini..baru je join tadi...dulu dok kt mantin,dekat je ngn semenyih tuh..hehe... Very Happy

baoq giler

Posts : 158
Join date : 15/06/2011
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by ajoyaero on Sun 28 Aug - 2:03

salam & welcome gak baoq cheers
mantin mmg dokek sgt dah tu...skrg dok mane?
kalo area nilai pon saye slalu gi sana..slalu lepak kat bondi area inti kolej tu

ajoyaero

Posts : 5
Join date : 20/07/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by baoq giler on Sun 28 Aug - 13:27

umah kt nilai tp skng dok kt seremban...practical kt sne...kpj lahh...boleh la melepak kt as-salam ye..nnt leh ikot ku p TTS ngan family kite ye...hehehh.. Very Happy

baoq giler

Posts : 158
Join date : 15/06/2011
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by mat zzr on Sun 4 Sep - 17:55

jimf wrote:salam ajo...
selamat datang ke taman skodeng zzrianz...
kat sini semua x ngaku hansem, sebab mmg tak hansem pun..
cuma matzzr aje yg paling macho... tmbh lak moto dia mantap kilauan giler...
kalu ekau ambik moto dio, kompom aura dio leh jadikan ekau tmbh hansem

ikhlas coretan dari rider expai..

(matzzr.. den xnk komisen, dpt lomang rayo pun jadi laa)

kat parit buntar ni tak de lemang...ketupat pulut banyak la...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua zzrianz...mintak izin masuk rumah yer..

Post by Sponsored content Today at 16:51


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum