DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Tue 15 Mar - 15:11

apsal Ipoh yg dekat pun belum sampai sampai ni...kukup,mersing,brinchang,K terengganu tak de masalah pun...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Amm on Tue 15 Mar - 15:14

ipoh dekat ke?

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by faizal_bulat on Tue 15 Mar - 15:15

seploh minit jer...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Adik Kecil on Tue 15 Mar - 15:21

faizal_bulat wrote:seploh minit jer...

jom amjal Evil or Very Mad

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Tue 15 Mar - 15:34

Amm wrote:ipoh dekat ke?

kalau naik ER6F dekat lah...senapas JER...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Tue 15 Mar - 15:35

Amm wrote:dah 4 page belum ride lagi ke ipoh.... Razz

4 page ok lagi amm... topic buka 7th Oct 2010...smpi laa dah 5 bulan tak smpi2 gak ipoh... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by faizal_bulat on Tue 15 Mar - 16:02

Adik Kecil wrote:
faizal_bulat wrote:seploh minit jer...

jom amjal Evil or Very Mad

amjal jom....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by kamalia on Tue 15 Mar - 17:39

faizal_bulat wrote:
Adik Kecil wrote:
faizal_bulat wrote:seploh minit jer...

jom amjal Evil or Very Mad

amjal jom....

nak gi amjal ni dah mintak permission bini ko ke blom?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Vistana1 on Tue 15 Mar - 23:08

Ride Ipoh....saya mesti pilih

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ziex69 on Wed 16 Mar - 9:25

Mana gambar? gambar please...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by kamalia on Wed 16 Mar - 10:32

ziex69 wrote:Mana gambar? gambar please...

gambar apa?
gambar gatal ke
gambar pungkoq?
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Vistana1 on Wed 16 Mar - 10:38

kamalia wrote:
ziex69 wrote:Mana gambar? gambar please...

gambar apa?
gambar gatal ke
gambar pungkoq?
Razz

Ride pun belum lagi......
Adik aku buat kenduri kawin bulan 5....buat day ride datang kenduri adik aku laaa kalau camtu.....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Wed 16 Mar - 10:40

kalau jadi lah dayride ke Ipoh ni...mau pergi mandi sungai di sungai kinta?...sebelah maktab perguruan Ipoh...

aku dulu selalu pi situ...boleh ngorat cikgu mandi sungai...kalau luck baik dan ayat power.....boleh mandi wajib sungai bersama...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Vistana1 on Wed 16 Mar - 10:49

mat zzr wrote:kalau jadi lah dayride ke Ipoh ni...mau pergi mandi sungai di sungai kinta?...sebelah maktab perguruan Ipoh...

aku dulu selalu pi situ...boleh ngorat cikgu mandi sungai...kalau luck baik dan ayat power.....boleh mandi wajib sungai bersama...

Mana ada orang mandi sungai kinta tu bro....air kotor and boleh mati.........

Hang mandi kat air terjun ulu kinta kot....dekat dengan Polis Hutan tu kot......

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Wed 16 Mar - 11:14

Vistana1 wrote:
mat zzr wrote:kalau jadi lah dayride ke Ipoh ni...mau pergi mandi sungai di sungai kinta?...sebelah maktab perguruan Ipoh...

aku dulu selalu pi situ...boleh ngorat cikgu mandi sungai...kalau luck baik dan ayat power.....boleh mandi wajib sungai bersama...

Mana ada orang mandi sungai kinta tu bro....air kotor and boleh mati.........

Hang mandi kat air terjun ulu kinta kot....dekat dengan Polis Hutan tu kot......

typo error lah tu....yg betul nya sungai ulu kinta dekat dgn maktab perguruan Ipoh...sg kinta tu dlm bandar Ipoh...sama taraf mcm sg kelang...ikan DBKL JER yg boleh hidup dlm air tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by kamalia on Wed 16 Mar - 11:45

Sungai Ulu kinta tu skang dah tak macam dulu.
tak de jeram dah.

mandi kat kuala woh la jum,
jalan pi kemereng.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Wed 16 Mar - 11:48

kamalia wrote:Sungai Ulu kinta tu skang dah tak macam dulu.
tak de jeram dah.

mandi kat kuala woh la jum,
jalan pi kemereng.

aku ada pasan kuala woh ni masa turun dari tanah rata ke tapah....bila mau pegi...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by kamalia on Wed 16 Mar - 11:56

mat zzr wrote:
kamalia wrote:Sungai Ulu kinta tu skang dah tak macam dulu.
tak de jeram dah.

mandi kat kuala woh la jum,
jalan pi kemereng.

aku ada pasan kuala woh ni masa turun dari tanah rata ke tapah....bila mau pegi...?

ptg ni tak leh, takut ujan.
pegi time ipoh ride la Laughing

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Wed 16 Mar - 12:03

kamalia wrote:
mat zzr wrote:
kamalia wrote:Sungai Ulu kinta tu skang dah tak macam dulu.
tak de jeram dah.

mandi kat kuala woh la jum,
jalan pi kemereng.

aku ada pasan kuala woh ni masa turun dari tanah rata ke tapah....bila mau pegi...?

ptg ni tak leh, takut ujan.
pegi time ipoh ride la Laughing

kuala woh tu best gak.. ada kolam ayor panas kalu ajis takut tenggelam...
tp tul laa.. skrg musim hujan nuklear... tunggu reda dulu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Wed 16 Mar - 12:04

so, bila nak pegi ipoh ni?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Raziskov on Wed 16 Mar - 12:21

mat zzr wrote:so, bila nak pegi ipoh ni?...

eeerr..Ipoh ni kat mane eek? Laughing

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Wed 16 Mar - 12:25

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:so, bila nak pegi ipoh ni?...

eeerr..Ipoh ni kat mane eek? Laughing

sekian

ajis...jgn risau...
ko dah leh masuk pegrak skrg..
sumpahan terowong menora dah expire...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by kamalia on Wed 16 Mar - 12:30

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:so, bila nak pegi ipoh ni?...

eeerr..Ipoh ni kat mane eek? Laughing

sekian

kat pungkoqang ..
Razz


kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Sponsored content Today at 7:06


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum