Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

View previous topic View next topic Go down

Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by mat karan on Thu 2 Dec - 17:16

Salam bro/ sis..

Sy member baru.. cadang nak angkat zzr250 (itu yg termampu takat ni). Maybe dalam tahun ni jugak.. tak lama lagi (tak sampai sebulan dah)

Skit info pasai saya.. gheja kat bangsar, asai dr northern, rumah la area bangi ss7/kajang, umuq dah tgh 30an. Married, Anak baru 2. Travel hari2 ngan motor...Minat sgt ngan motor, save, cpt sampai, senang parking, senang cilok, tak jem.. Laughing

Tapi bab teknikal motor.. kureng. Tau naik & isi minyak ja... Very Happy

Harap dpt tunjuk ajar dari otai2 kat sini & yg penting jalin silaturahim ngan zzrianz Cool


mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by kudud on Thu 2 Dec - 17:42

wslm,selamat dtg en.karan..
elok sgt la tu kalo nak coba2 berjinak ngan muto bosa ni,cumo nyo zzr ni ghoput skit la scratch

da ade ke muto yg dicari tu? kalo nak amik zzr ni, kena mengharap agar dpt yg masih berkeadaan baik laa..kecuali la kalo en.karan mmg ade stdby xtra utk refurbish smula,senang2 dtg la seisi TTS kita mlm esok,byk info psl muto ni blh dpt,pape update blh tgk kat tread mari berborak tu,suma ramah mesra orgnya..

-selamat berkenalan,zzzzttttzzzztttt... cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by mat karan on Thu 2 Dec - 18:11

insyaallah .. dah jumpa kuda tu.. maybe next week. Sempena maal hijrah..
TTS kat mana port tu bro kudud?

mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by jimf on Thu 2 Dec - 18:51

salam mat karan... zeeeezzzz... affraid alamak... hehe

selamat datang ke taman skodeng zzrianz..
mmg sesuai sgt laa nk lepak sini kalu dah pertengahan umur tu...
usah risau psl ramai yg lagi bangko kt sini...(jd kita rasa muda sikit laa...) Razz

sini pun ramai yg pandai isi minyak pehtu jalan aje.. especially pokcik pam 2 tu..
kajang tu dah dekat bebenor yop.. mmg ramai pun area sini..
senang2 leh laa sama kita ke tts (idak laa risau teman nk balik sengsorang tgh pagi buta nti...)

salammmmm

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by faizal_bulat on Thu 2 Dec - 19:46

samola den.. den pun org baru gak.. mlm esok TTS dimana yo?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by syd on Thu 2 Dec - 19:57

hi, bang mat karan! sunny

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by Amm on Thu 2 Dec - 20:19

Malam esok InsyaAllah TTS kat restoren darul ehsan sec 13 berhampiran stadium shah alam dan giant....restoren tu kawan JimF punya nama dia KasTELOR....meh la join....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by faizal_bulat on Thu 2 Dec - 20:43

Amm wrote:Malam esok InsyaAllah TTS kat restoren darul ehsan sec 13 berhampiran stadium shah alam dan giant....restoren tu kawan JimF punya nama dia KasTELOR....meh la join....

sec 13 kat ngan msu lama tu ke? dh lama x pi sana..

sesiapa dr area selatan? putrajaya? bangi? kajang? nilai? jom sekaki..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by Bongxz on Thu 2 Dec - 21:20

Helo......

One ship we come bro....... where place northern you are from?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by Amm on Thu 2 Dec - 21:47

Bongxz wrote:Helo......

One ship we come bro....... where place northern you are from?

teman pun utara juga, kat segamat..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by kudud on Fri 3 Dec - 9:23

yaya,kan da ade org tulun jwpkan(mmg saja xnak jwb smlm),so jemputla ke seisi TTS mlm ni, besanya mmg tiap2 jumaat mlm(bkn mlm jumaat yer), besa akn diumumkn kat tread berborak tu, rajin2la jenguk berborak tu yer..
kalo dr kajang/bangi area tu, mmg ramai pocik2 dr sana spt mr.jimf,afaris,doc fie,kamaleko,eddy_gstring,yang aripp, tuan.tenukz-sapa lg yer(mreka2 ni slalu gerak ke TTS gether2),so blh la deal ngan derg tu..

zzzzzztttttzttttttzzzzttttttt... Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by mat karan on Fri 3 Dec - 9:27

thx bro/ sis... atas warm welcome.. harap dapat kenal face 2 face nanti..

Insyaallah next week moto keluar... nak urus jpj ngan owner lama.

Bro bong n amm... utara kat aloq staq (jalan kola kedah) .. sebelah je ngan segamat Very Happy

mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by Apai on Fri 3 Dec - 9:37

Salam silaturrahim En. Mat Karan! Smile

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by Guest on Fri 3 Dec - 10:57

haahh... nak beli zzr250.....hmmm memang jodoh ko mmg cepat.. ada sebijion kat mudah nak jual.. kaler ijau pucuk pisang....mantoppppppppp...........


err lupa lak nak ucap selamat datang ke zzrianz ....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by vein on Fri 3 Dec - 11:10

kehkeh,sompek laie ko promote ye zam Smile

Sya punya icon matahari tu lain macam je Smile
Kalau tak dapat yg dicari mr karan,amik je moto sya Smile

Peace.

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by mat karan on Fri 3 Dec - 11:21

ZAM@GHIMEH wrote:haahh... nak beli zzr250.....hmmm memang jodoh ko mmg cepat.. ada sebijion kat mudah nak jual.. kaler ijau pucuk pisang....mantoppppppppp...........


err lupa lak nak ucap selamat datang ke zzrianz ....

thx bro zam.. dah ada.. cuma nak bayar n urusan jpj ja.

vein wrote:kehkeh,sompek laie ko promote ye zam Smile

Sya punya icon matahari tu lain macam je Smile
Kalau tak dapat yg dicari mr karan,amik je moto sya Smile

Peace.
bro vein,

sis sya punya icon tu .. tunjuk sedang ceria kot.. Laughing

maybe sy terawal skit.. kalo tak maybe salah satu bike kat sini dah kena sambaq..

mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by hi-wayMAN on Fri 3 Dec - 12:11

welkam vannekam mat karan...
slamat beramas mesra dgn dunia zzrianz.....
ceria2 selalu.... cheers

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by Guest on Fri 3 Dec - 14:55

Takpe janji.. ada moto, bole pegi ride and enjoy dgn geng-geng kat sini...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by eizu_er6f on Sat 4 Dec - 22:00

sya tu berseri2 pasal kene kejutan letrik dgn mat karan kot Razz

hehe..welkem mat karan! samela kite newbie here

eizu_er6f

Posts : 84
Join date : 29/11/2010
Location : Hulu Langat - Cyber 017-2121499 eizuazwandi@yahoo.com

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by Chef Bob on Tue 7 Dec - 15:55

faizal_bulat wrote:
Amm wrote:Malam esok InsyaAllah TTS kat restoren darul ehsan sec 13 berhampiran stadium shah alam dan giant....restoren tu kawan JimF punya nama dia KasTELOR....meh la join....

sec 13 kat ngan msu lama tu ke? dh lama x pi sana..

sesiapa dr area selatan? putrajaya? bangi? kajang? nilai? jom sekaki..

selamat datang enkaran.... area kajang saya ngan en jink la yg terdekat kitaorang area taman sutera....

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by mat karan on Wed 8 Dec - 8:50

ChefBob_DrBig wrote:
faizal_bulat wrote:
Amm wrote:Malam esok InsyaAllah TTS kat restoren darul ehsan sec 13 berhampiran stadium shah alam dan giant....restoren tu kawan JimF punya nama dia KasTELOR....meh la join....

sec 13 kat ngan msu lama tu ke? dh lama x pi sana..

sesiapa dr area selatan? putrajaya? bangi? kajang? nilai? jom sekaki..

selamat datang enkaran.... area kajang saya ngan en jink la yg terdekat kitaorang area taman sutera....

ok noted.. baru naik kerja today.. next time bila free boleh jumpa.

mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam buat sahabat - hamba berhajat nak join...

Post by Sponsored content Today at 6:01


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum