DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by ni_juan82 on Thu 27 Jan - 12:43

saudara Ghimeh, moto adam dah ade buyer...die dah deal ngan saye td..kalo bayer tu tak down deposit ari ni die nak saya pukul bayer tu...kalo nak deal kan mamat potentiol buyer yg call ah zam td..moto saya masih available...harga bukak 6K negro punyer...moto cempion sbb mane ade moto naik lori..moto saya pernah...betapa tingginye martabat moto saye berbanding lori tu pd waktu itu...huhuhu...

dam tompang borak jap yer...utk kebaikan bersama...kekekeke

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by Guest on Thu 27 Jan - 12:50

ni_juan82 wrote:saudara Ghimeh, moto adam dah ade buyer...die dah deal ngan saye td..kalo bayer tu tak down deposit ari ni die nak saya pukul bayer tu...kalo nak deal kan mamat potentiol buyer yg call ah zam td..moto saya masih available...harga bukak 6K negro punyer...moto cempion sbb mane ade moto naik lori..moto saya pernah...betapa tingginye martabat moto saye berbanding lori tu pd waktu itu...huhuhu...

dam tompang borak jap yer...utk kebaikan bersama...kekekeke

huh.. moto naik lori jgn disebut.. den sensitip...
err betul ke moto naik lori tinggi darjatnye....klu centu moto den lagi le tinggi darjatnye.. sbb naik lori 10 tan...jaug pulak tu.. dari Gua musang sampai jln kebun...

Nijuan.. nomo ada kat last post.. tepon jer mamat tu.. Aznor namenye klu tak silap..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by kudud on Thu 27 Jan - 12:51

yah, yg penting ah zam tu dpt % ja, len2 bkn nak kira sgt pun, itu ahZam byk mau tulun kawan2 punya..ang p la kol bro tu juan, mna tau sangkut kan.. (aku xnak pape pun, dpt oblong sketul pun jd laa)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by adambikers on Thu 27 Jan - 14:05

moto saya dah terjual dah..

sebak plak rasa sbb dah banyak yg tumpas kat moto tu.. harap owner baru akan jaga sebaik yg aku jaga, berdarah pendekar dan pantang mengalah..

Sad Sad Sad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by jimf on Thu 27 Jan - 14:23

ni_juan82 wrote:saudara Ghimeh, moto adam dah ade buyer...die dah deal ngan saye td..kalo bayer tu tak down deposit ari ni die nak saya pukul bayer tu...kalo nak deal kan mamat potentiol buyer yg call ah zam td..moto saya masih available...harga bukak 6K negro punyer...moto cempion sbb mane ade moto naik lori..moto saya pernah...betapa tingginye martabat moto saye berbanding lori tu pd waktu itu...huhuhu...

dam tompang borak jap yer...utk kebaikan bersama...kekekeke

ni NJ ke sya?
mesti sya silap login lagi..psl zzr tu moto sya.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by mat zzr on Thu 27 Jan - 14:46

ZAM@GHIMEH wrote:
ni_juan82 wrote:saudara Ghimeh, moto adam dah ade buyer...die dah deal ngan saye td..kalo bayer tu tak down deposit ari ni die nak saya pukul bayer tu...kalo nak deal kan mamat potentiol buyer yg call ah zam td..moto saya masih available...harga bukak 6K negro punyer...moto cempion sbb mane ade moto naik lori..moto saya pernah...betapa tingginye martabat moto saye berbanding lori tu pd waktu itu...huhuhu...

dam tompang borak jap yer...utk kebaikan bersama...kekekeke

huh.. moto naik lori jgn disebut.. den sensitip...
err betul ke moto naik lori tinggi darjatnye....klu centu moto den lagi le tinggi darjatnye.. sbb naik lori 10 tan...jaug pulak tu.. dari Gua musang sampai jln kebun...

Nijuan.. nomo ada kat last post.. tepon jer mamat tu.. Aznor namenye klu tak silap..

esok lusa dah nak pi ride...citer naik lori plak...aku mmg fobia dgn lori ni...tak pasal pasal aku kena tumpang breadman lagi.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by ni_juan82 on Thu 27 Jan - 14:54

jimf wrote:
ni_juan82 wrote:saudara Ghimeh, moto adam dah ade buyer...die dah deal ngan saye td..kalo bayer tu tak down deposit ari ni die nak saya pukul bayer tu...kalo nak deal kan mamat potentiol buyer yg call ah zam td..moto saya masih available...harga bukak 6K negro punyer...moto cempion sbb mane ade moto naik lori..moto saya pernah...betapa tingginye martabat moto saye berbanding lori tu pd waktu itu...huhuhu...

dam tompang borak jap yer...utk kebaikan bersama...kekekeke

ni NJ ke sya?
mesti sya silap login lagi..psl zzr tu moto sya.. Razz

alert btol la abg2 kat sini...tapi kali nni bukan cobaan...ni nijuan yg nama sebenar...huhuh..

nnt aku call mamat aznor tu..

tq all..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by syd on Thu 27 Jan - 15:19

jimf wrote:
ni_juan82 wrote:saudara Ghimeh, moto adam dah ade buyer...die dah deal ngan saye td..kalo bayer tu tak down deposit ari ni die nak saya pukul bayer tu...kalo nak deal kan mamat potentiol buyer yg call ah zam td..moto saya masih available...harga bukak 6K negro punyer...moto cempion sbb mane ade moto naik lori..moto saya pernah...betapa tingginye martabat moto saye berbanding lori tu pd waktu itu...huhuhu...

dam tompang borak jap yer...utk kebaikan bersama...kekekeke

ni NJ ke sya?
mesti sya silap login lagi..psl zzr tu moto sya.. Razz

hehehe....

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by kamalia on Fri 28 Jan - 14:39

syd wrote:
jimf wrote:
ni_juan82 wrote:saudara Ghimeh, moto adam dah ade buyer...die dah deal ngan saye td..kalo bayer tu tak down deposit ari ni die nak saya pukul bayer tu...kalo nak deal kan mamat potentiol buyer yg call ah zam td..moto saya masih available...harga bukak 6K negro punyer...moto cempion sbb mane ade moto naik lori..moto saya pernah...betapa tingginye martabat moto saye berbanding lori tu pd waktu itu...huhuhu...

dam tompang borak jap yer...utk kebaikan bersama...kekekeke

ni NJ ke sya?
mesti sya silap login lagi..psl zzr tu moto sya.. Razz

hehehe....

ko tak soh adam pukul potential buyer ko semalam ke???
aku kena balik awl, sbb takot nijuan betukar jadi raksaksa..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by jimf on Fri 28 Jan - 14:45

tapi raksasa ni pandai main gitar la kamal... hati ado taman punyo... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by syd on Fri 28 Jan - 16:24

kamalia wrote:
syd wrote:
jimf wrote:
ni_juan82 wrote:saudara Ghimeh, moto adam dah ade buyer...die dah deal ngan saye td..kalo bayer tu tak down deposit ari ni die nak saya pukul bayer tu...kalo nak deal kan mamat potentiol buyer yg call ah zam td..moto saya masih available...harga bukak 6K negro punyer...moto cempion sbb mane ade moto naik lori..moto saya pernah...betapa tingginye martabat moto saye berbanding lori tu pd waktu itu...huhuhu...

dam tompang borak jap yer...utk kebaikan bersama...kekekeke

ni NJ ke sya?
mesti sya silap login lagi..psl zzr tu moto sya.. Razz

hehehe....

ko tak soh adam pukul potential buyer ko semalam ke???
aku kena balik awl, sbb takot nijuan betukar jadi raksaksa..

Sya nmpak Kamal yg nk bertukar jadi Giant Octopus smalam..hahahaha. Nijuan dah sploh kali urut dada, Sya dah doploh kali menguap.
Pastu kami lepak dengan Adam semalam. Dia kata potential buyer dia nak join ride esok....

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by jimf on Fri 28 Jan - 17:45

syd wrote:Sya nmpak Kamal yg nk bertukar jadi Giant Octopus smalam..hahahaha. Nijuan dah sploh kali urut dada, Sya dah doploh kali menguap.
Pastu kami lepak dengan Adam semalam. Dia kata potential buyer dia nak join ride esok....

kamal...next punya world cup, tolong predict sapa menang pls..
aku nk betting ni (harap2 leh untung besau nk beli GTR)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by adambikers on Fri 28 Jan - 18:30

syd wrote:
kamalia wrote:
syd wrote:
jimf wrote:
ni_juan82 wrote:saudara Ghimeh, moto adam dah ade buyer...die dah deal ngan saye td..kalo bayer tu tak down deposit ari ni die nak saya pukul bayer tu...kalo nak deal kan mamat potentiol buyer yg call ah zam td..moto saya masih available...harga bukak 6K negro punyer...moto cempion sbb mane ade moto naik lori..moto saya pernah...betapa tingginye martabat moto saye berbanding lori tu pd waktu itu...huhuhu...

dam tompang borak jap yer...utk kebaikan bersama...kekekeke

ni NJ ke sya?
mesti sya silap login lagi..psl zzr tu moto sya.. Razz

hehehe....

ko tak soh adam pukul potential buyer ko semalam ke???
aku kena balik awl, sbb takot nijuan betukar jadi raksaksa..

Sya nmpak Kamal yg nk bertukar jadi Giant Octopus smalam..hahahaha. Nijuan dah sploh kali urut dada, Sya dah doploh kali menguap.
Pastu kami lepak dengan Adam semalam. Dia kata potential buyer dia nak join ride esok....

dah beli la sya moto tu.. bukan jadi potential buyer dah, jadi potential racer..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by ziex69 on Wed 2 Feb - 12:00

Dah boleh




ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by adambikers on Mon 7 Feb - 13:57

dah bole dah..

lama dh jual, owner baru pon dah ride smpi ke penang ngan johor

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAF1 untuk didagangkan (hanya pada mereka yang tahu menjaga nyer) rege dah jatuh ke 6k

Post by Sponsored content Today at 19:35


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum