Jom bersukan...

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom bersukan...

Post by furqaan on Mon 5 Jul - 16:52

Tak faham la teman ... pasai pa hangpa nak main tapak kaki sal...main la benda lain... pastu bola sebiji dok pulun kejor reramai ... tak leh ka bawa sorang 3 biji ...
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Mon 5 Jul - 16:54

jimf wrote:
Raziskov wrote:Ok..ni senarai yg boleh bersukan minggu ni..
1- XXX - tukang booking court
2- Jimf
3- Kamal
4- Ni Juan
5- Kudud
6- Lai..Lai...

sekian

sodap ajo lotak namo org... namo ekau mano ajis?
eden tukang buat maggi cury leh laa...


tu la tu,men potik joo lotak namo den,ni yg maleh nak kawan dongan dior nie...

sat,td nmpk ayat,ajis nak carik pom2 gurl ke atau dia yg nak jadik ni,nyiawww!!! auuw auww...

avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Mon 5 Jul - 16:59

furqaan wrote:Tak faham la teman ... pasai pa hangpa nak main tapak kaki sal...main la benda lain... pastu bola sebiji dok pulun kejor reramai ... tak leh ka bawa sorang 3 biji ...

woooiii kawan2...woooittt orang2 kampung...woooit zzrianz
uncle furqaan buat lawak laa...
mehhh laaa kita gelak ramai2.... Razz Razz Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Mon 5 Jul - 20:06

sory2..
arini aku bz sket...
aku blum buking lagi...
mybe mlm ni aku pegi buking...ok
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 6 Jul - 12:00

xxx wrote:sory2..
arini aku bz sket...
aku blum buking lagi...
mybe mlm ni aku pegi buking...ok

lembaabbbbb tul laaa onepioooo ni.... Razz Razz Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Tue 6 Jul - 12:09

Tripel porno x, ko ajak la geng bunga raya lawan pusat futsal...Aku sukarela jadi bek...
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Tue 6 Jul - 22:31

klu geng bunga raya main,
aku jadi ahli PBSM aje lah. boleh buat CRP.

avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Wed 7 Jul - 11:04

sudah booking kaaa..
ni dah rabu... kompom tak ada futsal jumaat ni?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Wed 7 Jul - 15:32

jadik ko?aku nak bawak kluar kasut yg dah bersawang kat dlm stor tuh...
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by furqaan on Wed 7 Jul - 15:38

kamalia wrote:klu geng bunga raya main,
aku jadi ahli PBSM aje lah. boleh buat CRP.


sanggup ker kamal ... dengor citer adam menyamar masuk team bunga raya ...
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Wed 7 Jul - 16:38

pornoXXX mana ni,xde respon pun,demam lg kot..
badan da sengal2 lama x bersukan ni..
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Wed 7 Jul - 19:09

salam...
sory smua...
lama menyepi...ni lah penangan dari tok guru d'balung ni...
tgk dia tapau zx14 ari tu kat awana..trus demam...
hari ni kurang2 dah sket...

aku dah pegi buking dah...
kul 12am...hari jumaat mlm sabtu..time tts..
blh ker??
harga aku lupa pula tnya..sbab ada klas...
mlm ni aku g tnya harga...

so amacam??
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Thu 8 Jul - 4:36

aku on!
klu dpt kol 11 pun lagi cun.
klu takde, kol doblas pon doblas lah, janji ada awiks!
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Thu 8 Jul - 10:20

i sokong semangat zzrianzz!! mari bersukan...

p/s:porn XXX(president sukan),sila up detail skit scara rasmi kita punye program sukan ni cane,time,venue etc..
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Thu 8 Jul - 10:57

mal...
aku x pasti lah ada awek lagi ke x men kul 12 ni...
hahahaha...
tapi yg lepak2 kat burger king ada lah..
nant aku cek lah..mn taw ada kekosongan pula..
ada yg tarik diri last2 mnit x jadi nak main...

nanti aku upkan detail...
sebab aku x lagi g tanya harga court tu brp sejam...
petang ni pas klas aku singgah

avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Thu 8 Jul - 12:41

kamalia wrote:aku on!
klu dpt kol 11 pun lagi cun.
klu takde, kol doblas pon doblas lah, janji ada awiks!

OK gak tu mal..main dua jam...then TTS...esok kena bawak kasut la ni yer?
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by furqaan on Thu 8 Jul - 14:14

Yg ariff ... nko bawak skali kain pelikat ...marbeless... porn star pun pandai main bola sebiji nie ... setau teman dia biasa main 2 bijon...........kamal klau main dia pakai suar munga2 Ooooo...
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Thu 8 Jul - 14:26

tulah tu...
mn nak jumpa porn star men bola sebiji..
hahaha
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Thu 8 Jul - 17:46

ok...

hari jumaat mlm sabtu ni...
time tts..ada satu acara

Acara : futsal
Tempat : extreme park seksyen 13 (dekat jer ngn DE)
Masa : 12 am

harga bagi satu court(mang sewa satu court jer) rm120...so nanti blh lah sharing2 bayar...tapi klu ada yg sponsor pun bgus...Razz Razz Razz
so sesapa yang nak ikut main, letak nm lam list...

List:
1.
2.
3.
.....
......

Kalu x sambutan, akan dicadangkan pada minggu depan pula..
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Thu 8 Jul - 18:05

xxx wrote:ok...

hari jumaat mlm sabtu ni...
time tts..ada satu acara

Acara : futsal
Tempat : extreme park seksyen 13 (dekat jer ngn DE)
Masa : 12 am

harga bagi satu court(mang sewa satu court jer) rm120...so nanti blh lah sharing2 bayar...tapi klu ada yg sponsor pun bgus...Razz Razz Razz
so sesapa yang nak ikut main, letak nm lam list...

List:
1.XXX(PRESIDEN SUKAN)
2.AKU
3.
.....
......

Kalu x sambutan, akan dicadangkan pada minggu depan pula..
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Thu 8 Jul - 22:24

kudud wrote:
xxx wrote:ok...

hari jumaat mlm sabtu ni...
time tts..ada satu acara

Acara : futsal
Tempat : extreme park seksyen 13 (dekat jer ngn DE)
Masa : 12 am

harga bagi satu court(mang sewa satu court jer) rm120...so nanti blh lah sharing2 bayar...tapi klu ada yg sponsor pun bgus...Razz Razz Razz
so sesapa yang nak ikut main, letak nm lam list...

List:
1.xxx
2.kudud
3.kamal
4.ajis
......

Kalu x sambutan, akan dicadangkan pada minggu depan pula..

lai2...masukkan nm jer dulu...nk tgk brp ramai yg nak main


Last edited by xxx on Fri 9 Jul - 9:33; edited 2 times in total
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by syd on Thu 8 Jul - 22:58

List:
1.XXX(PRESIDEN SUKAN)
2.AKU
3.kamal
4.Nijuan

waterboy
1.Sya..huahua
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 35
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Fri 9 Jul - 9:31

syd wrote:List:
1.XXX(PRESIDEN SUKAN)
2.AKU
3.kamal
4.Nijuan
5.Arip
6.Jimf (wajib sbb presiden bangko.kasi fit skit)

waterboy
1.Sya..huahua
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 9 Jul - 9:32

syd wrote:List:
1.XXX(PRESIDEN SUKAN)
2.AKU
3.kamal
4.Nijuan
5. ajis
6. kudud
7. jimf
8. arip

waterboy
1.Sya..huahua

sapa lagi ni weii... kalu takad 6 org. court rm120..sorang kena henjut rm20 weiii...
seminggu bdgt roti sardin eden kat amjal lari oooo....

Notakaki : leh masuk court kul 9pagi ni tak? nak warmup laaa


Last edited by jimf on Fri 9 Jul - 9:36; edited 2 times in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Fri 9 Jul - 9:34

blh jer jimf...
ckp jer ngn kaunter jaga court kate nal warm up nk main mlm ni..
hehehehe...
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum