Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Raziskov on Tue 31 May - 11:19

VERSION 82 - [You must be registered and logged in to see this link.]

OK...BERKENAAN PERANCANGAN ZZRIANZ 2011..

Tarikh yg dicadangkan setakat ini : 25 JUNE 2011
Venue : AIR TENANG RESORT, Lorong Chemperoh Satu, Kg. Janda Baik, 28750 Bentong, Pahang , MALAYSIA.

Family yg akan hadir :
1- Ajiskov - 3 pax - Riverside Deluxe
2-
3-
4-



sekian


Last edited by Raziskov on Tue 31 May - 12:09; edited 2 times in total

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Tue 31 May - 11:27

lalaalalalalaalalalalalalallaalalaa

no 1 lalalaalalalaalalaalalalalalaalalaa

mesti semua org tgh main soleee soleeee ni

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by hi-wayMAN on Tue 31 May - 11:29

salam solle solle gak lah...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ariff908 on Tue 31 May - 11:49

no.3

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Tue 31 May - 11:56

ariff908 wrote:no.3

seminggu dia bujang...mlm ni xde sesapa booking ke nyahh... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Raziskov on Tue 31 May - 11:57

OK...BERKENAAN PERANCANGAN ZZRIANZ 2011..

Tarikh yg dicadangkan setakat ini : 25 JUNE 2011
Venue : AIR TENANG RESORT, Lorong Chemperoh Satu, Kg. Janda Baik, 28750 Bentong, Pahang , MALAYSIA.

Setelah membuat short discussion masa TTS minggu lepas...pegawai pemasaran resort telah memberi quotation untuk penginapan..di sini saya lampirkan room rate utk resort ini.
Setiap keluarga boleh la memilih jenis2 bilik yg dikehendaki berdasarkan jumlah keluarga yg akan dibawa nnt.
Untuk makanan dan aktiviti masih lagi dibincangkan bersama resort dan akan diupdates dari masa ke semasa.
Maybe kita boleh buat bayaran ikut kepala untuk bilik,makanan dan aktiviti sekali..tgk la mcm mane nnt...insyallah pihak pengurusan resort boleh bagi harga murah dari harga yg diquote...tu janji pegawai pemasarana la....hehehee
Yang penting kita kena tau berapa keluarga yg akan join utk memudahkan pihak resort menyediakan bilik,makanan dan aktiviti.

[You must be registered and logged in to see this image.]

So..pendaftaran boleh la dibuat bermula hari ini..dan insyallah saya akan dapatkan pegawai pemasaran utk menjawab soklan2 saudara di sini...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 31 May - 12:03

Kalau booking melalui ah zam leisure & tours mesti dapat free gift.....sabun coceng Dan tuala basahan......hehehe.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Tue 31 May - 12:12

ZAM@GHIMEHV wrote:Kalau booking melalui ah zam leisure & tours mesti dapat free gift.....sabun coceng Dan tuala basahan......hehehe.....

bang... kalu dh bawa famili, nk buek po sabun coceng laiiii...
kasi simpan maso poi batam leh?.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Tue 31 May - 12:14

Ajis, pelan lakar kedudukan chalet tu ado tak? Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Raziskov on Tue 31 May - 12:32

jimf wrote:Ajis, pelan lakar kedudukan chalet tu ado tak? Very Happy

takdo..
tapi pegawai pemasaran cakap buleh tgk kat fesbuk...
taip jor air tenang resort...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Tue 31 May - 12:33

ni gambo2 yg sompek den chiluk dari mukobuku ayor tenang...
menarik gak...

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by faizal_bulat on Tue 31 May - 12:33

nk juin gak la.. tp bujang... bole ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Dinz on Tue 31 May - 12:38

Raziskov wrote:Family yg akan hadir :
1- Ajiskov - 3 pax - Riverside Deluxe

Den pun nak yang samo macam kau Jis.

Janji bilik ayor kek dalam bilik dan pastikan tak ado orang buleh skodeng . Dongar cerita, ramai yg dah praktis cara cara skodeng masa kek Desaru..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Tue 31 May - 12:41

nak bagi cadangan satu laa...
hari tu maso tts, tuan tanah ado cakap, bilik2 atau chalet2 tu besar2 belako..
kebanyakan bentuk umah, dan dalam umah ado bilik2... ado yg 2 bilik, ado 3 bilik, ado 4 bilik dan sebagainya..
silo rujuk jenis2 rumah yg abailebel ket posting ajis tu.
Kemudian kalu raso nk seleso, pilih laaa rumah mano yg berkenan dan ajak laa mano2 kawan yg raso seleso utk duk sekali..
Contoh, rumah tulip harga RM250. Ada 5 katil kat Hall, kemudian ada 4 katil dlm 2 bilik asing. Total 9 org. Jadi, kalu keluarga 5 org leh ambik hall tu, pehtu join laa 2 couple ambik 2 bilik lagi tu. So, RM250 bahagi laa 9 org...
Camtu laa citer nya.

Bagi den, besar kemungkinan den ambik Jenjarum 1 atau 2 tu...cukup laa utk famili den 5 org...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by faizal_bulat on Tue 31 May - 12:59

wau aktiviti2 yg dijalankan selain karoke? kekekeke

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ariff908 on Tue 31 May - 13:00

jimf wrote:
ariff908 wrote:no.3

seminggu dia bujang...mlm ni xde sesapa booking ke nyahh... Razz

den tak do dibooking sesapo..sminggu ni den mencaghi mangso yo.. Twisted Evil

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ariff908 on Tue 31 May - 13:02

den booking jis 2 pax.riverside 1..sonang den nak terjun tiruk dari dalam chalet

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Tue 31 May - 13:41

Ajis, kasi aktifkan topic famili day Janda Baik ni...
nti sonang nk keep track booking diaorg ni..
kalu ket sini mau poning nk scrolll topic by topic

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Vistana1 on Tue 31 May - 13:46

Aku join...buat masa ni confirm sorang pergi.....masukkan nama aku......

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Raziskov on Tue 31 May - 13:53

jimf wrote:Ajis, kasi aktifkan topic famili day Janda Baik ni...
nti sonang nk keep track booking diaorg ni..
kalu ket sini mau poning nk scrolll topic by topic

ekau la aktifkan Jimf..
den dah kono banned ngan Admin sbb ado percubaan nak sontot dio ari tu... Laughing

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by adambikers on Tue 31 May - 14:04

bang ngah..

aku nak join gak..
nak pegi 2 org takkan nak tempah 2 bilik.. rabak poket ooo.. camne ni.. ishkkkkk

pale

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Tue 31 May - 14:04

Raziskov wrote:
ekau la aktifkan Jimf..
den dah kono banned ngan Admin sbb ado percubaan nak sontot dio ari tu... Laughing

sekian

mcm cilako... patut laa den nengok admin manjo semacam ajo dgn den sehari duo ni...ala2 cari pelindungan kot.. Razz

ok...geng sila rujuk sini utk menyertai program famili day zzrianz ok..

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Raziskov on Tue 31 May - 16:07

aikkk..bila dah ade thread family day sumo senyap jer..
ari tu bukan main laie tanyo mcm2... Suspect

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Tue 31 May - 16:12

Raziskov wrote:aikkk..bila dah ade thread family day sumo senyap jer..
ari tu bukan main laie tanyo mcm2... Suspect

sekian

biaso laaa ajis... maneger2 ket sini mmg suko buli kuli mcm kito ni..
suruh buek tu buek ni...pehtu sonyap...
jom kita join famili day kat batam laaa... sano lai meriah... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by kudud on Tue 31 May - 16:12

pig

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Sponsored content Today at 17:33


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum