Aktiviti Futsat

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ariff908 on Fri 18 Feb - 10:08

JIM x de kot mlm ni.dia balik kuantan...tp kawan2 yg lain jgn x dtg plak..smgt eric cantona aku dah dtg nih..

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ManCaL on Fri 18 Feb - 12:23

xxx wrote:

time: 12 - 1am
venue: extreme park futsal
bayaran: rm10 sorang..


list:
1-xxx kegawatan ekonomi...
2-kudud
3-ni_juan
4-kamaliana
5- JERman xtau lagi : (alasan kasut nike den dh koyak rabak..)

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jimf on Fri 18 Feb - 14:42

ariff908 wrote:JIM x de kot mlm ni.dia balik kuantan...tp kawan2 yg lain jgn x dtg plak..smgt eric cantona aku dah dtg nih..

salam.... den dah lik KL... minggu lopaih endurance KL/PEN/KL..
semlm den endurance KL/Kuantan/KL pulak..
tak larat badan...mmg besar kemungkinan den tak dapat sepak kudud mlm ni...
maaf...harap maklong...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Fri 18 Feb - 15:03

cheh, buek malu o dongan orang mudo, mcm2 alasan dibagi set2 bangko ni, kalo berani-terasa diri tu mudo laei, mai la main weh!! xdo la kasut koyak ko, endurance ko, keratan akbar ka dll lah... Razz
mna kak.sidah ni, lamo x nmok kat topik bersokan ni Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ariff908 on Fri 18 Feb - 15:03

ManCAL wrote:xxx wrote:

time: 12 - 1am
venue: extreme park futsal
bayaran: rm10 sorang..


list:
1-xxx kegawatan ekonomi...
2-kudud
3-ni_juan
4-kamaliana
5- JERman xtau lagi : (alasan kasut nike den dh koyak rabak..)
6.-arip Cantona

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by eizu_er6f on Fri 18 Feb - 16:15

ManCAL wrote:xxx wrote:

time: 12 - 1am
venue: extreme park futsal
bayaran: rm10 sorang..


list:
1-xxx kegawatan ekonomi...
2-kudud
3-ni_juan
4-kamaliana
5- JERman xtau lagi : (alasan kasut nike den dh koyak rabak..)
6. Arip Cantona
7. Sir Eizu Ferguson (datang bg nasihat n marah2 sape yg kaki bangku)

eizu_er6f

Posts : 84
Join date : 29/11/2010
Location : Hulu Langat - Cyber 017-2121499 eizuazwandi@yahoo.com

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ariff908 on Fri 18 Feb - 17:05

eizu_er6f wrote:
ManCAL wrote:xxx wrote:

time: 12 - 1am
venue: extreme park futsal
bayaran: rm10 sorang..


list:
1-xxx kegawatan ekonomi...
2-kudud
3-ni_juan
4-kamaliana
5- JERman xtau lagi : (alasan kasut nike den dh koyak rabak..)
6. Arip Cantona
7. Sir Eizu Ferguson (datang bg nasihat n marah2 sape yg kaki bangku)

Ajak la unkel fie tu skali

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ali@kudid on Fri 18 Feb - 17:11

mlm ni den pun xdpt nk menghadirkan diri atas sebab2 yg xdpt dielakkan..

sekian..

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ariff908 on Fri 18 Feb - 17:13

apa ni ali..x main plak..takde2..turun jugak! ada awek nak turun tau mlm ni..he he

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Apai on Fri 18 Feb - 17:26

kudud wrote:cheh, buek malu o dongan orang mudo, mcm2 alasan dibagi set2 bangko ni, kalo berani-terasa diri tu mudo laei, mai la main weh!! xdo la kasut koyak ko, endurance ko, keratan akbar ka dll lah... Razz
mna kak.sidah ni, lamo x nmok kat topik bersokan ni Very Happy

seb bek aku rase diri aku dah tua...tak main putsal tak kena tiaw dgn kudud yg garang ni! Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Fri 18 Feb - 17:34

Apai wrote:
kudud wrote:cheh, buek malu o dongan orang mudo, mcm2 alasan dibagi set2 bangko ni, kalo berani-terasa diri tu mudo laei, mai la main weh!! xdo la kasut koyak ko, endurance ko, keratan akbar ka dll lah... Razz
mna kak.sidah ni, lamo x nmok kat topik bersokan ni Very Happy

seb bek aku rase diri aku dah tua...tak main putsal tak kena tiaw dgn kudud yg garang ni! Laughing

sila semak semula-ni nak kena tiaw dgn kudud la ni jwbnyer Razz Razz Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by sagop on Fri 18 Feb - 21:32

ada main pusat ka?

sagop

Posts : 14
Join date : 01/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by faizal_bulat on Fri 18 Feb - 21:51

ado cikgu...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by faizal_bulat on Mon 21 Feb - 15:38

mgu ni ado putsol x? sila bantu..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jimf on Mon 21 Feb - 16:09

kalu ado sirap bandung den insyallah turun... Very Happy
tapi kalu poi ride banjaran titiwangsa sabtu (26hb) tu, makno den tak turun laaaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Mon 21 Feb - 16:11

itu laa, ghasonyo mggu ni mmg xde, ramai poei ride ni scratch den nak kono blk kmpg..tp kalo ado yg nak gak main, kobakan la kek den..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jimf on Mon 21 Feb - 16:13

kudud wrote:itu laa, ghasonyo mggu ni mmg xde, ramai poei ride ni scratch den nak kono blk kmpg..tp kalo ado yg nak gak main, kobakan la kek den..

sojak somonjak ni dah pandai lak balik kpg...konpius den... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by furqaan on Mon 21 Feb - 16:19

kena amik ati mentua laa ... kang dikata menantu antu lak ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Mon 21 Feb - 16:23

flower ...................

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Raziskov on Mon 21 Feb - 18:23

dud..
sya kim salam ngan pak long ko ..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Amm on Tue 22 Feb - 0:32

kudud wrote:..tp kalo ado yg nak gak main, kobakan la kek den..

Hishhh...takkan aku nak main kena kobakan kek ekau.....aprararara......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jimf on Wed 23 Feb - 16:58

amm...kalu nk main "tuttt" kena bayor seploh hinggit jugak ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ariff908 on Wed 23 Feb - 17:36

Dud, minggu ni aku gantung boot hingga tarikh yang akan diberitahu kelak..sekian

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by faizal_bulat on Wed 23 Feb - 20:59

semua kena hukuman gantung ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jimf on Fri 25 Feb - 11:58

so??? kompom xde futsal hari ni ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Sponsored content Today at 12:01


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum