DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Guest on Thu 14 Oct - 22:01

maknanya ada pesta dangdut la cam ni...cantek ahh.. nak kena pakai baju unga-2 nih....baru mareeeee.....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Thu 14 Oct - 22:50

ZAM@GHIMEH wrote:maknanya ada pesta dangdut la cam ni...cantek ahh.. nak kena pakai baju unga-2 nih....baru mareeeee.....

tu la zam...moh le..aku pun tak sabo nak tgk jimf buat goyang gerudi...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ManCaL on Thu 14 Oct - 23:12

ariff908 wrote:
ManCAL wrote:salam ptg rider solo ride ipoh yg xjadi..(baru dpt tahu dr buliten 99)
so..mmg xjadi ekk..xper2 den x kecik hati pun elok gak tu sbb hjung bln dh ada ride cemeron lak..masing2 AP kecik sama cm den ni ha...betul gak kata abe matzzr tu lps naik cemeron trn tu bole ke ipoh gak..cuma yg sedih den maybe xdpt poie den kene poie KK...nak nagis jap lr..kat blkng pintu toilet..

ride pD mkn burger tu jadi x kengkwn...

jom man...dah ade 3 rider..dah bole on dah...acara selingan ade demo tarian agogo, goyang gerudi ngan cha cha oleh unkel Jimf...dia expert bab nari2 nih...

jadi x jadi??? scratch scratch scratch
sapa yg 3 lg rider tegar tu.. study

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Thu 14 Oct - 23:59

ManCAL wrote:
ariff908 wrote:
ManCAL wrote:salam ptg rider solo ride ipoh yg xjadi..(baru dpt tahu dr buliten 99)
so..mmg xjadi ekk..xper2 den x kecik hati pun elok gak tu sbb hjung bln dh ada ride cemeron lak..masing2 AP kecik sama cm den ni ha...betul gak kata abe matzzr tu lps naik cemeron trn tu bole ke ipoh gak..cuma yg sedih den maybe xdpt poie den kene poie KK...nak nagis jap lr..kat blkng pintu toilet..

ride pD mkn burger tu jadi x kengkwn...

jom man...dah ade 3 rider..dah bole on dah...acara selingan ade demo tarian agogo, goyang gerudi ngan cha cha oleh unkel Jimf...dia expert bab nari2 nih...

jadi x jadi??? scratch scratch scratch
sapa yg 3 lg rider tegar tu.. study

ko tanya unkel jim..kot dia ckp ok kita g la.kot tak layan awana la apa lagi....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ManCaL on Fri 15 Oct - 10:36

aku rasa jom awana lr pg ahad ni .. Twisted Evil

p/s: lagi pun aku dh kekeringan duit nak isi minyak ride ipoh dh berabis beli switsh ingition n beteri.. Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Fri 15 Oct - 11:16

ManCAL wrote:aku rasa jom awana lr pg ahad ni .. Twisted Evil

p/s: lagi pun aku dh kekeringan duit nak isi minyak ride ipoh dh berabis beli switsh ingition n beteri.. Very Happy

Chara gak tu..bole jugak aku tgk kelincahan JERman menawan slekoh di awana.....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Fri 15 Oct - 11:37

byk tul ride minggu ni hehehe
xpo..korang ikut laa adam gi awana
den nak poi ride santai pi PD makan burger dongan abg tombam zam ghimeh hehee

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Fri 15 Oct - 11:52

jimf wrote:byk tul ride minggu ni hehehe
xpo..korang ikut laa adam gi awana
den nak poi ride santai pi PD makan burger dongan abg tombam zam ghimeh hehee

alamak ride PD pun on jugak...isk..mana satu nak g nih...PD leh tgh goyang gerudi....awana leh tgh Jerman... scratch

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ManCaL on Fri 15 Oct - 12:01

[quote="ariff908"]
ManCAL wrote:aku rasa jom awana lr pg ahad ni .. Twisted Evil

p/s: lagi pun aku dh kekeringan duit nak isi minyak ride ipoh dh berabis beli switsh ingition n beteri.. Very Happy

Chara gak tu..bole jugak aku tgk kelincahan JERman menawan slekoh di awana.....

i like yur stertment.. Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by kudud on Fri 15 Oct - 12:03

set2 muto laju berborak.. nak nyorok arr bwh sejadah..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ziex69 on Fri 15 Oct - 12:04

kudud wrote:set2 muto laju berborak.. nak nyorok arr bwh sejadah..

kudud, aku tumpang nyorok ngan ko yek

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by kudud on Fri 15 Oct - 12:08

ziex69 wrote:
kudud wrote:set2 muto laju berborak.. nak nyorok arr bwh sejadah..

kudud, aku tumpang nyorok ngan ko yek

isk, kemana ilangnye ego kamu yoep? Razz

p/s : xleh2,amik port lain!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Fri 15 Oct - 12:25

apa2 pun...malam ni kita ronggeng.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Fri 15 Oct - 12:28

jimf wrote:apa2 pun...malam ni kita ronggeng.... Razz

hah?mlm ni ade demo jugak ke..fuh caya la unkel...goyang gerudi satu!!

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by kudud on Fri 15 Oct - 12:29

jimf wrote:apa2 pun...malam ni kita tonggeng.... Razz

isk, xdak org maraa ke kalo uncle ofer kat suma org ni? Razz

p/s : lama gak xnmpk uncle,mmgu ni sibok agaknya.. sebek dpt melampiaskan rendu tu mlm ni, ngeh nghe ngeh..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ManCaL on Fri 15 Oct - 12:37

caya lr uncle jimf... turun mlm ni tuk ronggeng....
lagi pun teman rindu bebenor dgn mike... Razz gang2 rawa

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by mat zzr on Fri 15 Oct - 16:52

TTS ronggeng?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Guest on Fri 15 Oct - 18:53

waduh .. ngak sabar deh nunggu malem....ewah-ewah....

"seminggu sekali ko datang pada ku... " tengiang ngiang lagu Mas Idayu...kat telinga....epak-epak yek..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Raziskov on Fri 15 Oct - 23:24

ZAM@GHIMEH wrote:waduh .. ngak sabar deh nunggu malem....ewah-ewah....

"seminggu sekali ko datang pada ku... " tengiang ngiang lagu Mas Idayu...kat telinga....epak-epak yek..

peminat dangdut tegar ghupe2nya si Ghimeh ni..
harap muka jer ganah...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ariff908 on Sat 16 Oct - 0:09

ZAM@GHIMEH wrote:waduh .. ngak sabar deh nunggu malem....ewah-ewah....

"seminggu sekali ko datang pada ku... " tengiang ngiang lagu Mas Idayu...kat telinga....epak-epak yek..

ni mesti anak murid jimf ni wat goyang gerudi.... affraid

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by syd on Sat 16 Oct - 1:23

ZAM@GHIMEH wrote:waduh .. ngak sabar deh nunggu malem....ewah-ewah....

"seminggu sekali ko datang pada ku... " tengiang ngiang lagu Mas Idayu...kat telinga....epak-epak yek..

Miang jer bunyiknyer..hehe.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Amm on Sat 16 Oct - 16:10

Hari ni kensel ride Ipoh ke.....Patut la tak de kat R&R Rawang....Aku ride sorang jer pekena laksa kuala

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by ManCaL on Sat 16 Oct - 22:40

[quote="Amm"]Hari ni kensel ride Ipoh ke.....Patut la tak de kat R&R Rawang....Aku ride sorang jer pekena laksa kuala
kak amm tapau bole laksa kuale..mengidam ni.. Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by jimf on Tue 15 Mar - 14:52

mai laa kita sambung ride nostalgia ipoh kat sini...
pekena nasi wangge....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Amm on Tue 15 Mar - 14:59

dah 4 page belum ride lagi ke ipoh.... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DAY RIDE TO IPOH- ride hilangkan gatal pungkok

Post by Sponsored content Today at 5:59


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum