Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by kudud on Thu 3 Mar - 10:02

Raziskov wrote:
kudud wrote:salam allzz.. da pagi ker...
uhk, nak kena buat ghoji lah ceni... drunken

dude..barang baru pun kena minum ghoji gak ke?.. Suspect
silo bantu...


sekian

aduh, terdodok den kono smash ngan otai ceni, x leh nak ckp papo dah..
ghoji ni utk kesehatan la bang, xkigho la barang baru ka lamo ka..chaitt!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Vistana1 on Thu 3 Mar - 10:07

Raziskov wrote:
Vistana1 wrote:

Ghoji tu apa?? Sila bantu.......

angkel Vis..org korea mmg tak pakai goji ni..
saya pun tak tau amende ghoji ni..
tapi kudud cakap..bila lepas minum goji ni..
pumping 2-2 tangan kat belakang... Very Happy

sekian

Ohh...ada benda2 macam ni yaa....nak buat macam mana........permintaan orang rumah......

Kamal....x pernah cuba gambir ni.......sebab x pernah kena komplen.....

Aku ni....nafsu orang Melayu Bugis...lain laaa ada keturunan Pakistan, Bangladesh atau Sri Lanka.....kuat main.......................................... Twisted Evil

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Adik Kecil on Thu 3 Mar - 10:08

furqaan wrote:ada gak artis kat sini ...tak sangka selama nie teman berTTS dgn artis ...eerrkk mcamana tak perasan nie ..


kena kutuk lagi aku...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Vistana1 on Thu 3 Mar - 10:09

kudud wrote:
Raziskov wrote:
kudud wrote:salam allzz.. da pagi ker...
uhk, nak kena buat ghoji lah ceni... drunken

dude..barang baru pun kena minum ghoji gak ke?.. Suspect
silo bantu...


sekian

aduh, terdodok den kono smash ngan otai ceni, x leh nak ckp papo dah..
ghoji ni utk kesehatan la bang, xkigho la barang baru ka lamo ka..chaitt!!

Kudud bukan keturunan...dada berbulu atau lengan berbulu kan............????

Keturunan macam ni kuat ..........tanya Ghimeh.....tengok tangan dia.......

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by nawza on Thu 3 Mar - 10:11

As Salam...

sajo nak menyolit jo....utk abg hailstana..mmg sosuwai...laaa klau minum ghoji..! utk kesihatan..dan tenago...x cayo..tanyo mak neneng tokan bosar merangkap dealer..sg. potani... Twisted Evil ! tapi klau org x biaso..bleh sakit kopalo... Laughing

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Adik Kecil on Thu 3 Mar - 11:13

aii..terus sonyap...poie beghak lagi baik

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by mat zzr on Thu 3 Mar - 11:13

mak aiiiii...harga vs condition,,,tak balance...

[You must be registered and logged in to see this link.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Adik Kecil on Thu 3 Mar - 11:15

tu pasal la aku nak kawtim rm2k yang kat kulim tu....ada brani

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Raziskov on Thu 3 Mar - 11:16

mat zzr wrote:mak aiiiii...harga vs condition,,,tak balance...

[You must be registered and logged in to see this link.]

belum fully restore tu boss... Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by ziex69 on Thu 3 Mar - 11:24

kalo yang ni berbaloi tak ngan harga? tingin plak rasa nak wat restoran

[You must be registered and logged in to see this link.]

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by mat zzr on Thu 3 Mar - 11:41

ziex69 wrote:kalo yang ni berbaloi tak ngan harga? tingin plak rasa nak wat restoran

[You must be registered and logged in to see this link.]

kalau boleh nego sampai RM1800...kira ok tu...tapi jauh plak nak angkat dgn lori...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by mat zzr on Thu 3 Mar - 11:42

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:mak aiiiii...harga vs condition,,,tak balance...

[You must be registered and logged in to see this link.]

belum fully restore tu boss... Razz Razz

sekian

dah restore jadi RM6000 la...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by kudud on Thu 3 Mar - 11:49

mat zzr wrote:
ziex69 wrote:kalo yang ni berbaloi tak ngan harga? tingin plak rasa nak wat restoran

[You must be registered and logged in to see this link.]

kalau boleh nego sampai RM1800...kira ok tu...tapi jauh plak nak angkat dgn lori...

lg 2ratos tu buat kos angkut, okla la tu bang mat.. ape lg, beli lah wat koleksi.. Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Guest on Thu 3 Mar - 11:55

Vistana1 wrote:
Raziskov wrote:
Vistana1 wrote:

Ghoji tu apa?? Sila bantu.......

angkel Vis..org korea mmg tak pakai goji ni..
saya pun tak tau amende ghoji ni..
tapi kudud cakap..bila lepas minum goji ni..
pumping 2-2 tangan kat belakang... Very Happy

sekian

Ohh...ada benda2 macam ni yaa....nak buat macam mana........permintaan orang rumah......

Kamal....x pernah cuba gambir ni.......sebab x pernah kena komplen.....


Aku ni....nafsu orang Melayu Bugis...lain laaa ada keturunan Pakistan, Bangladesh atau Sri Lanka.....kuat main.......................................... Twisted Evil

tak main la ghoji @ gambir ni....org pakai urut minyak bijan jer pepagi.... baru strong, kemangkak and lentik... kepuasan terjamin.....hehehehehe

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by kamalia on Thu 3 Mar - 12:02

minyak bijan?
biasa pakai Tancho je.. Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by fie on Thu 3 Mar - 12:03

salam,..
pagi..
nak minta pendapat...
zzr 250 yg lama..tu masih xditukar nama oleh pmilik baru...sehingga kini xdpt dihubungi..pendapat saya nak report polis utk elak saman n kenderaan disalah guna contoh merompak dll...

ape pendapat anda semua...
sekian terima kasih..


fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Guest on Thu 3 Mar - 12:20

kamalia wrote:minyak bijan?
biasa pakai Tancho je.. Razz

tancho utk kasi lebat bulu laa....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Dinz on Thu 3 Mar - 12:22

ziex69 wrote:kalo yang ni berbaloi tak ngan harga? tingin plak rasa nak wat restoran

[You must be registered and logged in to see this link.]

Eli tengah repair. Yang ni nak amik lagi.. banyak duit belen ke jual motor ari tu...?

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by kudud on Thu 3 Mar - 12:23

fie wrote:salam,..
pagi..
nak minta pendapat...
zzr 250 yg lama..tu masih xditukar nama oleh pmilik baru...sehingga kini xdpt dihubungi..pendapat saya nak report polis utk elak saman n kenderaan disalah guna contoh merompak dll...

ape pendapat anda semua...
sekian terima kasih..


DOC-da try suma cara utk kontek mamat tu ker? p umah dier,tepon org tua dia,pehtu try cek ade saman ke dak, isk naya la ceni..
kalo xde xara gak, report ja, da bg muka, xnak amik peluang dgn betul plak, org ceni yg teman hangin ni..(sebek da kawen, kurg skit rsa marah tu Smile )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Adik Kecil on Thu 3 Mar - 12:24

fie wrote:salam,..
pagi..
nak minta pendapat...
zzr 250 yg lama..tu masih xditukar nama oleh pmilik baru...sehingga kini xdpt dihubungi..pendapat saya nak report polis utk elak saman n kenderaan disalah guna contoh merompak dll...

ape pendapat anda semua...
sekian terima kasih..


nak report camne bang?....tanya lawyerlah

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Guest on Thu 3 Mar - 12:25

fie wrote:salam,..
pagi..
nak minta pendapat...
zzr 250 yg lama..tu masih xditukar nama oleh pmilik baru...sehingga kini xdpt dihubungi..pendapat saya nak report polis utk elak saman n kenderaan disalah guna contoh merompak dll...

ape pendapat anda semua...
sekian terima kasih..


ini kes mcm moto lama aku RG Sport.... abg den jual kat mamat mana ntah ... ada ler saman 7-8 keping..so utk settel masalah saman nih kito kena poi kek JPJ kasi daftar lupus itu motot.. abih cerita..kekekeke tapi nasibla si mamat owner baru tu.. takleh renew roadtax lagi....lepas ni kompom dia akan cari kita balik..

ko jual kat mamat Iran ko... den dulu sbb susah sgt nak cari owner lama, den jual kat mamat Iran.. abih cerito...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by ali@kudid on Thu 3 Mar - 12:26

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:xder sot ride ke hujung mggu ni?

sot ride ke klawang & karak tiap2 minggu ado oncik bulat...
tp dayride kl/pen/kl kena tuggu kudid kawen lak...

bang long, awt jauh sgt smpi ke penang plak?

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by ali@kudid on Thu 3 Mar - 12:26

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:xder sot ride ke hujung mggu ni?

sot ride ke klawang & karak tiap2 minggu ado oncik bulat...
tp dayride kl/pen/kl kena tuggu kudid kawen lak...





bang long, awt jauh sgt smpi ke penang lak? scratch


Last edited by ali@kudid on Thu 3 Mar - 12:27; edited 1 time in total

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Dinz on Thu 3 Mar - 12:27

fie wrote:salam,..
pagi..
nak minta pendapat...
zzr 250 yg lama..tu masih xditukar nama oleh pmilik baru...sehingga kini xdpt dihubungi..pendapat saya nak report polis utk elak saman n kenderaan disalah guna contoh merompak dll...

ape pendapat anda semua...
sekian terima kasih..


Doc, selain dr no tel, ada alamat ke atau kau tau tempat kerja dia ke?

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by ziex69 on Thu 3 Mar - 12:33

ZAM@GHIMEH wrote:ini kes mcm moto lama aku RG Sport.... abg den jual kat mamat mana ntah ... ada ler saman 7-8 keping..so utk settel masalah saman nih kito kena poi kek JPJ kasi daftar lupus itu motot.. abih cerita..kekekeke tapi nasibla si mamat owner baru tu.. takleh renew roadtax lagi....lepas ni kompom dia akan cari kita balik..


kalo nak lupus kena bawak geran skali kan? Fie geran tu ada kat saper?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 70 - Zaman remaja 70an.. (2 March 2011)

Post by Sponsored content Today at 4:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum