Jom bersukan...

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 29 Jun - 10:56

Salam semua...
eden buka topic baru ni. Harap dapat support dari semua. Geng kita pun dah ramai..
sekali sekala kita buat xtvt sukan dan riadah pun bagus jugak selain dari TTS dgn ride.
Contoh maybe kita leh buat lawan badminton ke futsal ke antara geng kl dgn Klang (pantai dalam takmau...bak kata adam, diarog bawa parang hehehe...jgn marahhhh)..

Xtvt ni maybe leh buat hari jumaat jugak lepas keja. Sebab dari pemerhatian, tts kita walaupun ada aje tiap2 minggu, tp kedatangan tidak laa ramai tiap2 mggu. Jadi dalam sebulan tu, mungkin alternate week (minggu pertama dan ketiga) leh buat tts rasmi, kemudian minggu ke2 dan ke4 leh kita plan main futsal/bdminton/boling ke lepas keja mulai jam 8pm gitu. Pehtu leh laa lepak jap kalu nk...terpulang la.

So camne geng. Kalu ada rakan2 yg "senang" utk mendapat kemudahan tempahan court badminton atau gelanggang futsal, sila utarakan cadangan. Bayaran cam biasa kita tong2 laa bersama...

wassallam

Notakaki : eden tak sabor nak buat perlawanan futsal persahabatan dgn geng bunga raya...(maybe akak sya leh usahakan... Very Happy )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Tue 29 Jun - 11:21

Aku sokong handered persen...i polo u....
JimF,aku nak jadi bek bila lawan futsal ngan bunga raya....Auw...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ni_juan82 on Tue 29 Jun - 11:31

saya pun sokong ....tapi kalo putsal ngan badminton tu nak organize kene awal...sbb ramai yg area2 kl ni diaorg dah booked kengkadang utk setahun ..so kite kene selit2 antara jam yg tak di booked tu...

so komitmen kedatangan tu penting...

sekian... penyokong setia setaip cadangan ...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Tue 29 Jun - 11:37

Mungkin suatu hari, geng ZZRinaz nisumer dah slim dan langsing...Macam Jlo...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 29 Jun - 11:47

Amm AA wrote:Mungkin suatu hari, geng ZZRinaz nisumer dah slim dan langsing...Macam Jlo...

auntie amm takkan tak perasan...kita geng bangko ni ajo yg slim... yg lain godang2 belako ... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by mat zzr on Tue 29 Jun - 11:50

aku nak join...tapi aku tak reti bersukan...sukan yg paling aku suka ialah sukan renang...itu pun selalu lemas...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Tue 29 Jun - 11:53

saya sokong juger!! hidup sehat,negara cergas!! Suspect

p/s:abg.jimf,abg halim ade kirim barang baik ni,nak ke xnak?cana nak pass nie?

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 29 Jun - 12:17

kudud wrote:saya sokong juger!! hidup sehat,negara cergas!! Suspect

p/s:abg.jimf,abg halim ade kirim barang baik ni,nak ke xnak?cana nak pass nie?

ko kat ne? mai laa lunch kat pulau... sempat lagi ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Tue 29 Jun - 12:26

hoh,pulau?
sy blom rehat time la,blom blh nak kuar g..
ptg2 skit,jumpa kat amjal la,blh yer,kena blh kan jugak Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 29 Jun - 12:29

kudud wrote:hoh,pulau?
sy blom rehat time la,blom blh nak kuar g..
ptg2 skit,jumpa kat amjal la,blh yer,kena blh kan jugak Razz

amjal... kalu tak hujan bole di usahakan... insyallah

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Tue 29 Jun - 14:31

jimf wrote:
kudud wrote:hoh,pulau?
sy blom rehat time la,blom blh nak kuar g..
ptg2 skit,jumpa kat amjal la,blh yer,kena blh kan jugak Razz

amjal... kalu tak hujan bole di usahakan... insyallah

Ni nak bersembang ke nak bersukan...Mod piat telinga marah tau....
Botoi la JimF,geng mudo belia sumer poghut ko dopan.Ha...ha....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 29 Jun - 15:35

yo laaa... copek sangat autie amm ni nak marah... period ke? .. Very Happy

minggu ni kita set utk tts laa..
pe kata kita start sukan next week.
kalu ada yg leh check mana2 gelanggang yg kosong, leh kita set main badminton atau futsal... hari jumaat lepas keja...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Tue 29 Jun - 15:40

Abe JimF,kalo jumaat lopeh keje tu ambo susah ckit la....tapi kalo lopeh Isya' InsyaAllah....Lopeh tu terus TTS......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 29 Jun - 15:46

Amm AA wrote:Abe JimF,kalo jumaat lopeh keje tu ambo susah ckit la....tapi kalo lopeh Isya' InsyaAllah....Lopeh tu terus TTS......

maaf...maksud den gitu laa...
sebab selalu pun gelanggang tu leh booking dlm kul 8-10 or 9-12 gitu..
kalu nak 10-12am pun ok...
jadi leh balik tukar baju, mandi solat dulu baru gerak..

tunggu respon yg lain laa.. ni kita berdua aje, main jongkang jongket aje laaa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ni_juan82 on Tue 29 Jun - 16:10

sokong...tapi bukan minggu ni kan ....kite start kalo tu minggu depan la..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Tue 29 Jun - 16:15

He...he...JimF,kalo kita berdua kita main congkak je la... Very Happy
Nijuan sepupu Donjuan,bukan minggu ni la tapi tunggu lepas Belanda juara World cup...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ni_juan82 on Tue 29 Jun - 16:18

ceh...bukan ape...minggu ni nak kene jogging dulu ...nak kembalikan stamina...
tak warm up kaluuu masuk2 ade yg terus kene heart attack plak..kekek..ke armstring ke..(dah mcm pemain pro...siap armstring bagai..kekek)

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Tue 29 Jun - 16:27

Nijuan ni hau ma,
Ko pamping dalam bilik je..... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Wed 30 Jun - 12:49

jom bersukan..futsal la beb best skit.dgrnya Amm dulu yg ajar Maradona main bola

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by fie on Thu 1 Jul - 14:00

sokong,,...
lame dh xbersukan nie...
habis berlemak satu badan..heheheh

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ni_juan82 on Thu 1 Jul - 15:04

Amm AA wrote:Nijuan ni hau ma,
Ko pamping dalam bilik je..... Razz


pamping dalam bilik tak keluau peluh la cik amm....dah byk kali aku try .... tapi penatnye cam berlari 100m berganti2.siap ade halangan palang lagik....huhuhuh.....

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by adambikers on Thu 1 Jul - 16:40

ada yg main ping pong tk?
lama dah tak pegang bet ping pong ni..
kalau ada jom lawan, kalah kaloo banje makan..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Thu 1 Jul - 16:50

adambikers wrote:ada yg main ping pong tk?
lama dah tak pegang bet ping pong ni..
kalau ada jom lawan, kalah kaloo banje makan..

ko main pingpong dgn barbara aje laa adam... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Thu 1 Jul - 17:24

Ping pong tu bola kecik ke beso...Ada lubang cam golf ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Fri 2 Jul - 0:24

klu nak men futsal blh jer..buking kat extreme park sek 13 ni...
pastu time tts kita men futsal...
pas men, lepak tts...
hehehehe....

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Sponsored content Today at 10:59


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum