DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Wed 13 Oct - 11:03

ok la tuh..ado jugak...sapo xpert jln ipoh?aku dah lama tak g...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Wed 13 Oct - 11:06

kono bawak baju ngan tuala ko mat?rasenye aku solo je g nih...sbb ahad aku jd suami mithali kat umah.....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Wed 13 Oct - 11:14

ariff..sila refer kat ruangan ride langkawi...ada penambahan dari prof YB JimF.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Wed 13 Oct - 11:19

mat tambah sharul sorg lagi...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Wed 13 Oct - 11:40

alamak..so camno?16hb kensel ke?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Wed 13 Oct - 11:43

man....den cadang ajo...
x semestinya kono ikut..
kalu korang dah on 16hb ni dipersilakan...
kang asyik cansel ajo x best gak...
30hb tu kalu lgk kansel kita up cameron laaa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by furqaan on Wed 13 Oct - 11:49

kemeren macam bes jer .. tapi kompom teman kena tinggal ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Wed 13 Oct - 11:59

pada hemat aku yg tak seberapa ni, better buat keputusan betul betul.sbb adalah tidak bagus bila kejap nak pi dan kejap tak nak pi...mengundang gerah adanya...jd silalah kompomkan jadi atau tak....jgn teragak2.


ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Wed 13 Oct - 12:02

ariff908 wrote:pada hemat aku yg tak seberapa ni, better buat keputusan betul betul.sbb adalah tidak bagus bila kejap nak pi dan kejap tak nak pi...mengundang gerah adanya...jd silalah kompomkan jadi atau tak....jgn teragak2.


man...arip dah marah tu...
tp mmg betul.. jgn teragak2 buat keputusan.. (pasal tu laa den kompom awal2 tak poi lgk.. xnk bole..pehtu x leh hehe)
so...ipoh ride ni dah ok.. kome pun dah ada 4 tu (masuk sharul).. leh on dah..

cameron tu cadangan aje utk ganti lgk kalu kansel...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Wed 13 Oct - 12:07

jimf wrote:
ariff908 wrote:pada hemat aku yg tak seberapa ni, better buat keputusan betul betul.sbb adalah tidak bagus bila kejap nak pi dan kejap tak nak pi...mengundang gerah adanya...jd silalah kompomkan jadi atau tak....jgn teragak2.


man...arip dah marah tu...
tp mmg betul.. jgn teragak2 buat keputusan.. (pasal tu laa den kompom awal2 tak poi lgk.. xnk bole..pehtu x leh hehe)
so...ipoh ride ni dah ok.. kome pun dah ada 4 tu (masuk sharul).. leh on dah..

cameron tu cadangan aje utk ganti lgk kalu kansel...

uih takde la aku marah Jim...cuma peringatan..sbb aku dah byk kali kena cam ni...ngan mak aku pun penah eksiden sbb teragak2..dan mcm2 insiden lagi yg tak diingini....tu sbb org tua2 dulu kalau dia nak g dia g..kot tak nak tak yah la dipaksa2...mungkin sbb ni la kot...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Wed 13 Oct - 12:54

ariff908 wrote:uih takde la aku marah Jim...cuma peringatan..sbb aku dah byk kali kena cam ni...ngan mak aku pun penah eksiden sbb teragak2..dan mcm2 insiden lagi yg tak diingini....tu sbb org tua2 dulu kalau dia nak g dia g..kot tak nak tak yah la dipaksa2...mungkin sbb ni la kot...

ekau tak golak pun..pasal tu den ingat ekau marah kekeke...
tapi den setuju... mmg tak elok teragak2 ni.. kalu delay delay delay...last2 x pegi langsung..
pasal tu den kalu sotride mmg last minit punyo.. ado laa yg merajuk pasal den tak ajak.. minta maaf laa..
pasal tu jugak matzzr selalu solo ride.. senang xyah teragak2 hehehe

so.. kasi on aje ride ipoh 16hb ni.. semuo org tau.. kalu ada yg kelapangan last minit, insyallah muncul laa kat RV nti...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Wed 13 Oct - 14:44

jimf wrote:
ariff908 wrote:uih takde la aku marah Jim...cuma peringatan..sbb aku dah byk kali kena cam ni...ngan mak aku pun penah eksiden sbb teragak2..dan mcm2 insiden lagi yg tak diingini....tu sbb org tua2 dulu kalau dia nak g dia g..kot tak nak tak yah la dipaksa2...mungkin sbb ni la kot...

ekau tak golak pun..pasal tu den ingat ekau marah kekeke...
tapi den setuju... mmg tak elok teragak2 ni.. kalu delay delay delay...last2 x pegi langsung..
pasal tu den kalu sotride mmg last minit punyo.. ado laa yg merajuk pasal den tak ajak.. minta maaf laa..
pasal tu jugak matzzr selalu solo ride.. senang xyah teragak2 hehehe

so.. kasi on aje ride ipoh 16hb ni.. semuo org tau.. kalu ada yg kelapangan last minit, insyallah muncul laa kat RV nti...

kalau aku pi ride ipoh 16hb, mesti aku tak dapat pegi ride kameren 30hb...aku pun ada limit AP jugak mcm ajis...

jadi aku vote pergi kameren...sebab lepas pegi kameren boleh turun ke ipoh jugak. 2 in 1....

sorry lah ariff...aku hanya merancang..kawan kawan yg tentukan...tuhan yg izinkan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Wed 13 Oct - 15:02

jimf wrote:
ariff908 wrote:uih takde la aku marah Jim...cuma peringatan..sbb aku dah byk kali kena cam ni...ngan mak aku pun penah eksiden sbb teragak2..dan mcm2 insiden lagi yg tak diingini....tu sbb org tua2 dulu kalau dia nak g dia g..kot tak nak tak yah la dipaksa2...mungkin sbb ni la kot...

ekau tak golak pun..pasal tu den ingat ekau marah kekeke...
tapi den setuju... mmg tak elok teragak2 ni.. kalu delay delay delay...last2 x pegi langsung..
pasal tu den kalu sotride mmg last minit punyo.. ado laa yg merajuk pasal den tak ajak.. minta maaf laa..
pasal tu jugak matzzr selalu solo ride.. senang xyah teragak2 hehehe

so.. kasi on aje ride ipoh 16hb ni.. semuo org tau.. kalu ada yg kelapangan last minit, insyallah muncul laa kat RV nti...

solo ride ni mudah...janji ada masa dan duit nak jalan jalan...pasang Ipod...dgr lagu ekamatra atau lagu Iklim...pakai helmet terus pulas trotel...priceless...pinjam ayat jimf kejap.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Wed 13 Oct - 15:04

jimf wrote:man....den cadang ajo...
x semestinya kono ikut..
kalu korang dah on 16hb ni dipersilakan...
kang asyik cansel ajo x best gak...
30hb tu kalu lgk kansel kita up cameron laaa...

mesti lah aku ikut...ko kan abang... Laughing
setakat ni solo ride aku tak pernaj kansel..pospon adelah...itu pun sebab hujan atau takde duit nak isi petrol.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Wed 13 Oct - 15:07

mat zzr wrote:
kalau aku pi ride ipoh 16hb, mesti aku tak dapat pegi ride kameren 30hb...aku pun ada limit AP jugak mcm ajis...

jadi aku vote pergi kameren...sebab lepas pegi kameren boleh turun ke ipoh jugak. 2 in 1....

sorry lah ariff...aku hanya merancang..kawan kawan yg tentukan...tuhan yg izinkan...

aku tak kisah mat.tp jgn teragak2.tak bagus..kot dah smua vote utk kemeren, aku pun vote jugak la...so ipoh ride kensel yer..he..he...(jimf aku tgh gelak nih) aku takpo..AP leh apply byk kali....cuma lulus ngan tak aje.. Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Wed 13 Oct - 15:18

ariff908 wrote:
mat zzr wrote:
kalau aku pi ride ipoh 16hb, mesti aku tak dapat pegi ride kameren 30hb...aku pun ada limit AP jugak mcm ajis...

jadi aku vote pergi kameren...sebab lepas pegi kameren boleh turun ke ipoh jugak. 2 in 1....

sorry lah ariff...aku hanya merancang..kawan kawan yg tentukan...tuhan yg izinkan...

aku tak kisah mat.tp jgn teragak2.tak bagus..kot dah smua vote utk kemeren, aku pun vote jugak la...so ipoh ride kensel yer..he..he...(jimf aku tgh gelak nih) aku takpo..AP leh apply byk kali....cuma lulus ngan tak aje.. Razz

bila plak aku teragak agak...keadaan semasa berubah...aku kalau dah decide nak pergi...sorang sorang pun dah jadi...aku bukan setahun dua buat solo ride...dari KL ke Ipoh pun aku pernah ride naik C70 lampu petak...dari KL ke genting naik basikal racing pun pernah...


aku tak marah sebab aku tengah senyum... Laughing

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Wed 13 Oct - 15:54

mat zzr wrote:
bila plak aku teragak agak...keadaan semasa berubah...aku kalau dah decide nak pergi...sorang sorang pun dah jadi...aku bukan setahun dua buat solo ride...dari KL ke Ipoh pun aku pernah ride naik C70 lampu petak...dari KL ke genting naik basikal racing pun pernah...


aku tak marah sebab aku tengah senyum... Laughing

OK mat..peace.. cheers

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Amm on Wed 13 Oct - 17:25

Ruangan baru yekkk
Luahan isi hati...Aku pun senyum.. Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Guest on Wed 13 Oct - 21:48

so tak jadi la pegi Ipoh nih minggu ni... ala.. baru ingat nak test ca**ra s*&rt baru...hmm nampaknya kena tunggu sampai ujung bulan la baru dapat test..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Thu 14 Oct - 9:06

ZAM@GHIMEH wrote:so tak jadi la pegi Ipoh nih minggu ni... ala.. baru ingat nak test ca**ra s*&rt baru...hmm nampaknya kena tunggu sampai ujung bulan la baru dapat test..

sorry bro, kensel lah..kita pegi kameren jumpa meera ....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Thu 14 Oct - 9:26

ZAM@GHIMEH wrote:so tak jadi la pegi Ipoh nih minggu ni... ala.. baru ingat nak test ca**ra s*&rt baru...hmm nampaknya kena tunggu sampai ujung bulan la baru dapat test..

kita g PD la ghimeh ahad nih..unkel jim ajak g PD mkn burger..pas mkn burger kita g mandi la..bole ko test swimming trunk baru ko tuh....eh lupa lak ari ni aku mc..Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Thu 14 Oct - 15:02

ZAM@GHIMEH wrote:so tak jadi la pegi Ipoh nih minggu ni... ala.. baru ingat nak test ca**ra s*&rt baru...hmm nampaknya kena tunggu sampai ujung bulan la baru dapat test..

jom makan burger kat PD

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ManCaL on Thu 14 Oct - 16:10

salam ptg rider solo ride ipoh yg xjadi..(baru dpt tahu dr buliten 99)
so..mmg xjadi ekk..xper2 den x kecik hati pun elok gak tu sbb hjung bln dh ada ride cemeron lak..masing2 AP kecik sama cm den ni ha...betul gak kata abe matzzr tu lps naik cemeron trn tu bole ke ipoh gak..cuma yg sedih den maybe xdpt poie den kene poie KK...nak nagis jap lr..kat blkng pintu toilet..

ride pD mkn burger tu jadi x kengkwn...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Thu 14 Oct - 18:11

ManCAL wrote:salam ptg rider solo ride ipoh yg xjadi..(baru dpt tahu dr buliten 99)
so..mmg xjadi ekk..xper2 den x kecik hati pun elok gak tu sbb hjung bln dh ada ride cemeron lak..masing2 AP kecik sama cm den ni ha...betul gak kata abe matzzr tu lps naik cemeron trn tu bole ke ipoh gak..cuma yg sedih den maybe xdpt poie den kene poie KK...nak nagis jap lr..kat blkng pintu toilet..

ride pD mkn burger tu jadi x kengkwn...

jom man...dah ade 3 rider..dah bole on dah...acara selingan ade demo tarian agogo, goyang gerudi ngan cha cha oleh unkel Jimf...dia expert bab nari2 nih...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Thu 14 Oct - 18:58

ariff908 wrote:
jom man...dah ade 3 rider..dah bole on dah...acara selingan ade demo tarian agogo, goyang gerudi ngan cha cha oleh unkel Jimf...dia expert bab nari2 nih...

ekau cakap awal2 buek po? den baru nk buat suprise... cancel laaaa camni... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Sponsored content Today at 5:45


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum