Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by nawza on Tue 11 Jan - 10:51

Adik Kecil wrote:incik matzzr...

jual itu jaguh kat aku.....incik mat kurus tak cantik naik jaguh....jaguh ni utk org peghut boroi macam uncle nawza sahaja....

seirus buyer

apesal aku terbabit dlam drama minggu ini...aku nyer boroi...x sama ngan ajis...dan x sama ngan ghimeh...tapi ghimeh sama ngan man roti..dan adik kochik...yg bosarrr....huaa..haa...! Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kamalia on Tue 11 Jan - 10:52

mat zzr wrote:
kamalia wrote:mat,
bat zzr aku ada. tapi kena cas
tayar depan adik kecik ada.
spuket gigi empat puluh tujuh aku ada.

lampu HID pun ada; yang ni klu kamu nak aku jual lapan ratos je

kamal ...aku berminat nak beli batteri tu...walaupun kena cas....kat rumah aku ada bateri charger utk kereta dan motor..
no problem...

bila aku boleh ambil?..harga budak tadika udah ler...

ok mat,

esok Insya Allah aku bwk batt.
pree je.
kita jumpa mcm biasa lepas keje..




(kat karak)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Tue 11 Jan - 10:52

nawza wrote:
Adik Kecil wrote:incik matzzr...

jual itu jaguh kat aku.....incik mat kurus tak cantik naik jaguh....jaguh ni utk org peghut boroi macam uncle nawza sahaja....

seirus buyer

apesal aku terbabit dlam drama minggu ini...aku nyer boroi...x sama ngan ajis...dan x sama ngan ghimeh...tapi ghimeh sama ngan man roti..dan adik kochik...yg bosarrr....huaa..haa...! Twisted Evil

nasib baik aku tak terlibat dlm kes perut boroi ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Tue 11 Jan - 10:54

kamalia wrote:
mat zzr wrote:
kamalia wrote:mat,
bat zzr aku ada. tapi kena cas
tayar depan adik kecik ada.
spuket gigi empat puluh tujuh aku ada.

lampu HID pun ada; yang ni klu kamu nak aku jual lapan ratos je

kamal ...aku berminat nak beli batteri tu...walaupun kena cas....kat rumah aku ada bateri charger utk kereta dan motor..
no problem...

bila aku boleh ambil?..harga budak tadika udah ler...

ok mat,

esok Insya Allah aku bwk batt.
pree je.
kita jumpa mcm biasa lepas keje..




(kat karak)

kat karak?....kat amjal udah ler...dapat jugak aku belanje ko roti sardin+mee kari dgn holiks ais...takkan aku nak ambik pree jer..
so esok kita amjal...harap tak hujan ler...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 10:57

incik matzzr....

tyr tu ambik lah pree.....menyemak rumah den ajo....sapa la yang tinggal tak ambikambik aritu...tau tau dah upgrade moto...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 10:59

layak kah aku dapat roti sardin+mee kari dgn horlick ais??

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Tue 11 Jan - 11:01

Adik Kecil wrote:incik matzzr....

tyr tu ambik lah pree.....menyemak rumah den ajo....sapa la yang tinggal tak ambikambik aritu...tau tau dah upgrade moto...

timasey...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Tue 11 Jan - 11:02

Adik Kecil wrote:layak kah aku dapat roti sardin+mee kari dgn horlick ais??

kalau ko byk tayar mari ke amjal mcm michelin man tu..maka layak lah...roti sardin+mee kari+nasi ayam peha dgn horlick ais..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Amm on Tue 11 Jan - 11:07

Mat ZZR,cam angkel nawza tak terlibat ngan tayar,bateri boleh dapat peha Ana Raralis ayam,horlick juga ke...
Sekian bagi pihak...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 11:09

slamat mencarut...suda mula

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Tue 11 Jan - 11:10

Amm Mireles wrote:Mat ZZR,cam angkel nawza tak terlibat ngan tayar,bateri boleh dapat peha Ana Raralis ayam,horlick juga ke...
Sekian bagi pihak...

tak boleh!

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kudud on Tue 11 Jan - 11:25

mat zzr wrote:
kudud wrote:bang mat, beli ja bateri baru, rm55 ja ngan pakdinz n taya tu mmg blh carik la, try tanya ghimeh, dia baru p sebey kot last week, kat port klang..

salam selasa semua!!! cheers

murah nya bateri tu dud...kat mana beli.?..aku tanya kedai..purata harga dlm RM80 hingga RM90...

bateri baru bang, mmg utk zzr250, teman da beli 2bijit stkt ni, n power pun cantik jaa, da 4bln kot pkai.. ni rege pakdinz la, kat nks

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kudud on Tue 11 Jan - 11:26

Amm Mireles wrote:Mat ZZR,cam angkel nawza tak terlibat ngan tayar,bateri boleh dapat peha Ana Raralis ayam,horlick juga ke...
Sekian bagi pihak...

isk, ketaq lutut tgk nama winner ni, leleh yaqliur la antieAMM, grr...sebek x ana apaaariss Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Raziskov on Tue 11 Jan - 11:55

tetiba hati debar dengar nama Ana Rafalis....[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Apai on Tue 11 Jan - 11:58

Ana Rafalis...not my taste! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kudud on Tue 11 Jan - 12:05

ciss, set2 ni, apaariss pun jadik, eiiiii Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Tue 11 Jan - 12:06

Ana Rafalis tu sapa...?..org arab ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Tue 11 Jan - 12:09

matzzr, aku pun ada tayar kat rumah... tak salah aku tayar depan , tu pun ataih ehsan kamal hari tu kasi kat aku...tak pasti lak ZZR250 bole masuk ke tidak....erkk kamal taya tu saiz apa yek.. pepehal.. klu nak cari tayar 2nd hand, boleh cari kat klang, bunga tayar mak aiii..tebal-tebal lagik.. cuma bunga tebal sebb dah kena larik semula.. tapi bole la nak pakai buat sementara.. lagipun rega murah...40 hengget jer..

Kak wawa....apsal plak perut den sama dengan man roti.... perut den ada bulu.. lagi seksi dan lembut kulitnya... hissshhhh kome nih...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kamalia on Tue 11 Jan - 12:09

Raziskov wrote:tetiba hati debar dengar nama Ana Rafalis....[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

bukan dah clash ke ngan ko?
tak yah di kenang la jis..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 12:10

ana raffalis indon yang kerja kat rumah bapak menteri

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Tue 11 Jan - 12:10

mat zzr wrote:Ana Rafalis tu sapa...?..org arab ke?...

dia adalah salah seorg skuad pengebom berani mati .... yg selalu memakai baju kurung setiap kali mengebom orng.....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 12:10

jum lunch up kat pulau

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by furqaan on Tue 11 Jan - 12:11

ada yg masuk ISA.. nie kang ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 12:12

aik ....ada pung

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 12:13

jom la lunch up weii

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Sponsored content Today at 20:14


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum