Aktiviti Futsat

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Aktiviti Futsat

Post by kamalia on Fri 14 Jan - 8:34

sambung dari sini:

http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t266p400-jom-bersukan


XXX,
sempat lagi klu nak booking mlm ni.
kol sebelas mmg takde org nak main punya

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ariff908 on Fri 14 Jan - 9:24

xxx sila booking padang semantara tgh mndapat sambutan ni..sama2 la kita tolong jimf turunkan BP dia....(err jimf, agak2 terharu tak? Razz)

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Amm on Fri 14 Jan - 9:25

Mana la XXX ni...Kalo ghamei buking la.Kudud dah main golf... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Raziskov on Fri 14 Jan - 9:34

Cuba korang tipon Giant Shah Alam..
suh tgk2kan kat area2 guni beras tu...
ada XXX tak kat situ?....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by faizal_bulat on Fri 14 Jan - 9:40

tolong la lemak aku dh terkumpul ni...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Fri 14 Jan - 9:45

hoiii, betul ke nak main mlm ni?
coba korg wat senarai tgk, kalo ramai sblm kul10am ni, aku try kol, aku ni bkn blh dicabar, maklumla darah muda Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by xxx on Fri 14 Jan - 10:25

baiklah...aku g tanya skrg.......aku masih exam lagi..sory..lama x masuk...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jimf on Fri 14 Jan - 10:42

ariff908 wrote:xxx sila booking padang semantara tgh mndapat sambutan ni..sama2 la kita tolong jimf turunkan BP dia....(err jimf, agak2 terharu tak? Razz)

mmg terharu laa arip pasal xleh main ayor mlm ni.... Very Happy

(dpt main picit2 tekan2 air bandung pun jadi laaa... janji peluh... Razz )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by xxx on Fri 14 Jan - 11:01

dah buking dah...tapi kul 12....kul 11 mlm dah abis dah...

so,

acara: futsal
time: 12 - 1am
venue: extreme park futsal
bayaran: rm10 sorang..

kudud..ko kutip duit...heheehe

list:
1-xxx
2-kudud
3-ni_juan
4-kamaliana
5-mantoia(kalo xjd gak mggu ni,sy amat kecewa)
6-kudid
7-ajiss(paksaan)
8-jimf(paksaan jugak)
9-sagop ( insyaallah sampai)
10-tenukz
11-jerMAN
12-bongx
13-aripp kontona
14-
15-
16-

sapa nak pollow...tambah aja nama...

Razz Razz


Last edited by xxx on Fri 14 Jan - 11:08; edited 1 time in total

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Fri 14 Jan - 11:06

ko bia betul weh,kena tgk org dulu, suma x update pun,kalo xde org masak gak xckup tenaga nak main lain nnti, lg satu ko blanje je la nmpk gayanya Razz

haa, cepat suma, update list bwh ni, utk acara futsal :

1-xxx
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-



(aku ikut je, kalo ramai, aku cakONN, sekian)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by xxx on Fri 14 Jan - 11:09

kudud wrote:ko bia betul weh,kena tgk org dulu, suma x update pun,kalo xde org masak gak xckup tenaga nak main lain nnti, lg satu ko blanje je la nmpk gayanya Razz

haa, cepat suma, update list bwh ni, utk acara futsal :

1-xxx
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-



(aku ikut je, kalo ramai, aku cakONN, sekian)

kudud...kan ada lebih minggu lepas...aku mungkin x turun ni..esok aku exam....

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ali@kudid on Fri 14 Jan - 11:44

kudud wrote:ko bia betul weh,kena tgk org dulu, suma x update pun,kalo xde org masak gak xckup tenaga nak main lain nnti, lg satu ko blanje je la nmpk gayanya Razz

haa, cepat suma, update list bwh ni, utk acara futsal :

1-xxx
2-kudid (mane org len aka geng2 bangko ni?)
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-



(aku ikut je, kalo ramai, aku cakONN, sekian)

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ariff908 on Fri 14 Jan - 12:11

masuk nama aku ngan faizal

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by faizal_bulat on Fri 14 Jan - 13:07

ariff908 wrote:masuk nama aku ngan faizal

mekasih tuan pengurus... kekeke.. nk tumpang.. kekeke

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kamalia on Fri 14 Jan - 15:34

haa, cepat suma, update list bwh ni, utk acara futsal :

1-xxx
2-kudid (mane org len aka geng2 bangko ni?)
3-kamil
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-



kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Fri 14 Jan - 15:54

kamalia wrote:haa, cepat suma, update list bwh ni, utk acara futsal :

1-aripp
2-kudid (mane org len aka geng2 bangko ni?)
3-kamil
4-faizal_bulatz
5-
6-
7-
8-
9-
10-



ni jo ko yg berani mlm ni?
ingatan yer, pukol doblas, bkn seblas Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kamalia on Fri 14 Jan - 16:16

aku rasa adik adam tu nak main futsal mlm ni..
cuba tanya pak dinz.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Fri 14 Jan - 16:19

adam bg ke dia main? sbb tu dia x bwk g court aritu, takut adik dia nak main.. uhk, lama x nmpk adam bersenam scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by faizal_bulat on Fri 14 Jan - 16:21

adam tu sapa? dgr bunyi dah jd dewa..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kamalia on Fri 14 Jan - 16:36

kudud,
ko soh kudid ajak hawa toron lah.
baru ramai yang toron nanti

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Fri 14 Jan - 16:40

isk, teman xnak lah, ganazz la dia tu tgk gaya bounce abes suma dikitainya kang

(xdola mal no dior,kalo ado blh gak, aritu xsempat nak kenal dalam2 Very Happy )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Amm on Fri 14 Jan - 17:17

Kalo Cak On, aku Cak off

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jimf on Fri 14 Jan - 18:11

berapa kerat aje yg kompom ni...
mau nafas kerbau kuar mlm ni....dah laa xde sirap bandung soda... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Amm on Fri 14 Jan - 20:55

jgn risau jimf,kalu orang sikit aku ghiso geng mude je.....orang tue macam ko stamina kuat... Smile
Sagop ngan Jo ada turun ka

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ali@kudid on Fri 14 Jan - 23:02

futsat ni kompom jd ke x ni?

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Sponsored content Today at 20:15


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum