Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kamalia on Tue 11 Jan - 12:14

ZAM@GHIMEH wrote:Kak wawa....apsal plak perut den sama dengan man roti.... perut den ada bulu.. lagi seksi dan lembut kulitnya... hissshhhh kome nih...

mencarot ya.. Evil or Very Mad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 12:15

memang porem mencarut pun......mari lunch up ramai ramai

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Tue 11 Jan - 12:23

carot susu mmg sedap time time kepanasan...hehehe..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 12:32

lunch up lah sorang sorang nampaknya

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by jimf on Tue 11 Jan - 12:40

kalu den pun nk roti sardin pfreee leh tak walaupun den xde tayar, x pandai mencurat....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kamalia on Tue 11 Jan - 13:01

jimf wrote:kalu den pun nk roti sardin pfreee leh tak walaupun den xde tayar, x pandai mencurat....

BP dah ok ke nak mkn pree ni?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Tue 11 Jan - 13:11

hah BP? ni ada kena mengena dengan aku ker nih? nak jawap ke tidak nih?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kamalia on Tue 11 Jan - 13:13

ZAM@GHIMEH wrote:hah BP? ni ada kena mengena dengan aku ker nih? nak jawap ke tidak nih?

ni bukan British Petroleum lah..
ni BP bulu perot lah..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Tue 11 Jan - 14:02

hehehehehe... acah je tuuu... seriooosss la....abg kamal nih...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Raziskov on Tue 11 Jan - 14:02

kalau petang ni tak hujan dan ada hamjal...
insyallah saya toron...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Tue 11 Jan - 14:16

ZAM@GHIMEH wrote:matzzr, aku pun ada tayar kat rumah... tak salah aku tayar depan , tu pun ataih ehsan kamal hari tu kasi kat aku...tak pasti lak ZZR250 bole masuk ke tidak....erkk kamal taya tu saiz apa yek.. pepehal.. klu nak cari tayar 2nd hand, boleh cari kat klang, bunga tayar mak aiii..tebal-tebal lagik.. cuma bunga tebal sebb dah kena larik semula.. tapi bole la nak pakai buat sementara.. lagipun rega murah...40 hengget jer..

Kak wawa....apsal plak perut den sama dengan man roti.... perut den ada bulu.. lagi seksi dan lembut kulitnya... hissshhhh kome nih...

terima kasih atas keperihatinan saudara...klang tu kat kedai papan ke?...

tayar kat rumah ko tu simpankan utk den lah...janji rim 17 inci.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 14:25

balik nanti nak campak lah tyr 17'...dah 2 tahun dok kat umah aku takder org mau pun

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by jimf on Tue 11 Jan - 14:30

kamalia wrote:
jimf wrote:kalu den pun nk roti sardin pfreee leh tak walaupun den xde tayar, x pandai mencurat....

BP dah ok ke nak mkn pree ni?

lum ok kaaaa... tp makan preeee kira ok jugak laaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by jimf on Tue 11 Jan - 14:31

Adik Kecil wrote:balik nanti nak campak lah tyr 17'...dah 2 tahun dok kat umah aku takder org mau pun

leh kasi trim jadi 16' tak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kudud on Tue 11 Jan - 14:53

ni nak kena pggil tuanAPAI ni, dia pkar getah menggetah kan? scratch

berrkkk,alhamdulillah...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Tue 11 Jan - 14:57


Kak wawa....apsal plak perut den sama dengan man roti.... perut den ada bulu.. lagi seksi dan lembut kulitnya... hissshhhh kome nih...[/quote]

terima kasih atas keperihatinan saudara...klang tu kat kedai papan ke?...

tayar kat rumah ko tu simpankan utk den lah...janji rim 17 inci.[/quote]

okeh..nanti pree ko dtg Cheras...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Tue 11 Jan - 14:59

tak pasan lak samada kedai tayar tu dekat kedai papan... yg aku tau dari luar dia tulih persatuan nelayan jerk.... masuk kat dalam.. dah mcm lembah tayar....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by syd on Tue 11 Jan - 15:30

Salam Mendung Berarak lesu..

klu Ngahjis the ZX2, Kamal The Specky ngn Adik Kecil The Big turun amjal petang ni, Sya The Karipap Penyet nak join jugaklaa. Nnti tya Nijuan The Brother Bear, klu2 dia balik awal.



syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kudud on Tue 11 Jan - 16:23

AIIIYAAARKKKK... HUAAAAA....

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Raziskov on Tue 11 Jan - 16:48

Lofaaaaaa.....[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kudud on Tue 11 Jan - 16:51

ado amjal ko potang ni?
hmm,lama x tgk awek phoki..coca agak cantik potang ni..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by gilababan on Tue 11 Jan - 16:55

syd wrote:Salam Mendung Berarak lesu..

klu Ngahjis the ZX2, Kamal The Specky ngn Adik Kecil The Big turun amjal petang ni, Sya The Karipap Penyet nak join jugaklaa. Nnti tya Nijuan The Brother Bear, klu2 dia balik awal.



Eik, ado amjal???? takpola nanti tanyo kuntum d' debab samado nk join gb the insane poie amjal ke tidak... bleh terus gi dating kek mid valley tgk movie...... alien

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kamalia on Tue 11 Jan - 17:00

faaali ... rafrafraf!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 17:10

fuhh...baru bangun tido..best betul keje tm

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Adik Kecil on Tue 11 Jan - 17:14

ada?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Sponsored content Today at 9:54


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum