SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Sat 9 Apr - 21:51

Salam.. Saya orang baru dalam forum ni.. Jadi boleh la kita berkongsi apa-apa yang terbaru.. Saya minat photography.. Sesiapa yang berminat juga boleh la kita saling berkenalan.. Sekian..

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by faizal_bulat on Sat 9 Apr - 23:07

Salam shazira1990.. sahzira ni laki ke pompuan?

saya pun minat photografi gak.. tok sedeng pun minat gak, rata2 semua minat.. dulu sy ada byk koleksi kamera.. dari compact, ke DSLR.. dulu dalam stor sy ada D70s, D80, D90 dan D3000.. tp sayang setelah juin forum ni dan beli muto mcm diorg.. sy terpaksa letgo machine2 sy yg bgitu priceless tu.. so sendiri mau ingat la yer...

Sekian

Nukilan Bulatan


p/s - selamat dtg ke ZZrianz...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by jimf on Sat 9 Apr - 23:11

salam 1990an....

selamat datang ke tmn skodeng zzrianz..
leh laa tangkp gambo byk2 sini... ramai yg pandai beraksi...tgk aje kat gallery gambo tu...

abg bulat...byk camera ko.. ado lai tak? meh laa tolak sebiji kat den murah2... genuine buyer ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by faizal_bulat on Sun 10 Apr - 1:59

jimf wrote:salam 1990an....

selamat datang ke tmn skodeng zzrianz..
leh laa tangkp gambo byk2 sini... ramai yg pandai beraksi...tgk aje kat gallery gambo tu...

abg bulat...byk camera ko.. ado lai tak? meh laa tolak sebiji kat den murah2... genuine buyer ni...

semua dah sold out la abg jimf.. den dah abis duit byk kat muto.. asyik kena topup EO je.. Crying or Very sad

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by Amm on Sun 10 Apr - 7:17

welkam pak cik shazira90an......
sekian...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by noname83 on Sun 10 Apr - 8:04

SmileyCentral.com shazira...selamat berkongsi ilmu dan idea di sini...

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Sun 10 Apr - 16:26

faizal_bulat wrote:Salam shazira1990.. sahzira ni laki ke pompuan?

saya pun minat photografi gak.. tok sedeng pun minat gak, rata2 semua minat.. dulu sy ada byk koleksi kamera.. dari compact, ke DSLR.. dulu dalam stor sy ada D70s, D80, D90 dan D3000.. tp sayang setelah juin forum ni dan beli muto mcm diorg.. sy terpaksa letgo machine2 sy yg bgitu priceless tu.. so sendiri mau ingat la yer...

Sekian

Nukilan Bulatan


p/s - selamat dtg ke ZZrianz...



owh, bagus la kalau minat gak.. mungkin leh kongsi2 idea ke kat sini.. byk nye kamera, tp nak moto pny pasal kne la lepaskan kamera2 tu.. huhu.. ok2.. selamat berkenalan.. Very Happy

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Sun 10 Apr - 16:28

jimf wrote:salam 1990an....

selamat datang ke tmn skodeng zzrianz..
leh laa tangkp gambo byk2 sini... ramai yg pandai beraksi...tgk aje kat gallery gambo tu...

abg bulat...byk camera ko.. ado lai tak? meh laa tolak sebiji kat den murah2... genuine buyer ni...



hmm...
boleh je.. saje leh wat kenangan2 utk forum ni.. ade ape2 function leh la inform.. kalau xde hal, ade la.. thanx.. Smile

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Sun 10 Apr - 16:29

Amm wrote:welkam pak cik shazira90an......
sekian...

terima kasih..
papepon, lawa moto.. huhu..
Laughing

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Sun 10 Apr - 16:30

noname83 wrote:SmileyCentral.com shazira...selamat berkongsi ilmu dan idea di sini...



hmmm...
selamat berkongsi juga... Very Happy

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by adambikers on Sun 10 Apr - 16:58

hye ziera... saya adam.. selamat berkenalan Razz

pot.. kasik up SOP zzrianz satu kaliiii..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Sun 10 Apr - 17:47

adambikers wrote:hye ziera... saya adam.. selamat berkenalan Razz

pot.. kasik up SOP zzrianz satu kaliiii..

selamat berkenalan juga..

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by Guest on Mon 11 Apr - 10:59

Vanakam Shazira..... lepas nih boleh ambik gambo family zzrianz utuk penutup tahun 2011.... macam kek majalah sekolah tu........

opps lupa lak nak pekenalkan diri... nama cek Zam @ Ghimeh... kekadang kenkawan pagge Remy ...kekadang pangge Azroy... asal... ahh malu aarr nak cakap....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by noname83 on Mon 11 Apr - 11:14

ZAM@GHIMEH wrote:Vanakam Shazira..... lepas nih boleh ambik gambo family zzrianz utuk penutup tahun 2011.... macam kek majalah sekolah tu........

opps lupa lak nak pekenalkan diri... nama cek Zam @ Ghimeh... kekadang kenkawan pagge Remy ...kekadang pangge Azroy... asal... ahh malu aarr nak cakap....
Farouk Gagak Hitam xde ke??? Very Happy Very Happy Very Happy

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by mat zzr on Mon 11 Apr - 12:12

ZAM@GHIMEH wrote:Vanakam Shazira..... lepas nih boleh ambik gambo family zzrianz utuk penutup tahun 2011.... macam kek majalah sekolah tu........

opps lupa lak nak pekenalkan diri... nama cek Zam @ Ghimeh... kekadang kenkawan pagge Remy ...kekadang pangge Azroy aka Boyroy... asal... ahh malu aarr nak cakap....

tak yah malu laaa...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by jimf on Mon 11 Apr - 12:41

ZAM@GHIMEH wrote:Vanakam Shazira..... lepas nih boleh ambik gambo family zzrianz utuk penutup tahun 2011.... macam kek majalah sekolah tu........

opps lupa lak nak pekenalkan diri... nama cek Zam @ Ghimeh... kekadang kenkawan pagge Remy ...kekadang pangge Azroy... asal... ahh malu aarr nak cakap....

apasal tagline intro ko dah tukar ni?
lain mcm pulak bunyi tu...
mentang2 pakai fazer skrg, intro pun dah tukar?...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by ziex69 on Mon 11 Apr - 14:59

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari shazira1990 cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di Restoran Darul Ehsan kat Sec 13 Shah Alam setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


bounce bounce Majulah ZZRianz untuk negara bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by kudud on Mon 11 Apr - 15:48

terima kasih abgPOTZ!!! Wink

hai syazira, I mmg minat kat eira shazira.. scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by faizal_bulat on Mon 11 Apr - 15:59

kudud wrote:terima kasih abgPOTZ!!! Wink

hai syazira, I mmg minat kat eira shazira.. scratch


asal nama pompuan jer , stim.. terus tukar pronounce jadi I, U... nyampes..


faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by jimf on Mon 11 Apr - 16:58

kudud wrote:terima kasih abgPOTZ!!! Wink

hai syazira, I mmg minat kat eira shazira.. scratch

bukan Ummi Shazzera ke?... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by Apai on Mon 11 Apr - 17:09

Selamat berkenalan Sha....! panggilan manja I...Apai.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by furqaan on Mon 11 Apr - 17:11

Apai wrote:Selamat berkenalan Sha....! panggilan manja I...Apai.... Razz

kot2 .. dapat pi desaru ... teros kena kerat AP tue ... What a Face

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by Amm on Mon 11 Apr - 17:20

harap semua kembali ke pangkal jalan......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by jimf on Mon 11 Apr - 17:24

Amm wrote:harap semua kembali ke pangkal jalan......

sabor pak... lagi 5 min leh balik dah...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by Amm on Mon 11 Apr - 17:31

jimf wrote:
Amm wrote:harap semua kembali ke pangkal jalan......

sabor pak... lagi 5 min leh balik dah...

kudud, jimf bagi nasihat tu...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by Sponsored content Today at 18:51


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum